Stressiga fredagen...

Nu har jag tillbringat nästan två timmar med en totalt onödig föreläsning. Har några paper att läsa till seminariet senare idag men först ska jag hinna med en sväng till stan. Ska inhandla present till Jossan som har fyllt 20 år samt inhandla lite gott på systemet som jag ska ha när jag firar henne imorgon.

Snö ute med! Urk! Jag som ska till Tidaholm och jobba sen. Ska eventuellt åka till Martin med, men vet ju inte hur länge jag blir fast på jobbet.

Fått in alla pengar från partyt (förutom 50 kr från Jossan som hade sett fel i plånboken) så jag har skickat iväg dom så att vi alla nu kan vänta på sakerna istället. Nice. Förutom att jag tyckte om att se så mycket pengar på mitt konto och nu är dom borta igen...

Dags att få lite fart. Massor att göra! Så lite tid!

Plugga, plugga, plugga...

Det är vad jag ska göra egentligen. Men istället sitter jag och lyssnar på Volbeat och drömmer mig till Metaltown i sommar! Har fixat sällskap i form av en Cizzi, sovplats kommer förhoppningsvis oxå ordna sig. Vi har platser i dagsläget. Det enda som fattas nu är pengarna till biljetten. Hur jag ska hosta upp 1300 kr bara sådär vet jag inte just nu. Men det ordnar sig. Det gör det alltid.

Ett sätt är att försöka komma ut på en massa demos och sälja och få in bidrag på det sättet. Tror dock inte att Tupperware kan dra in hela summan. Men är det någon som vill bidra till mitt sommarnöje genom att ha en demo är det bara att höra av sig.

Nu ska jag få lite fart. Har haft seminarie idag samt läst två kapitel ur en bok som ska tillbaka till biblioteket senast i övermorgon. Ska fortsätta med uppgiften som ska in på torsdag innan jag kan börja med nästa uppgift som ska vara klar på måndag. Massa att göra...

Slö... orka skolan...

Uppe tidigt idag för att jag har skola. Hade jag varit ledig så hade jag fortfarande sovit. Trött efter att jag och Johanna var på Max igårkväll och det drog ut på tiden eftersom snön föll med full fart på vägen hem!

Väl hemma la jag mig och läste lite kurslitteratur, vilket kanske inte är det bästa att läsa innan man somnar eftersom jag sover allt sämre och sämre.

Och så har jag nu lagt upp ytterligare kort på min nya frisyr på bilddagboken.

Nu dags att ta tag i dagen, göra mig lite kaffe innan jag blir fastbunden vid datorn och seminarie.

Botten

I söndags nådde jag äntligen botten. Det fanns bara två saker att göra, antingen stanna kvar på botten eller att ta sig upp igen. Jag valde att ta mig upp. Så jag messade Johanna och på kvällen åkte mitt hår av och en ny period i mitt liv kunde börja.

Så nu har jag äntligen kommit igång att plugga igen, dock ligger jag flera veckor bakom. Men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka ta mig ifatt.

Har mycket skola framöver, desto mindre jobb som tur är. Har ju en chef som förstår att skolan går före.

Är lite trött idag. Johanna var här igår och vi pluggade. Hon behövde låna datorn till att skicka in ett arbete. Vi satt och pluggade till tre. Eller ja, vi pluggade mestadels av tiden.

Nu väntar jag på att Jenny ska höra av sig så ska jag bege mig till Härja och titta på den lilla tjejen. Har ju inte träffat Jenny på evighet heller.

Men istället för att sitta och chatta med grannen och slösurfa så borde jag plugga!

Livet suger, sen dör du!

Jag är inte munter för fem öre idag. Är riktigt nere idag, kände redan igår att nåt var fel. Och nej, det har inte hänt nåt. Jag har inget som jag kan säga att jag är ledsen för. Jag mår bara piss ändå. Ska egentligen plugga nu men kommer inte igång.

Var och fikade lite med Johanna, köpte mig en smörgås som jag tvingade mig i trots att jag visste att jag var hungrig. Har ingen matlust alls. Har ingen lust alls. Vill helst bara lägga mig. Men är egentligen inte trött.

Det är så att jag hoppas att mensen är på gång så att det är den som spökar så jag lätt kommer upp ur denna svackan.

Under dagarna som inte riktigt finns

Idag har jag varit riktigt ineffektiv. Jag gick upp och gjorde mig iordning för att gå på second hand med Nanna. Därefter blev det en fika/frukost Lilla Blå. Var riktigt trevligt att träffa Nanna för det var ett tag sen. Väl hemma skulle jag sätta igång och städa. Vilket jag inte kommit igång med än. Har dock varit och handlat tillsammans med Johanna och pratat lite skit.

Har inga böcker så jag kan heller inte plugga just nu. Hoppas att de kommer snart så att jag inte hamnar för långt efter.

Tankarna snurrar i mitt huvud. Jag vet varken ut eller in. Jag är så säker men ändå så osäker. Och jag får panik. Så egentligen så borde jag sluta tänka och städa istället. Mina tankar är helt ute i det blå eller ska man säga i det grå?

Om lite mer än två timmar ska jag stå i duschen enligt min planering så jag får väl försöka sätta lite fart så att jag kan slappna av i lägenheten ikväll.

Tiden går så fort...

När man pluggar och jobbar och samtidigt försöker ha ett socialt liv. Därför har min blogg varit väldigt inaktiv. När jag väl gjort uppdateringar så har det varit på miljöpartiets hemsida istället.

Kan ju ändå passa på att säga att jag idag varit på Labbåsrevyn. Riktigt bra faktiskt. Min mor kommenterade att det skulle till en falköpingsbo för att hon skulle gå på den.

Och jag är massa trött på att städa! Fast jag behöver verkligen städa min lägenhet. Istället för att städa den har jag städat på jobbet samt hjälpt Johanna att flyttstäda. Som tur är så är Martin inte så känslig för hur det ser ut här.

Nu dags att slappa lite i soffan innan jag lägger mig. Har inte gjort det den här veckan än så det ser jag fram emot!

RSS 2.0