Mariestad

Sitter hos min far och väntar på att han ska komma hem. Eller kanske inte sitter och väntar... jag sitter vid datorn och grejar.

Hade enorm tur igår. Bilen krånglar och min vanliga bilmekaniker hade inte tid. Frågade snällt om hjälp av en annan och han ställde upp! Det var bara att köra bilen till hans garage och han kollade på den och grejade. Underbara kille! Tack tack :)

Så nu ska bilen tuta och gå lite till. Han var dock lite förvånad över att det fanns folk som reagerade innan bilen pajade helt... Sån är jag.

Hem sen. Sväng till Dagnys med Chassen kanske och göra kort till Rebecca som fyller år.

Träffat syster idag med. Nice!

Lyfta skrot

Idag försökte jag komma på det skonsammaste sättet att lyfta stora järnrör utan att skada ryggen. Med träningsvärk efter gym och bilvaxning så var det inte det enklaste. Två rör som tillsammans vägde 140 kg. Vi kvinnor kan! Fast jag haffade faktiskt en som hjälpte till att lyfta av det tyngsta röret från kärran.

Under tiden som jag var borta var Cizzi här. Värst vad social jag är. Vi hann inte prata något. Men hon kommer snart tillbaka så vi hinner prata lite.

Lyckades ta mig ner i källaren och leta reda på olja till bilen. Dock glömde jag ju bilnyckeln i lägenheten så oljan fick följa med upp i väntan på nästa runda neråt. Förmodligen kommer jag glömma oljan då... Jag är verkligen inte en människa på morgonen. Ok att det inte är morgon än men som min kära kompis gärna säger så är jag den som är nyvaken längst. Jag kan ha varit vaken några timmar men ändå lyckas se nyvaken ut.

Skitig blev jag med.

Blommor och bin

Ett litet collage om mitt senaste dygn:
image125

Det är jag mitt i natten med nyfärgat hår. Den osminkade sanningen!!!!

Sen är det min bil. Den första bilden visar att jag vaxat en del och den andra fortsättningen. Blev lite orolig för det började regna men det la av igen och jag kunde vaxa klart hela bilen. Dock så var jag och tränade igår och efter en stund kändes det verkligen i armarna. Men jag har ändå lovat Eb att hjälpa henne med vaxningen med.

En bild på mig som halvsitter i gräset samt på Ove som leker med de arga bina. Han började med bara dräkten på sig men de var väldigt arga...

Sen drog jag och Eb iväg på bilbingo. Ingen vinst men trevligt sällskap. Dock tråkigt att det började regna...


Sommaruppehållet slut

Idag var jag tillbaka på gymet igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Det var över två månader sen jag var där sist. Men det finns en logisk förklaring... Eller den är ganska ologisk på sitt sätt men det finns en förklaring... När jag blev singel så gick det utför med mina matvanor så som det gör för mig ibland. Jag kan verkligen vara duktig på att inte äta. Men jag är så pass funtad så att jag vet att man inte ska träna när man inte äter ordentligt. Och idag så åt jag faktiskt. Kokade fullkornspasta och grönsaker, riktig budgetmat. Jag väntar på att alla räkningar ska betalas och sen får jag se hur mycket som finns kvar.

Träffade Liam för första gången idag. Gosigare grabb får man leta efter! Varierade mellan att ligga och läsa eller kolla på dvd och leka med hans flygplan. Men jag fick lite tid över att dricka kaffe med mamma med.

Snart Gilmore girls :)

Jeansprovning

Jag är på väg in i en ny period av mitt liv, det märks av att jag köpte ett par jeans för ett tag sen samt nu idag letat upp alla (hm... fem par...) mina gamla jeans och provat och sorterat dom utifrån kan ha, kan ha om några kilon samt nja...

Min sista tids avsaknad av aptit har gjort att jag gått ner några kilon. Samt att när jag väl blir hungrig så får jag laga till något hemma eftersom min plånbok inte accepterar utsvängningar. Bara nån liten fika här och där...

Apropå mat så känner jag att jag är hungrig... Dags att leta igenom kylskåp och frys och se vad man kan hitta. Kanske lite pasta, grönsaker och en god sås... hm... Det låter som en god idé. Man blir mycket mindre kräsen när man vet att man inte har råd med vad som helst. Det är samma sak när man kommer hem från krogen, man är hungrig och måste äta det som finns.

Borde ta itu med disken med. Jag städade inget mer igår så allt är kvar idag. Hoppas att kräkkänslorna håller sig på avstånd idag.

Träna, träna, träna. Ja det behövs nu. Men först mat så man orkar träna.

Så många kompisar som man vill träffa och så lite tid. Träffas lite här och lite där, tyvärr så kan man ju inte kombinera träning och fika...

Kommunfullmäktige

Gick iväg till stan förut med Jojjo. Det blev ett himla rännande efter ett måttband, det slutade på Ö&b. Jojjo tog sedan bussen hem och jag insåg att det inte var någon idé att gå hem innan dagens möte så jag vandrade iväg till stadshuset och satte mig och pratade med likasinnade.

Hade svårt att bestämma mig om huruvida jag skulle stanna eller gå hem och äta. Dock bestämde vädret det åt mig för det spöregnade när kommunfullmäktige började. Så jag gick och satte mig och lyssnade. Många intressanta grejer idag faktiskt. Men det bästa var budgetdiskussion. Denna diskussion kom av att alliansen och sossarna inte var överens om ett beslut som togs i november och nu hade länsrätten beslutat att ärendet skulle tillbaka till kommunfullmäktige för att besluta om vilket beslut som togs.

Så dom kom alltså överens om att det var sossarnas budget som de hade antagit på mötet i november. Frågan framöver är nu om någon kommer avgå, vilket flera sagt tidigare att dom skulle göra om det blev sossarnas budget, eller om dom anser att förtroendet finns kvar för dom. Eftersom det är äldre män så kommer dom förmodligen sitta kvar...

Så intressant har min måndagskväll varit. Men det är väl inte så många förutom jag som tycker att den varit intressant. Man har även förstått idag att företrädarna för Falköpings Framtid, vilket är två tidigare Sverigedemokrater, flörtar för fullt med alliansen.

Så ser det politiska läget ut just för tillfället i kommunfullmäktige i Falköping. Om det nu är någon annan än jag som är intresserad...

Städdag

Idag har jag en städdag. Och hamnar då framför datorn. Jag har dock börjat städa men efter att stött på några vidriga saker (hata rötmånad) så var jag tvungen att ta en paus. Jag är hemskt kräkmagad när det kommer till lukter. Men jag har kommit en bit på vägen och om jag fortsätter i den här takten så är nog hela lägenheten skinande ren om några veckor... Kanske borde öka tempot lite. Ska bara vänta tills magen lugnat sig.

Lite mer bilder från lördagens fest, dock väldigt mycket egobilder... Jag fastnar tydligen på bild...

image124

Idag är det kommunfullmäktige. Ska försöka ta mig dit men kommer nog bara stanna tills mötet börjar. Hem och fortsätta städa.
Det har varit genomgång av gamla partybilder i helgen. Jag lägger ju inte upp allt på bloggen så det finns en del guldkorn även på datorn...

Jag är fortfarande glad från igår när jag fick träffa mina älskade vänner. När jag la mig så kom jag fram till att det är tio år sen. Sara fyller nu i dagarna år och för tio år sen så köpte vi ett flak till henne i present och satt och firade det i Bruksvilleparken. För min kära familj som nu sitter och räknar på hur gammal jag var då och undrar hur vi fixade flak och sånt så säger jag bara att det har gått tio år, det är preskiberat ;)

Kantareller och gamla vänner

Satt och la in alla räkningar förut och kände en stark lust av att inte sitta hemma längre så jag ringde mor och frågade om inte hon var sugen på en tur till skogen för att plocka lite svamp och det var hon. Jag åkte iväg och hämtade upp henne. Vi började leta och kom på att ingen av oss äter svamp. Förut när vi plockat så fick min dåvarande kille svampen men nu finns ju inte han med i bilden längre. Så vi bestämde oss för att åka till Lisa med svampen, om vi hittade nån. Och det gjorde vi.

Fick lite fika hos Lisa och sedan begav jag mig till Hedvig där Sara just nu är med. Det är väl ca två år sen jag träffade Sara senast så det var riktigt trevligt. Barnen la sig och vi vuxna (hm... konstigt att kalla sig själv vuxen...) satt och tjatade skit och spelade tärning. Kom fram till att Hedvig har tur i spel och att jag och Sara borde ha tur i kärlek istället. Jag började säga vid 11 att jag borde åka hem men kom iväg först strax före ett. Har man trevligt så har man :)

Och så hem och läsa mailen och godkänna remissvaret samt äta lite yoghurt eftersom jag återigen glömt bort att äta idag. Och efter en sån här dag så kan man inte annat än gå och lägga sig med ett leende på läpparna.

Har ni tjejfest eller?

Det blev fest hos mig igår. Dock en mindre fest med några personer men desto mer snack och flödande musik. Och snacket kretsade kring mestadels sex. Det finns killar som äger dildo, förspel kan lätt överskattas, det är kul att ta kort och det är en konst att sminka sig. Man kan vara nykter på våra fester och ändå ha kul så länge man heter Charlotta. Gänget är underbart!
image123

Mer bilder kommer  nog nån annan dag när jag orkar.

Trevligt sällskap...

Igår jobbade jag, var ute och åt med Eb och på kvällen kom grannen förbi. Vi drack lite och begav oss till Godislagret för att köpa cig. På vägen träffade vi Dennis och hamnade sen hos hans föräldrar en stund. Hem och duscha, sen kom Tom, Dennis och Nanna.

Tog en sväng till Dagnys där jag dansade med Jane. Blev riktigt förvånad av att det var så lite killar som var efterhängsna, men det var riktigt skönt. Det är kanske inte konstigt att vissa får för sig att jag är flata eftersom jag är ganska duktig på att dissa killar på krogen. Men jag ser inget konstigt med att nästan bara dansa med tjejer. Det är ju inte många av killkompisarna som dansar heller.

Efter krogen blev det en sväng förbi Dennis. Sedan gick jag och grannen hem. Tänkte äta och sitta och snacka. Och snälla jag somnar på soffan med en pizza i ugnen... När jag vaknade var det morgon och både pizzan och grannen var borta. Skäms lite... Och kommit på att man ska inte göra nån avancerad mat på natten eftersom risken finns att man somnar och bränner ner hela lägenheten.

Chassen ringde och väckte mig sen, gick och la mig i sängen efter jag hade vaknat på soffan. Vi kom fram till att jag har fest här idag. Men jag struntar i att städa. Det är ju ingen annan som ställer upp så då får dom ta min lägenhet som den ser ut. Jag har koncentrerat mig på att handla idag (tyckte det var dags... har inte gjort det på över en vecka...) samt laga mat. Ska ringa grannen med och be om förlåt för mitt beteende i natt...

Men innan jag gör det, ett litet collage med smycken jag har gjort:
image122

Nu har jag kommit igång igen

Nu har jag kommit igång med smyckestillverkning igen.
image121
Ett armband samt två halsband.

Cizzi har varit förbi. Trevligt. Rökning under fläkten idag. Kom ut på balkongen förut och det var fullt med bananflugor! Kollade faktiskt runt och jag har inget som dom vill ha på min balkong. Men när jag kollade senast så var det inte många. Men tyvärr var dom inte helt borta... Äckligt!

Tentavakt imorn igen. Får väl se till att komma i säng i tid. Sen ut och äta lunch med Eb. Nice.

Med efterföljande klåda...

Träffat syster idag. Vi tog en fika på stan ihop. Först sprang vi några ärenden dock, eller ja en sprang och den andra stod utanför med hunden. Hon hade nämligen med sig valpen. Takira fick sedan leka fotomodell på parkeringen åt mig vilket inte var lätt, det finns så mycket att titta på och fästa uppmärksamheten på för en valp. Men några bilder blev det, varav en det syns tydligt på att hon haft närkontakt med kameran.

Jag tänkte även visa bilder på Freddie och Kenny. Kenny är han med mer hår. Det är många som inte tycker om Freddie men det gör jag. Han är en av de få katterna som jag kan ha i knät utan att bli sjuk och dessutom så kompenserar han hårlösheten med charm.
image120

Lagt på födelsedagskortet till Nettan, kom dock på att jag inte hade tagit kort på det och jag hade stängt kuvertet... Ingen idé att ta kort på det, kan ju inte lägga ut hennes adress på bloggen. Och nu ska jag fortsätta med smyckestillverkning, sitter på en liten yta i soffan med alla grejer spridda omkring mig. Då trivs jag! Det enda som fattas är ett glas skapar-rött :)

Vänner på natten

Tillbringat kvällen med att sitta och prata i mobilen, gjort kort och pratat med grannen ute på balkongen. Trevligt värre men nu börjar jag bli trött.

Det är alltid så kul att prata med sötaste Leena! Jag blir alltid lika glad. Och jag blir glad av att få sitta och pyssla lite. Har nu på kvällen släpat fram alla kortpysselgrejer i Ramonas förra rum vilket jag nu funderar på att ha som mitt pysselrum tills nästa person flyttar in, om det nu kommer någon mer.
Smycken är jag lite för trött för idag. Men kommer nog sitta en del imorn och göra smycken.

Kortet blev ganska fint, lägger ut bild på kortet när det kommit fram till födelsedagsbarnet. Ska skriva på grannens namn med, frågade förut när vi stod och rökte samtidigt. Jag kollade över räcket för jag tänkte att jag kunde hört av mig till honom och frågat men då stod även han och rökte.

Men nu är det dags för sängen. Ska bli så skönt att krypa ner i en nybäddad säng...


Bilbingo... hon var före mig i kön

Varit på bilbingo nu på kvällen. Jag vann inget men Eb vann lite pengar... Hon väntade och jag väntade. Men bara hon vann.
image119

Hon väntade på 88 och jag 62.

Jaja, bättre lycka nästa gång. Ikväll ska jag göra födelsedagskort. Sedan kommer jag nog inte kunna låta bli att göra lite smycken, det fanns så mycket snyggt i paketet som kom idag. Men det är ju jag som valt ut det ;)


Ekot som blir

Nu är jag åter själv i min lägenhet. Sitter framför datorn och tycker att det ekar lite väl mycket här inne nu. Rummet består nu av en dator, bäddsoffa, bord samt bokhylla. Inte massa grejer utspridda och en uppbäddad bäddsoffa. Inte heller någon sambo finns här. Men hon kommer ju ner och hälsar på och jag har nu ett till ställe att bo på när jag vill upp till Stockholm.

Paket från Panduro idag. Hamnade framför datorn tillsammans med ett glas vitt och det blev en del beställt. Så nu har jag massor med nya smyckesgrejer som förhoppningsvis ska inspirera mig till en ny kollektion. Dessutom så ska det komma lite grejer som jag tänkt använda till min korttillverkning.

Idag är det onsdag. Vilket betyder bilbingo med Eb. Alltid lika trevligt.

Igår jobbade jag några timmar som tentavakt. Sen bar det iväg till Skara tillsammans med Cizzi där jag köpte ett par gummistövlar så att jag slipper ge mig ut i skogen med mina ballerinaskor i fortsättningen. Folk klagar lite då. Och dessutom så kryper myrorna inte upp lika lätt på en om man har höga stövlar...


Det blev dessutom filmkväll här igår. Det var jag, sambo, granne och Papy som såg på Ali. Nice.

Miljösnack och tjejsnack

Jag borde bli en bättre miljöpartist och inte komma så långt i förväg till mötena. Jag är ju alltid först. Som tur är så är jag ju rökare så jag brukar stå utanför och precis hinna ta en cig innan resten börjar droppa in.

Intressant möte där vi fortsatte med diskussioner som vi påbörjade sist. Dock så har jag haft lite svårt för att äta idag så jag var lite småborta på mötet.

Efteråt åkte jag och drack massor med kaffe och diskuterade sånt som tjejer gör, alltså sånt som man inte ska skriva om på en blogg ;)

Nu sitter jag och väntar på att Ramona ska komma hem, känns bättre att hon kommer hem innan jag lägger mig. Måste ju umgås lite nu innan hon flyttar.

Imorgon ska jag återigen vara tentavakt. Då är det inte bra att hinka i sig kaffe så att man sitter speedad framför datorn istället för att lägga sig. Ska leta upp någon bra bok och ställa klockan så man är där en stund innan. Det var ju så längesen man träffade allihopa så det kommer väl gå åt en del tid att prata med alla gamla jobbarkompisar.


Ärlig så det skriker om det...

Då var man arbetslös igen... Åtminstone idag. I morgon och på fredag ska jag jobba som tentavakt. Att vara helt arbetslös det klarar jag nog inte.
Sov ut idag och drog sedan till AF för att återigen skriva in mig. På vägen till bilen (tog bilen för att hinna innan lunchstängt) hittade jag en plånbok. Ärlig som man är så åkte jag fram till AF och när jag var klar där gick jag in på polisstationen och lämnade in plånboken. Inga pengar i men en väldigt fin plånbok...

Fikade med Jojjo, alltid lika trevligt att träffa henne. Diskuterade helgen, blir kanske inte gayklubb men förmodligen shopping i Göteborg.

Träffade på Chassen på stan med, det var trevligt förutom de otrevliga nyheterna hon hade. Tankarna går idag till Johanna. Krya på dig!

På onsdag så flyttar Ramona. Det kommer bli tomt här. Man har vant sig vid att ha henne här när man lägger sig och när man vaknar. Det har varit skönt att ha henne här nu när man har blivit singel. Inte för att jag har något emot att vara singel men efter ett förhållande på över 6 år så blir det ett tomrum. Herregud... jag kan knappt fatta det själv att vi var ihop så länge. Men nu håller jag på för fullt med att gå vidare i livet. Det funkade inte mellan oss men det betyder inte att det inte kommer funka med någon.

Men jag är ganska trött på alla folk som automatiskt tror att jag är intresserad av dom bara för att jag är singel. Jag är singel men inte desperat. Hellre singel och lycklig än i ett förhållande och olycklig.

Dags att försöka äta lite, tänkte ju ätit frukost med Jojjo på stan men det blev morotskaka istället, den såg ju så god ut :)
Om tre timmar är det dags för möte så då måste jag vara pigg. Fick ett svar förut på miljöpolicyn men min konstiga mail tog bort det mailet så jag vet inte vad jag fått för svar. Ingen idé att försöka maila tillbaka och få svar, vi ska ju ses om tre timmar. Efter mötet med miljöpartiet ska jag hem till en kompis och se hur hon bor. Vi har träffats nu på sommaren som de nyblivna singlarna vi var och nu ska jag se hennes nya lya.

Söndagskväll med miljöpolicyn

Har haft en riktigt soft söndag. Lämnade datorn förut för att hämta en underbar pizza samt köpa cola. Hade det inte varit för avsaknad av massa baksmällecola så hade jag nog tagit hemkörning. Men för en gång skull så ringde jag och beställde innan. Man måste ju prova något nytt ibland... Det var riktigt länge sen jag ringde och beställde pizza. Mycket beroende på min telefonångest som jag haft i många år. Jag vet att det låter konstigt att en som arbetat med att sitta i växeln på taxi, reception på en skola och tagit emot samtal hela dagarna och nu senast i en växel igen. Men att sitta och ta samtal hela dagarna har jag inga problem med, det är att ringa som är svårt. Eller var svårt. Jag har kommit över det mesta nu. Jag blir friskare och friskare och det är jag glad över. Att ringa och beställa pizza har varit så svårt men nu har jag inga problem med det.

Idag har jag skrivit av mina tankar om miljöpolicyn och mailat iväg. Får se vad de andra säger imorgon. Jag har försökt tänka till ordentligt över vad jag som miljöpartist förväntar mig av kommunen. Det blev en hel del.

Denna helgen har jag lärt mig att man ska inte ramla framför jobbarkompisar. Ger inget bra intryck. Så full va jag ju inte... Men men...

Tentavaktning och maratonrocking

Började gårdagen med att göra iordning mig och gå till bilen, väl där kom jag på att jag hade glömt nycklarna till jobbet. Tog bilen och åkte tillbaka till lägenheten, det är ju trots allt några meter emellan och det tar minst en minut att gå ena vägen.

Tentavakningen gick bra. Dock var jag trött. Men det är ju inget ovanligt.

Väl hemma igen så la jag mig för att sova, skulle ju klara av att gå ut på kvällen. Vaknade först av att någon stod och plingade på dörren. Gick motvilligt upp och öppnade. Sambons mamma. Så jag gick och la mig igen. Nästa gång vaknade jag av Put your hands up for Deitrot, sommargängets festplåga. Blev bjudna på fest. Nice. Det var bara att kliva upp och börja förbereda sig för kvällen.

Förfest. Bara tjejer, massa tjejsnackMaratonrock. Massa musik och massa kul. När maratonrocken var slut drog vi till Dagnys och dansade. Dansa, dansa, dansa.

Ingen kamera med mig ut så korten får Chassen står för.

Varför finns det vissa som inte fattar utan bara förstör allt??? Idioti!

Gah!!!

Skrev ett jättelångt inlägg förut och när jag skulle publicera det så blev jag utloggad... Jag gav upp men försöker nu igen på nytt.

Precis tillbaka från lunchen som jag tillbringade i telefon, på systemet samt med att inmunda en Nutrilett Mörk cholkad. Kom på att jag hade glömt ta med en matlåda när jag hade kommit till bilen och hade inte tid att springa tillbaka för att hämta en. Funderade på att äta på McDonalds men det var sån lång kö så jag gick till systemet först. Även där lång kö. Så det slutade med att jag gick till Life och köpte ett paket dietbar. Får äta när jag kommer hem istället.

Idag kommer jag att komma hem till en tom lägenhet. Känns ganska skönt för det var längesen nu. Men tanken på att lägenheten kommer bli tom nästa vecka känns inte lika bra. Jag är van vid att nästan alltid ha någon hemma nu. Igen.

Igår satt jag hela dagen. Först i bilen till jobbet, sen åtta timmar på jobbet, bilen tillbaka till stan och sen följde jag med Eb till Säve och hämtade folk som kom med flyget. Jag var hemma strax före 11. Mycket prat blev det på vägen med Eb.

På lunchen nu ringde min far och frågade ut mig om alla uppgifter som behövdes för försäkring och sånt på min nya cykel. Ska bli skönt att få hem den! Måste ju bara städa lite sen så att det nya vardagsrumsbordet får plats. Min pappa är bäst!

Den sista timmen...

Åh, nu vill jag verkligen hem och lyssna på Noice! Rubriken är en del av refrängen i deras låt Romans för timmen. Lyssnade mycket på dem förr och den låten tyckte jag mycket om!

Laddade över massa musik till min mobil igår så nu har jag lite ny musik att lyssna på när jag är ute och kör. Satt och lyssnade på Blue foundation, Liptones och mycket annat schysst på vägen till jobbet. Det är så skönt att sitta i bilen med schysst musik och en cig i mungipan. Tyvärr kommer jag inte kunna röka i bilen på vägen ner till Göteborg idag efter det inte är min bil.

Typiskt är att jag kollade ut genom fönstret förut och tyckte att det såg nice ut och när jag sedan fem minuter efter hade min rast och reste på mig för att gå ut för att röka så vräkte det ner, Tur att det finns folk som har paraflax.

Some days are made for smoking

Åh vad jag blev sugen på att lyssna på Brainpool nu! Det var så längesen! Och visst har dom rätt i att vissa dagar är gjorda för att röka...

Lunchat med sambo på Rådhuset. Köpte varsin varm smörgås med mozarella. Yummie! Skönt att ta en paus så och sitta och slappa med en god vän.

Samtidigt så ordnade jag upp en massa grejer över mobilen. Idag skulle jag gått och fikat med en vän men följer med en annan till Göteborg istället. Ska till Säve flygplats och hämta lite folk.

Imorgon! Imorgon! Då får jag hem min nya cykel och mitt nya vardagsrumsbord. Nice! Kanske borde städa lite så det nya bordet får plats.... Hm...

Eh... pizza istället?

Igår blev det ingen bilbingo. Massa andra saker kom i vägen. Tråkigt, Istället skulle jag och sambo laga mat. Vi var och storhandlade för ett tag sen och tyckte nu att det var dags att laga till maten. Började så fint med att plocka undan allt gammalt i köket och förbereda disken. Men då lyckades jag skära mig på en konservburk. Gjorde ett snitt strax under nagelbandet på pekfingret. Ajaj. Medan fingret blödde så frågade jag min sambo om vi inte skulle köpa pizza istället. Men hon bara skrattade åt mig. Så det var bara på med plåster och fortsätta.

Gjorde en jättegod ugnsbakad rätt med qournfiléer, klyftpotatis, creme fraiche, röd lök och tomater. Mums! Det var så gott så vi ringde grannen och sa att maten var klar. Han kom över och åt lite med. Vi är som en enda stor familj :)

Jag var nog ganska trött igår... Vi satt och kollade på en bollywoodfilm som gick på ettan men jag tröttnade helt och gick och la mig istället. Tänkte läsa en stund men somnade med boken i handen och lampan tänd. Vaknade sen och upptäckte att lampan fortfarande var tänd. Tänkte Orka... och somnade om.

Och idag tycker jag synd om mig själv som inte kan använda vänster pekfinger när jag skriver.

Nu börjar semestrarna ta slut...

Folk börjar komma tillbaka till arbetena nu och man kan återigen sitta och maila med alla =)

Jag vet inte mycket om framtiden just nu och det känns på ett konstigt sätt bra. Den enda smogen i bägaren är pengar. Som alltid. Jag vill ju ha massa nya kläder, massa nya skor och en ny bil. Men plånboken skriker som alltid efter pengar så det får vänta. Det är lite speciellt jobbigt nu då jag har startat om ekonomiskt, jag har ingen koll över vilka nya utgifter jag kommer ha och intäkter har jag absolut ingen koll på. Det är en jobbigt grej med att göra slut. Ok, att hela grejen att göra slut är jobbig och man är ledsen och bla bla men sen upptäcker man att man är själv att betala allt helt plötsligt och vissa grejer som han ordnat med innan ligger plötsligt på mig. Och jag är ju fruktansvärt dålig på att hålla i pengar.

Att jag aldrig lär mig att jag inte klarar av godis. Köpte en stor godispåse i söndags och min mage har mått därefter. När ska jag fatta att det gör mer ont än nytta att köpa godis? Man kan ju köpa ett par trosor istället för godis. Eller något annat snyggt.

Nån dag så borde man sluta röka med. De pengarna skulle man kunna köpa mycket snyggt för. Men ni som läser, få inte för er nu att jag ska sluta röka nu bara för att jag skrev så. Det är bara en fundering och jag tänker inte sluta röka imorgon.

Håll för näsan :(

Slamsugning utanför jobbet. Det stinker verkligen! Idag skulle man verkligen stannat i sängen...

Men jag ser fram emot bilbingo och trevligt sällskap ikväll. Dagen verkar ju ändå gå någolunda snabbt för det ringer på en del. Så som det ska vara. Jag hatar att inte ha något att göra. När jag kommer ut från jobbet så brukar jag stressa upp mig ganska rejält för att hinna med mesta möjliga på kortast möjliga tid. Kanske känner att jag måste kompensera all dödtid som uppkommer på jobbet.

Japp, nu ska jag göra ett ryck här. Finns ju lite saker att göra så jag kan hålla mig sysselsatt i kanske fem minuter...

Sååååå trött

Kom inspringandes på jobbet två minuter innan jag började jobba. Bråttom! Jag hann precis logga in tills dess att jag skulle börja. Något morgonkaffe blev det inte. Men det har jag fått hämta nu för jag är bara såååå trött. Känner att jag kan somna sittandes. Jag hade verkligen velat ligga kvar i sängen i morse.

Inte nog med att jag vaknar och är trött, jag har ont i revbenen med. Jädra karusell. Måste legat dumt eller nåt. Eller så beror det på att jag inte tog det lugnt igår. Jag är dålig på att ta det lugnt. Förutom på kvällen framför tv:n där jag är bra på att softa. Igår var det ju Gilmore Girls :) Jag och grannen satt och softade i soffan och tittade på det och sambon satt framför datorn och drömde sig till Liseberg. Hoppas verkligen vi får chansen att åka dit! Vi är ju lika galna båda två. Vi tycker om att testa gränser.

Testa gränser är jag bra på, men jag kanske ska tänka mer på vad jag säger till vem. Alla förstår kanske inte att jag bara jiddrar...

Mer bilder :)

Lite mer karnevalbilder :)

image117

Kul kul!

Sitter här hemma och sörplar lite vin och myser såhär på en tisdagskväll. Onsdags kvällarna är ju vigda åt bilbingo nu för tiden :)

Iaf köpt en ny cykel idag. Det kommer förhoppningsvis på fredag.... Snälla! Tillsammans med mitt nya vardagsrumsbord :) Eller?

Dags att sova. Snart. Ska bara dricka upp vinet och lite sånt. Trevlig kväll med trevligt sällskap. Tur att man har bra vänner.

Hata stämplar

Nu har jag återigen stått och stämplat idag. Gjorde det igår och fick jätteont. Samma idag. Jädra revben. Revben ska man äta, inte ha ont i.
Men man kan ju knappast säga ifrån på ett nytt jobb att man inte klarar en sån enkel uppgift som att stämpla kuvert. Då börjar dom nog undra vad jag är för någon...

Snart så hoppas jag vara en cykel rikare. Men frågan är när man får hem cykeln. Det är dumt att ha en liten bil. Dessutom är jag sugen på en "ny" bil. Har kollat lite på Blocket och blivit lite sugen. Tyvärr fattas det ju pengar. Som alltid. Men kan man inte köpa sig en ny bil får man väl köpa sig en ny cykel. Och passa på att gå lite i affärer. Det börjar bli lagom att köpa en ny hårfärg, det färgar ju inte av sig på kudden längre ;)
Mindre än två timmar kvar!

Jaha, och vad händer nästa vecka då? Hoppas jag slipper börja krångla med akassan igen. Orka!

Nära på matorgasm

Igår matvägrade jag. Jag hade med mig en matlåda från Findus men ville verkligen inte äta den. Jag ville inte heller ha någon äcklig färdigmat på McDonalds. Jag ville inte ha någon smaklös mat på ett ställe där kycklingen är torrare än Sahara. Jag upplevde helt enkelt avsmak inför all färdigmat som jag levt på nu hur länge som helst. Jag hade tröttnat på min singelmeny. Så jag satt i flera timmar med en kurrande mage på jobbet bara för att jag inte klarade av att äta mer smaklös mat.

Efter jobbet skyndade jag mig till Falköping och åkte och handlade. När jag kom hem ställde jag mig och gjorde lasagne. Lite jobbigt var det med tanke på att det var första gången jag gjorde det själv och dessutom så hade jag inget recept så jag fick göra på måfå. Det är väl inget svårt med det... men jag har aldrig gjort ostsåsen förut. Det var mitt ex:s jobb när vi gjorde lasagne. Men jag lyckades! Och oj vad gott det var! Varför har jag levt på färdigmat när jag lagar sån god mat själv?

Var hos Jojjo igår med och hämtade en datorväska som jag ska lämna tillbaka åt henne. Tänkte vara kvar i Skövde efter jobbet idag och se om jag kan köpa en ny cykel. Inte för att jag kan ta hem den men förhoppningsvis kan jag köpa den och så fixar man nån som hämtar den. Jag har ju alldeles för liten bil.

Min arm är mycket bättre nu efter karusellen. Dock satt jag och tittade på komedi igår och upptäckte att det förmodligen är något fel med mitt revben. Ok att det gör ont när man rör sig, när man tar i och när man lutar sig fram... Men det ska inte göra ont när man skrattar.

Snart dags för kaffe. Mums!

Karusellont

Man ska inte åka karusell på fyllan. Inte sådana som trycker ut en mot sidan. Nu har jag en blödning i armen och känner mig lagom handikappad. Men det var kul i lördags. Allt jag gjorde passar sig väl inte här i bloggen...

Ok, jag och sambo fick för oss att åka karusell i bara bh. Så vi gjorde det. Men det var i en annan karusell som inte gjorde lika ont. Där blev jag bara illamående. Hade ju druckit i några timmar...

Igår vad det då softdag på soffan med alla som ville. Tillsammans med Madagaskar och Kill Bill.

Idag är det åter jobbdag. Helgen har gått alldeles för fort.

Karneval 2007

image116

Karnevalen i bilder. Vi var fulla och ont har jag efter karusell. Mer kommer.

Sitter och väntar

Nu är det cirka en timme kvar tills denna arbetsveckan är slut. Sen bär det av till Tidaholm och trevliga vänners sällskap. Hoppas bara att regnet inte får för sig att titta fram. Det gjorde det här förut när jag hade min eftermiddagsrast. Inte kul att gå ut och röka i regnet. Och jag vet att folk tycker att jag ska sluta men det gör jag när jag själv vill. Alltså inte idag. Och inte imorgon heller.

Det är pinsamt när man får reda på att man muckat bråk med folk som man senare börjar umgås med. Kanske tur att ingen av oss minns det. Undra varför. Det kanske är någon som vet? Hon har inte gjort nåt mot mig så då måste det handla om någon av mina kompisar. Ingen gör något mot dom för då blir jag sur. Och sur kan jag bli.

Japp. Börjar bli hungrig. Tur att vi har bestämt att äta pizza. Min mamma ville bjuda på mat med men det vet man aldrig när hon kommer hem. Först till kvarn får äta med mig helt enkelt. Speciellt när jag är hungrig.

Shoppinglunch

Idag blev det en shoppinglunch istället för att tillbringa lunchen med att äta. Började på Life där jag köpte Nutrilett Dietbar Mörk choklad. Mums! Utanför där bestämdes det att jag ska äta pizza sen ikväll när jag är i Tidaholm. Träffa vänner samt bebis som inte är bebis längre utan 5,5 år. Tiden går snabbt.

Sprang sen runt i affärer, hann med många. Köpte ett par nya svarta leggins på Indiska, har bara ett par kvar efter min fallolycka för några helger sen. Inhandlade även två ganska vidriga väskor som kanske blir godkända av sambon att ha imorgon. Dom var ju billiga. H&M har bra rea. Ska ta ett kort på dom och skicka till henne så får vi se.

Dessutom sprungit i många skoaffärer! Älskar skor! Frågan är hur många jag har råd med...

Hann även med systemet där jag köpte lite cider till morgondagen. Eller kvällen. När vi vaknar ska vi dricka likör. Enda sättet att klara av att gå med i karnevalståget. Eller?

Lite ovanligt att gå i jeans idag. Första gången på riktigt länge. Ska ta ett kort under dagen och lägga upp nån dag här. Har med mig andra kläder om jag skulle vilja byta när jag är i Tidaholm. Ser verkligen fram emot att träffa lite gamla kompisar. Jag är ju singel igen och galnare än någonsin!

Lite shopping

Igår satte jag mig i bilen och skyndade mig hem för att hinna med fika och shopping. Fort fram till Lilla Blå där jag hade sällskap av Johanna och Johanna. Lätt att komma ihåg namnen på dom?


Sen kom sambo och den ena Johanna gick hem. Satt en stund till innan det var shoppingdags. Började på Lindex där jag fyllde på mitt underklädesförråd. Det var på tiden. Fortsatte till VeroModa där både jag och sambo hittade mycket nice men även lite grejer som mest framkallade skratt när vi provade dom. Kom hem med en ny vit bh, en svart bh, tre par trosor, ett linne, en tee samt en tröja. Hämtade mina nya jeans också. Så idag har jag på mig mina jeans samt en snygg grå tee. Stor och skön så inte magen syns :)

Ska ta en snabb tur i affärerna på lunchen med!


Lunch lunch lunch

Nu är jag riktigt hungrig. Som vanligt beror det på att jag slarvat med maten idag. Jag ska bli bättre! Måste bara hitta till en mataffär... Det finns ju så mycket annat att göra än köpa mat... Shoppa kläder, bilbingo, fika och umgås.

Det vattnas i munnen när jag tänker på Grekiska biffar med klyftpotatis och tzatziki :)

Det är verkligen lugna gatan på jobbet idag. Sitter och längtar tills efter jobbet då vi ska göra stan osäker genom massa shopping! Och jag hoppas att Marion är pigg och vill följa med! Jag har verkligen saknat henne! Vill ge henne en stor kram och dessutom har jag ju presenten från styvmor som hon ska få.

Idag känner jag att jag skulle gjort mer nytta hemma. Det finns sopor som ska källsorteras, disk som ska diskas, grejer som ska shoppas, ben som ska epileras, mat som ska lagas, vänner att träffa och grooming att göra.

Så är det.

Snart helg igen!

Sitter på jobbet och funderar på shopping och helgplaner. Först idag blir det ju shopping. Affärerna har öppet till kl 8 idag, jag och sambo ska fram och fika och sen gå i affärer. Hoppas på att hitta massor med snygga kläder och annat. Är ute efter byxor, tröjor, underkläder, skor och massa annat. Sen ska jag ut till Eb och hämta mina jeans om hon har hunnit lägga upp dom idag. Nice!

I morgon tänkte jag dra till Tidaholm eftersom det är Kräftans dag. Först hade jag tänkt sova där men allt eftersom det drar ihop sig så tänker jag att jag ska vara nykter och åka hem på kvällen. Dels så är jag inte så sugen på att bli full i Tidaholm, dels så vet jag hur det var förra fredagen då jag drack och drack och bara blev trött och dels så är det Karnevalen dagen efter och då ska vi börja dricka tidigt. Festen börjar ju vid fyra. Frågan är när man ska hinna gå till systemet. Får nog gå här i Skövde. Frågan är vad man ska dricka med. Min senaste grej är ju Tequila Rose men det är lite jobbigt att släpa runt på mjölk.
Men man hittar väl alltid något på systemet :)

Snart dags för rast och cigarett! Sitter redan och är hungrig inför lunchen, Har bestämt mig för att äta grekiska biffar. Har tittat på lunchmenyn idag, varför vet jag inte för jag hade tänkt gå till Konsum och köpa något litet men fastnade för menyn på Gräddhyllan :)

Lördagsfest

Nu är jag hemkommen från bilbingon med Eb. Riktigt trevligt att sitta och snacka med henne. Men inget vann jag. Fast det stod ju i mitt horoskop att jag inte hade tur i spel eller i kärlek just nu. Kärlek orkar jag inte med men en liten vinst hade ju inte varit fel.

När vi kom till bingon var det strålande solsken, sen kom mullret och sen regnet.

Men nu tänkte jag inte visa bilder från ikväll utan från i lördags, det har tagit sin tid men det beror på att jag inte haft på datorn sen dess. Lite slö har jag varit efter jobbet och allt annat som ska fixas.

image115

Tyvärr togs det inte så mycket bilder i lördags så håll till godo.

Efter lunch

Nu är min lunch slut. Sprang iväg till McDonalds för att få i mig lite lunch, inte bästa valet men det snabbaste. Eftersom jag även idag hade siktet inställt på ett par nya byxor. Detta sikte har jag haft ett antal dagar men det har bara resulterat i att min magkatarr satte igång igen. Idag var utgången dock en annan. Äntligen hittade jag ett par byxor på H&M vilka jag var nöjd med både det gällde utseende och pris. Det enda jag inte var nöjd med var utseendet på min mage men det får jag väl försöka göra något åt. Har ju varit lite slapp det sista. Eller stressad kanske är ett bättre ord. Det är mycket som ska hinnas med på dagarna.

 

Igår åkte jag direkt från jobbet till Mössebergsbagaren och hämtade min tårta och skyndade mig hem och duschade och gjorde iordning mig. När alla kom så satte jag på kaffet som jag faktiskt förberett men resten hade jag inte gjort nåt åt. Alla mina vänner hjälpte mig att duka så allt kom fram.

Och idag ska jag åka till Eb direkt efter jobbet så ska vi åka på bilbingo i Floby. Ett trevligt sätt att umgås på. Dessutom får man lite tid att prata varje gång tåget åker förbi. Lite deep talk vid tågpauser.

 

Nu är jag 26 år och det känns ingen skillnad. Lite presenter rikare bara. Bl a en parfym, grejer från Lush, pengar samt doftljus. Nice. Och idag har jag köpt snygga jeans. Försökte hitta mina gamla jeans häromdagen men de verkar inte viljas bli hittade. Får kanske leta igenom förrådet, ska bara hitta lite tid och sällskap. Det jobbet vill jag inte sitta själv med?


Världens underbaraste

Igår höll jag på att bryta ihop helt på jobbet, vet inte vad det var. Men sen kom jag hem, mina vänner kom och sen kom min familj och jag myste. Min familj och mina vänner är världens bästa. Så är det bara. Medan jag satt och pratade med familjen så gjorde grannen kaffe och alla kände sig som hemma. I min lägenhet. Som jag har möblerat och gjort iordning.

 

När familjen åkte hem satte sig vi vänner ute på balkongen och jiddrade. Som alltid. Och vi hade lika kul som alltid. Min sambo var orolig för Jojjo som skulle komma men inte dök upp. Tur att jag känner hennes sen länge, fattade ganska snabbt att hon hade däckat av trötthet. Det är ju inte första gången. Hon vaknade sen efter 10 och hörde av sig.

 

Sambon försökte med det mesta för att få ut oss andra på kvällspromenad men det lyckades hon inte med. Vi satt hellre där på balkongen och skrattade. Dålig, klockren humor.

 

Idag är det dimmigt ute. Jag somnade om när klockan ringde. Fick bråttom när den ringde igen. Dock hade jag inte lika bråttom som jag borde ha haft, kom på i sista stund att jag skippade att tanka igår för att det var så lång kö och att jag var tvungen att göra det på morgonen. Bråttom! Att man sen hamnar bakom en lastbil samt tusen andra bilar som kör i 80 km/h hjälpte knappt.

 

Men nu kan väl dagen bara bli bättre? Snälla?


Min dag- so far

Ingen vidare bra dag. Den började bra med present på sängen. Fortsatte bra med massa trevliga mail, mess och sånt för att sedan bara balla ur. Men det kanske är en typisk födelsedag... Man kan inte vara helt lycklig. Allt måste grusas. De senaste två-tre åren tror jag att jag har gråtit varje födelsedag. Normalt? Jag vet inte. Och just nu känns det som att trenden kommer fortsätta.

Det positiva är att jag slutar om 25 min. Ska åka till Mössebergsbagaren och hämta tårta då tillsammans med sambo. Sen ska vi fira. Men hur glad kommer jag att vara?

Jag vill krypa upp i en trygga famn och känna mig som ett barn igen. Hm... Kanske är åldersnoja som gör mig så ledsen på min födelsedag... Eller inte. Orkar inte tänka på det nu.

Har engagerat mig lite i miljöpolicyn idag, men tyvärr så störs man hela tiden av att telefonen ringer... Konstigt när man jobbar i en växel...

Min dag

Just nu har jag ingen tid över för att blogga. Igår hade jag tänkt lägga upp alla helgens festbilder när jag kom hem men jag slog mig ner i soffan och kom inte upp därifrån förrän jag gick och la mig. Jag var lite trött. Först jobba åtta timmer sen möte med Miljöpartiet där vi diskuterade hösten samt de grejer som är aktuella inför nästa kommunfullmäktige. Kom hem med lite läxor till nästa möte.

 

Idag fick jag present på sängen. Trevligt! Min sambo kom in och väckte mig med ett paket. Fick en ny parfym! Jag älskar parfymer. Dessutom så blir det bara mindre och mindre i den flaskor jag har.

 

Tillbaka till jobbet nu.


Veckoslut

Äntligen fredag. Men ändå känns det inte som fredag. Mer torsdag. Men det är ju bättre att det är fredag än torsdag.

 

Jag jobbar för fullt. Har om några timmar klarat av min första hela vecka. Veckan har gått snabbt, jag har bara svarat fel en gång, jag lunchstressar mig till magkatarr men helgen är ändå räddad tack vare besöket på systemet idag. En flaska Tequila Rose blev det. Här ska firas!

 

Igår var jag jättetrött. Somnade strax efter halv 10. Orkade inte ens sätta på datorn. Jag åkte och fikade med Jojjo efter jobbet sen var det soffan som gällde. Det är mycket bättre att vara lat efter en dag på jobbet än att vara lat när man inte gör nåt.

 

Dags att återgå till jobbet. Fast jag jobbar hela tiden medan jag sitter här...


Onsdag på Plantis

Igår fyllde sambo år. Det resulterade i att jag åkte hem direkt för att fika med det senaste gänget. Blev kakor, cola och sen cider. Därefter utgång till Plantis som var invarderat av gubbar. Inte så nice. Dålig musik med. Som tur var så hade vi mobilerna med oss och jag hade med mig högtalarna så det var ett eget party ute. Men jag bangade redan vid 12. Så blir det när man arbetar på dagarna... Eller?

Lite glada nyheter är att bilen nu står på mig. Akassan har äntligen kommit och jag har betalt de flesta skulder. Dessutom har jag betalt bil, soffa och lägenhet. Det är bara kontraktet på lägenheten som ska skrivas under och det blir nog imorgon.

Nu ska jag fortsätta jobba.


RSS 2.0