Snart helg

Nu börjar jag strax min sista arbetsdag denna veckan. Känns soft att vara ledig men hemskt att behöva gå upp. Helst vill jag bara ligga kvar och sova efter en vecka med ca fem timmars sömn per natt.

Hann få lite gjort igår, tvättade massor och diskade lite. Blev lite sur medan jag diskade så jag la ner det. Åkte till Andreas och käkade glasstårta istället. Innan det var jag och Johanna ute en sväng. Hamnade på Lilla Blå ett bra tag. Det  var skönt att fika lite för det var riktigt längesen jag gjorde det i mina mått mätta.

Nu ser jag fram emot lite ledigt, hela tre dagar. Massa planerat självklart. Att jag inte bara kan vara ledig nångång. Men det kommer nog bli nice. Men innan jag kan slappna av så ska jag iväg och jobba fem timmar.

Härja

Igår åkte jag ut till Härja efter jobbet och hälsade på Jenny och Tommy. Hittade ut utan att behöva ringa efter vägbeskrivning, då var jag stolt över mig själv. Det var fika när jag kom ut och jag och Jenny satt och pratade. Vi tog en sväng i Forden och åkte in till stan och handlade så vi kunde grilla. Gott värre var det. Hade en underbar dag ute hos dom.

Väl hemma blev det inte mycket gjort förutom att jag spelade Sims Castaway. Ganska snabbt kom jag till andra ön vilket resulterade i att jag spelade alldeles för länge igår igen. Att jag aldrig kan fatta att jag inte är gjorde för att sova 5-6 timmar varje natt. Är ju helt död på morgonen. Måste verkligen försöka bättra mig. Fast sen är det bara en dag kvar att gå upp denna veckan.. Hehe.

Dags att planera lördagen och Klubb Kaliber med. Men det får bli efter jobbet.

Varmt!

Jag är nu trött på att sitta i en gassande bil halva dagarna. Var i Skövde igår efter jobbet och var på bio med henne jag är kontaktperson åt. Såg Narnia, ganska bra faktiskt. Fast att sitta i en bil utan AC när det är så här varmt är inget vidare.

Nu ska jag strax iväg och jobba. Därefter kommer jag ta mig till Härja en sväng. Soft! Trött är jag med... För ovanlighetens skull...

Intensiv helg

Lördagens cruising blev riktigt bra. Kom förbi lite folk och festade, sådär lagom mycket så att det inte var alltför mycket städning efteråt.
Igår drog jag till Tidaholm och badade tillsammmans med Saga, Hedvig och My. Fast det var bara jag och Saga som badade dock. De andra satt i skuggan. Folk blev väldigt förvånade över att jag stod på benen igår och orkade med ett barn på 6 år som var väldigt mycket på mig.

När jag kom hem så fixade jag iordning här hemma samt stod på toaletten och klippte mig innan Chassen kom och färgade håret på mig. Det blev förutom hårfärgning cig och Kung Fu Panda.

När jag kommit i säng så fastnade jag i Sims 2 istället för att sova. Klarade av spelet efter att spelat lite då och då i en veckas tid. Så nu är det dags att gå vidare till nytt spel.

Men först dags att jobba några timmar...

Ny dator och städning

I veckan som var nu så fick jag en "ny" dator. Bättre än den jaf hade iaf. Så det har varit massor med datorn. Första dagen var Lillbitch och Slynan här och hjälpte mig med alla grejar. När det mesta var klart sen så bjöd jag på pizza. Nu idag så har Lillbitch fixat det sista som jag har varit missnöjd med. Går framåt... Hehe.

Igår kom Chassen på kvällen och hjälpte mig lite här hemma med inför kvällens fest. Idag har jag haft framme snabeldraken och tagit en vända i lägenheten och nu kan jag med att ta hem folk iaf. Fast jag är långt ifrån klar. Väntar på att nagellacket ska torka sen hoppa in i duschen. Hoppas på en nice kväll. Från att det varit ganska dött på fronten med folk som sagt att dom ska komma så har det nu börjat hända lite saker.

Repris om två veckor då jag firar min födelsedag. Hade dock gärna haft festen på fredagen då men just den dagen ska jag på bröllop. Och nu måste jag duscha.

Tröttast!

Igår hade jag fullt upp. När jag kom hem från jobbet så hörde Jojjo av sig och vi tog en sväng till affären för att fylla på i våra kylskåp. Väl hemma så åt jag bara lite innan jag åkte ut till Eb och vi gav oss iväg på bilbingo. Hennes dotter var även med. Satt och väntade flera gånger men vann inget. Hann med en smyckesvisning, sålde ett halsband, innan jag åkte hem för att komma i säng i tid.

Väl hemma så fastnade jag i Sims 2, skulle bara spela en liten stund men glömde bort tiden lite så låg och spelade till strax innan 12. Och nu känns det verkligen hur denna veckan har slitit på mig. Behöver sova. Men jag måste även städa. Så mycket att göra, så lite tid. Hoppas att Lillbitch kommer ikväll och hjälper mig lite. Inte med städning eller sova utan med datorn. Och att jag under tiden kanske hinner städa lite. För nu måste jag till jobbet.

I did it!

Jag har frivilligt kommit upp tidigare än jag måste för att jobba igen timmen jag missade förra veckan. Fast det är skönt att det bara är en halvtimme. Jobbade igen den andra halvtimmen på lunchen igår. Vilket resulterade i att jag hade en halvtimme att köpa lite mat, ta mig till jobb nummer två samt äta. Eftersom jag hade varit så förutseende och haft med mig extra mackor så räckte det att köpa banan och risifrutti så hade jag min lunch.

Efter jobbet tog jag en sväng till skogen med mor. Kollade om det kommit någon svamp men det hade det då inte. Men trevligt att irra omkring i skogen lite och fika. Hittade lite smultron och massa blåbär. Var sugen på att plocka blåbär och göra paj men insåg att jag inte har orken till att göra blåbärspaj...

Väl i stan drog jag till Chassen. Jag lånade lite musik att lyssna på idag på jobbet och sen drog vi till Wokstugan så hon kunde hämta mat, vilket jag inte ville ha eftersom jag inte var hungrig eller sugen. Väl tillbaka hemma hos henne så var jag och hämtade en tallrik och  tog lite mat ändå. Gott.

Hann även med en sväng till Donken med Jojjo som jag hämtade efter hon slutade jobbet. Blev mjukglass för hela slanten. Väl hemma hann jag spela några minuter innan det var dags att lägga ifrån sig spelet. Jag har ett alldeles för socialt liv för att hinna med att spela...

Människa igen...

Eller ja, nästan människa igen. Kunde inte somna igår heller fast det berodde mer på spel än en värkande mage. Hade tänkt börja redan kl 6 idag men kände mig absolut inte redo när mobilen ringde halv fem. Får bli kortare lunch helt enkelt. Två dagar i rad. Sen är jag i kapp med timmarna.

Sims 2 är lite för roligt på kvällarna. Låg och spelade ganska länge igår. La mig på soffan och spelade redan när jag kom hem från jobben men det dröjde inte länge förrän Cizzi dök upp. Hon hade varit så snäll och varit förbi affären åt mig. Mjölk till kaffet och bröd till frukost idag. Vi satt och pratade ganska länge.

Lyckades även känna mig smsterrad igår. Tre mess på två minuter. Det lustiga är att det var tre olika som messade mig med. Tog dock ett tag för mig att svara eftersom jag var en bit från mobilen och inte var i bästa skick igår. Som tur är mår jag bättre idag. Fortfarande känns det av men efter haft så ont i över ett dygn är detta inget.

Och nu ska jag till jobbet. Det är bara tisdag idag. Blä! Vill ha helg nu! Eller kanske inte... Måste ju städa tills dess med.

Vad gör lite magvärk?

Jo, det gör ganska mycket. Speciellt om klockan är tjugo över 6 och man strax ska iväg och jobba.

Min softa helg började och slutade med mensvärk. Precis så man vill må när man träffar underbaraste Bennie. Men det har varit en trevlig helg. I fredags fick jag mensvärk men den la av efter nån timme, en stund efter att Johan och Becky kom. Efter några omgångar med SingStar så kom även Kim. Det var kul att jag och Becky var ganska jämna på SingStar.

Igår kom jag hem, Chassen hämtade en mensig Åsa på stationen som hade ont, var svullen och hade ont i magen. Alltså inte på det bästaste humöret. Men det blev kaffe från Donken och så kollade vi klart på filmen PS I love you. Vi konstaterade att boken var bättre, och ett tag var vi riktigt upprörda men sen gick det som vi väntade.

Men nu är det måndag, vilket betyder att det återigen är dags för en veckas arbete. Hoppas bara maskinen är lagad... Den pajade i fredags....

Ha en soft måndag alla där ute!

Sorg

Igår fick jag ett telefonsamtal av mor som berättade att systers hund hade förolyckats. Denna lilla energiska hårboll som kunde gå en på nerverna finns inte mer. Mina tankar går till syster som förlorat en familjemedlem.


Bråttom....

Råkade snooza en gång för mycket i morse så jag är lite sen i mitt schema. Tur att jag kom iväg igår och köpte cig annars hade det varit knas idag.

Ska strax bege mig. Jobba, luncha med mor, jobba och sen hjälpa en arbetskamrat att bära lite möbler. Fullt upp hela tiden. Finns massa annat jag måste ta tag i med... Jobbigt.

Solen skiner för fullt... Jag vill inte jobba!

Against all odds

Det är otroligt hur musik kan påverka en. Lagt in massa musik i min mobil och då jag var trött och inte orkade tänka på jobbet i förmiddags så slängde jag på lite skön musik. Fastnade helt på Phil Collins låt Against all odds och har inte kunnat släppa den på hela dagen. Sorgen gör ont i mitt hjärta men jag kan inte låta bli att lyssna på den, lyssna och sakna. Och idag, över 3,5 år senare, så slår det mig att återigen att han aldrig kommer tillbaka. Han var verkligen speciell.
Och sen tänker jag på Linda, Björne och Våna, vad de måste känna när det gör såhär ont i mig, hur djup är inte deras smärta då? Att fölora en kompis så gör ont. Även flera år senare.

Mina vänner...

Är det bästaste man kan ha. Efter åtta timmars jobb åkte jag hem till Andreas och drack kaffe och satt och pratade en bra stund. Kände mig på hyfsat bra humör efter att jobbet faktiskt gått ganska bra. Först hann jag med massa städning, inte för att det är kul men det får tiden att gå. På det andra jobbet chockade jag mig själv genom att göra åtta kartonger på tre timmar. Jag hdaae räknat med max sju.

Väl hemma började jag prata med min far, blev väldigt djupa. När jag senare pratade med Chassen så brast det för mig. Och vad gör inte en febrig Chassen då? Jo, hon tycker upp hos mig med cig och kaffe från Donken. Efter en massa snack och massa kramar bara för att hon är så underbar så dök även Lillbitch, Slynan och Sandra upp. De hade varit och hämtat mat och åt upp det i vårat sällskap. Det var skämt på låg nivå om allt från dörrmattor, äta flygplan till såskommentarer. Lite youtube hann vi med oxå.

Och nu är det dags för att åka och jobba. Efter en natt då jag somnade sent och vaknade i tid och otid så vill jag helst bara återvända till sängen. Vill inte gå runt i min ensamhet och försöka koncentrera mig på att jobba.

Monday morning

Återigen är det måndags morgon. Helgen blev inte nåt som jag hade tänkt men man kan väl inte säga att den var helt åt helvete heller. Den hade sina ljuspunkter. Jag var hundvakt. Många promenader blev det.

Och nu sitter jag här med min tråkiga frukost och ska strax bege mig till jobbet. Lite nervös inför min första dag ensam. Mycket att tänka på. Kom tänka på en del strax innan jag somnade igår som jag helt förträngt över helgen. Så jag får nog fundera lite mer på vägen till jobbet och se om det finns mer saker som jag förträngt.

En helg som hundvakt får en att glömma mycket saker. Och jag har även insett att promenader is the shit om man vill undvika att må alltför dåligt i allergiska attacker.

Nannas födelsedagsfest

Efter en del påtryckningar så kommer här äntligen bilder från när Nanna firade sin födelsedag. Många paket var det, mycket humor och kärlek som alltid när det kommer till oss. Det var mycket rosa, prislappar som satt kvar, Captain Jack Sparrow (grrrr) och paket i alla möjliga storlekar som innehöll allt från hårband till grodor.

   
  
   
   
  

Morgonpigg... Nä...

Idag vaknade jag redan kl 6 men tyckte det var alldeles för tidigt för att gå upp. Så jag somnade om i lugn och ro för att sedan vakna kl 8 då jag tog ut Saga. Blev ju ingen sen kväll alls igår. Slocknade strax efter 11, fast det är kanske inte så konstigt när man varit uppe sen 5.

Det är väldigt trevligt att ha Saga här. Tyvärr så får jag röda utslag på mina händer och näsan rinner. Tur att Saga är en sån uppfostrad hund för annars hade jag varit mycket sämre. Lite kel har ju nån aldrig dött av men mina händer är inte glada på mig...

Nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med en bok, har bara ca 70-80 sidor kvar på Lisa Armstrongs bok Déjà View. Därefter funderar jag på att läsa en bok på svenska, är lite sugen på Kafkas Slottet.

Uppe!

Idag börjar jag redan kl 6. Alltså om typ 40 min. Är strax på väg för jag måste tanka och sånt med... Fastnat lite på msn bara... Sitter en söt Sara där.

Igår var jag hos syrran och fixade en grind till sovrummet. Detta kommer att bli bra. Jobbar till 12 idag och sen får man se när Leena och Saga kommer. Ska försöka diska och handla innan med. Diska lite iaf är jag så illa tvungen att göra eftersom Sagas matskål inte blivit diskad utan har fått stå där ganska länge.

Dags att bege sig. Åka och jobba några timmar innan helgen kommer.

Bilbingo

Igår drog jag och Cizzi iväg till Flobybilbingo. Jag fick instruera henne om vad hon skulle köpa och ungefär hur det gick till.
 Hon stod för kaffet och på vägen stannade vi till på ÖoB och jag köpte lite fika och så köpte vi godis. Gott värre.

Vann gjorde ingen av oss, fick dock sitta och vänta ett tag. Att vänta på ett nummer som ger 2400 kr känns lite surt när man sen hör tutan efter att ett antal nummer har lästs upp.

Väl hemma slängde jag mig i sängen för att vakna någolunda pigg idag. Vill ju vara någolunda pigg imorn med när Saga kommer och imorn börjar jag redan kl 6. Dödens tidigt. Men det få gå.

Snart dags att sticka. Dimmigt värre ute så det får bli lungt på vägen. Ha det gött idag!

Äckligt...

Sitter och äter lite äcklig mat, min korvgryta jag gjorde igår. Eller ja, äcklig och äcklig... Den är iaf inte god. Hade inget att slänga i igår så den är väldigt fattig på ingredienser och smak. Jag har typ bara kommit hem från jobbet och duschat. Ska strax iväg igen, ska på bilbingo med Cizzi. Hennes första gång. Får se vad hon tycker om detta "nöjet" sen. Hade egentligen tänkt städa men orka... Jobben tar död på ryggen fast de är ganska softa ändå. Jobbar ju med folk jag trivs med så då blir jobbet genast enklare.

Lunchen spenderade jag på mors jobb. Åt lite kräm och en macka. Hade väldigt trevlig, kom nästan försent till det andra jobbet eftersom min mor tog upp mina grannar och jag berättade då om dom. Larsson skrattade gott.

Nu ska jag bege mig till mitt förråd innan det är dags för bilbingo. Kan vara bra att ha en grind att stänga ute Saga från sovrummet med...

På samma nivå

Bitch kom över igår. Det bästa var att vi var på samma nivå. Halvt döda bägge två. Vi drack kaffe och satt under varsin filt och pratade när vi orkade. Det är bästaste vänner om man kan sitta och vara trötta ihop.

Jag har inte en aning om när jag somnade igår. Låg och läste för att bli tillräckligt trött för att somna in och vägrade kolla på klockan när jag kände att det var på g. La mig istället och kramade Lejje. Vaknade sen av att jag hade mardrömmar...

Bara två dagar kvar att gå upp nu. Lättare att räkna det än dagar att jobba eftersom jag inte jobbat idag än. Det lutade åt att det inte skulle bli nåt jobb på fredag men igår slutade det med att jag börjar redan kl 6. Dödens tidigt. Måste ju gå upp innan 5 då. Fast en dag då och då funkar.

Och jag tycker inte om vädret! Även om det stinker att jobba när det är underbart väder ute så är man piggare än när det är sånt här sktiväder. Just nu är det bara varma kramar och filtar som lockar... Men istället måste jag åka och jobba...

Harmoni

Idag är jag i harmoni. Trots att det stundtals var väldigt stressigt på jobbet, trots att det var ett rådjur på vägen när jag åkte till jobbet, trots att jag höll på att krocka eftersom det kom en bil i väldigt hög fart och trots att jag höll på att köra in i en bunt cyklister. Fast det var helt och hållet mitt fel, satt och messade istället för att kolla på vägen.

På vägen hem idag annars har jag legat och puttrat och inte blivit irriterad över alla som var i vägen eftersom jag nästintill kört laglydigt. Och nu trillade nog flera av stolen av chock. Men jag kan.

Ska strax till att laga lite mat, håller på att tina korv för jag tänkte försöka slänga ihop nån korvgryta. Bitch kommer förbi på kaffe sen. Ska bli nice att umgås med honom lite. Vi träffas alldeles för lite nu för tiden.

Ser fram emot helgen, en helg full av mys. Saga kommer och förhoppningsvis Bennie. Kommer bli supernice. Och nu ska jag försöka koncentrera mig på att laga mat.

God morgon... eller nåt

Jobbade igår och sen åkte jag hem och tog det lugnt. Kände att jag behövde det för att jag var så trött. Lyckades dock somna en stund när jag låg så skönt och kramade Lejje. Det slutade med att jag inte kunde somna på kvällen. Istället vandrade tankarna iväg. Dock inte till otrevliga ångestframkallande grejer utan jag tänkte på den underbare Bennie. Somnade sen nångång efter halv ett. Så efter en natt då jag sovit ca fem timmar är det snart dags att bege sig till jobbet.

Funderar på att ringa nån och höra om de vill träffas på lunchen. Det är alltid nice. Ska försöka hinna träffa Jenny i veckan med. Det var längesen. Fast först måste jag försöka sova ordentligt. Tills i morgon kanske.

Underbart

Var på Nannas födelsedagsfest i lördags. Det var riktigt kul. God mat, trevligt folk och bra fest. Vi tog även tur till Dagnys och dansade där jag träffade ännu mer folk. Massa presenter fick hon, främst från oss som stod för nio av dom. Tog massa kort men de kommer senare. De ligger nämligen ännu i kameran.

Och efter en kväll med fest och dans så kravlade jag mig ur sängen ganska tidigt igår och åkte ner till Göteborg. Hade en dag tillsammans med Bennie, en underbar dag. Fick sötaste gosedjuret som jag sov med i natt och kramade. Funderar fullt på namn nu... Hehe.

Nu är vardagen tyvärr tillbaka och jag ska strax åka till jobbet. Ser inte fram emot att åka mellan jobben denna vecka då det pågår en cykeltävling i och runt Tidaholm. Dags att bege sig. Ha det!

Shopping, Herrljunga och paketinslagning

Igår var jag ledig. Det var riktigt skönt. Började morgonen med att Johnny kom in och väckte mig. Började prata på msn i förrgår och det visade sig att vi satt i varsin lägenhet och drack lite. Så jag tog mitt vin och gick iväg till Johnny. Vi drack, åt och pratade halva natten. Framåt fyra blev dock bägge jättetrötta och medan Johnny sov på soffan så lånade jag sängen. Vid tio på morgonen så var det sen dags att gå upp för att han och hans inneboende skulle iväg och panta.

Jag drog hem för att göra mig iordning inför min shoppingtur med Chassen. Hon slutade tidigare och kom och hämtade mig. Vi drog fram till Lilla blå och fikade i över en timme innan vi tog tag i det och påbörjade vår shopping. Vi sprang i massor affärer, letade födelsedagspresent till Nanna. Jag och Chassen hittade även lite saker till oss själva... Som vanligt.

Vi åkte även till bilskroten för att jag kände att jag var tvungen att skaffa en spegel som vill sitta uppe till bilen. Det var en ny upplevelse för Chassen när vi gick runt där bland alla bilar och försökte ta oss till Peugoetavdelningen. När vi väl hittade den tog jag den spegeln som det var lättast att ta.

Efter att varit på affären tillsammans med så hjälpte Chassen mig upp med alla grejer och jag gjorde mig iordning för att åka till Herrljunga för att träffa Leena.

Väl i Herrljunga så kom regnet samtidigt som Leena. Vad kunde vi göra förutom att skratta åt det. Vi satt på stationen en stund, hemska människor bl a en alkis som gick och rotade i papperskorgarna och var tvungen att prata med just oss. Så vi gick ut då det lugnat sig och bara duggregnade. Vi hittade ett uteställe där Saga var välkommen att sitta på terassen och Leena fick sig en öl och jag en Ramlösa eftersom jag hade bilen på stationen. Riktigt trevligt var det. Mycket trevligare än vad jag trodde man kunde ha i Herrljunga. Tyvärr så var vistelsen alldeles för kort och det var snart dags att åka hem igen.

Hemma i stan så hämtade Chassen mig och vi åkte och köpte pizza. Hem till mig, slängde på en film och tog sen en paus för att färga hennes hår. Vi passade även på att slå in presenterna till Nanna.

När vi sedan var klara med allt så fortsatte vi med filmen men med en timme kvar insåg vi att vi var för trötta för att se klart och hon åkte hem och jag la mig.

Tog sovmorgon idag. Gick upp och städade. Skulle behövt städa ännu mer men nu går det att vara här iaf. Duschat samt pratat i telefon med Nathalie och Leena. Riktigt skön dag.
Sen födelsedagsfest hos Nanna. Har alkohol hemma och hon bjuder på mat. Festa med kompisar är alltid trevligt. Men först ska jag göra mig iordning.

Hehe...

Jobbat 9 timmar idag samt fikat med syster efter jobbet. Riktigt trevligt att sitta och prata med henne. Nu har min långhelg börjat, ledig till på måndag nu. Ska bli skönt.

Dagens bästa: Ringde en kompis och frågade om vi skulle fika på min lunch. Hon orkade inte men vi pratade en stund. Efter tio minuter: Oj, jag pratade visst i den andra telefonen! Jag såg den nu och kom på det. Hehe

Jobb och jobbigt

Igår var jag på första jobbet 5 timmar för att sedan vara på andra jobbet i 5 timmar till. Blev en del jobb. Slutade inte förrän kl 18. Men det är mitt eget val.

Höll på att inte komma upp igår då jag tryckte av alarmet istället för att trycka på snooze. Och kanske hade det varit lika bra. Blev en jobbig dag. Efter jobbet åkte jag hem till mor och pratade med henne, behövde lugna mig lite efter att jag hade fått lite jobbiga nyheter. Och för att sedan lugna mig ännu mer hämtade jag upp Chassen och vi tog varsin kaffeDonken.

Efter det åkte jag hem och tog tag i tvätten. Dels den som behövdes tvättas, började med en maskin igår, men även den som är tvättat sedan en tid tillbaka som hamnat på ena halvan av min säng som det sista varit en enkelsäng istället för dubbelsäng pga alla grejer. Men nu har jag helt plötsligt städat fram en dubbelsäng igen. Det känns riktigt bra. Får se hur mycket energi jag har ikväll när jag kommer hem efter fika med syster yster.

Tisdagsmys

Åkte in till Skövde igår efter jobbet. Jag och Johanna köpte biljetter medan Nanna och Texas (med Kuken) parkerade bilen. Därefter gick vi till Norma Jean's där lillebror fanns tillsammans med kompisar och tjejen Isse. Vi hann dock inte stanna länge innan det var dags att förbereda oss för bion med godisköp och toalettbesök. Men några kladdkaksbitar hann slinka ner under tiden.

Filmen vi såg var Sex and the City. Jättebra film. Glad över det med tanke på att filmerna efter serier lätt kan vara mest jobbiga.

Väl hemma ringde jag Leena och vi pratade sen hela kvällen. Underbara Leena som skickade ett underbart kort till mig som jag fick igår. Jag har helt enkelt de underbaraste vännerna.

Snart dags att åka till jobbet... Bara två dagar kvar att gå upp så här dödens tidigt...

Första natten...

Igår försökte jag starta mitt nya bättre liv. Vilket egentligen bara betyder att jag ska försöka lägga mig på kvällarna. Och jag somnade faktiskt strax efter 11 igår! För att vara mig är det otroligt tidigt.

Det tråkiga är att vakna och inse att man har massa jobb som väntar. Lönen kommer inte än på länge och pengarna är praktiskt taget slut på kontot efter att köpt alla biljetter till alla. Kommer ju få in pengar av det men rik är jag då inte. Det känns lite extra bara för att jag vet att det kommer gå massa pengar i bensin med eftersom jag åker 7-8 mil per dag. Känns varken bra för plånboken eller miljön. Men vad gör man inte när det kommer till jobb?

Nu är det dags att bita i det sura äpplet och bege sig. Det jobbiga är att jag är allergisk mot äpplen...

RSS 2.0