Helg igen?

Tiden går snabbt, det är redan helg igen. Slutade jobba för 2,5 timme sen. Ja, för ni som inte vet det så har jag börjat på inringning på ÖoB. Så jag lärde mig kassan i måndags och jobbat idag och igår. Det enda hemska är ju arbetskamraterna, jag jobbar ju med Mike ibland... haha... Var ju tvungen att skriva det eftersom han är här och läser ibland.

I kväll så är det tjejkväll hos en av mina jobbarkompisar. Känns skönt att bli medbjuden trots att man inte jobbat länge. Och bråttom har jag, ska hämta de arbetande tjejer om en timme och jag sitter osminkad och nerklädd framför datorn. Måste hinna tanka bilen och kolla däcken. Och det hemska är att dom kommer få stå och vänta på mig om inte jag är i tid.

Kollat synen idag med, bara en liten försämring sen sist, inget farligt. Ska återigen skaffa linser tänkte jag. Skulle behöva ett par nya glasögon med, men det får vänta. Plockat upp stakarna inför söndagens bitchsbak med. Då blir det ordentligt adventsmys här. Måste bara hitta två till så är jag nöjd. Men inte idag.

Nä, bråttom. Ska skrubba händerna och greja innan jag börjar sminka mig och fundera på vad jag ska ha på mig. Och bara så ni vet, jag kom i tid varje dag till jobbet denna veckan! När det gäller jobb så är jag alltid i tid, det är allt annat som jag är sen till.

Återträff

Nu håller jag på att göra iordning mig för återträffen. Har duschat och använt nya krämer. Hoppas att avsvullnadskrämen gör att jag ser piggare ut än vad jag är. Och jag har bråttom, bråttom som vanligt. Jag har massor att göra på vägen till återträffen.

Åh, vad kul det ska bli att träffa vissa personer! Vissa andra kanske inte lika mycket...

Så det är dags att lägga på ett kol och försöka komma iordning. Kläderna är bestämda, dock vet jag inte vad jag ska göra av håret. Och ajaj, vad jag har ont i fötterna av mina kära skor. Och jag har tänkt ha dom ikväll med. Jaja, bara att bita ihop.

Bråttom, bråttom!

Bitchkväll

Ikväll är det bitchkväll. Bitchen Johanna är hemma lite snabbt i Sverige så då måste vi ju passa på. Man måste ta alla tillfällen i akt för att festa med sina bitches. Så maten är inne, duschen väntar och sen så ska jag testa massa nya Mary Kayprodukter som jag köpt av syster. Hoppas att det blir bra, både resultatet av krämerna samt kvällen.

Imorgon är det återträff som gäller. Det är tydligen 10 år sen jag slutade nian. Hur nu det kan gå till... Så gammal är jag väl inte? Jag får ju fortfarande visa leg, inte bara på systemet utan även ute samt när jag köper cig. Vissa ser man fram emot att få träffa, andra inte lika mycket. Synd att Anna inte kommer. Henne är det alltid trevligt att träffa. Och skratta med.

Ojoj, mindre än två timmar innan Johanna kommer och jag är inte alls klar. Inte ens duschad. Som vanligt när det är bitchfest. Eller rättare sagt när jag har fest. Är det riktigt illa så brukar jag få duscha när de första har kommit.

Jag kan ju berätta med att jag var på ÖoB och jobbade igår. Cizzi med son samt Bitch var här och fikade igår när min tillfälliga sambo ringde och frågade om jag ville jobba lite. Lite jobb tackar jag inte nej till. Så igår hade jag hand om butiken, min första dag i deras skjorta. För att vara min "första" dag så gick det jättebra! Dock kan jag ju inte kassan än, men fick en snabbvisning igår efter stängning. Förhoppningsvis så kan det ju bli mer.

Maten klar!

Satt i brand?

Igår hade jag en riktig jag-vill-inte-vara-hemma-dag. Jag började därför med ett besök hos mitt älskade låtsasbarn där jag dock mest satt och pratade med hennes mamma. Det blev mycket snack, pannkakor och en promenad till lekkompisen.

Sen blev det en tur till min moder som trots att hon sagt att hon skulle vara hemma inte var det. Så jag läste tidningen, försökte få tag på Chassen och sen begav jag mig hem.

Väl hemma så kände jag att jag återvänt alldeles för tidigt. Jag ville fortfarande inte vara i denna staden. Så när jag fick chansen att åka iväg till en kompis så tog jag sen.

När jag kom hem i morse, lagom trött efter att knappt sovit samt kört massa bil, så kände jag hur det luktade bränt. Orka bry sig strax efter fem på morgonen... Så imorse (öh... var klockan typ 13?) fick jag reda på att Nanna och Bitch värmt vetekudde som fick för sig att ta eld.

Ska man våga lämna dom själva igen? Vet inte det...

Smitning- Sminkning

Igår så smet jag från att gå på möte med Mijlöpartiet för att istället åka med min syster till Skövde för att få en sminkning. Ok att jag gärna hade varit med på en trevlig budgetdiskussion men för min syster så struntade jag i det.

Detta blev resultatet:

   

Nu blev jag ordentligt söndagsdeppig

Jag har tänkt lägga ut lite bilder från helgen nu men istället så blir det bara ett skrivande inlägg.

Älskade Marion var precis här, hon kom med lite grejer till mig. Hon skulle åkt hem nästa måndag (egentligen inte förrän vid jul men planerna hade ändrats) men pga av olika tråkiga omständigheter så åker hon redan imorn. Även om vi inte träffats mycket det sista så kommer det bli en enorm saknad. Tårarna var inte långt borta.

Jag har verkligen försökt idag att inte bli söndagsdeppig men ändå trillade jag dit. Och det är inte konstigt. Vetskapen att man inte kommer få träffa en vän på länge är jobbig. Tur ändå att det finns internet.

Klurigt

Jag sitter och klurar lite på vad jag önskar mig i julklapp då det har efterfrågats. Inte lätt att komma på en massa saker man vill ha som folk är villiga att köpa. Jag vill ju ha en "ny" bil, alltså några år gammal men ny för mig och som jag inte kommer få för mig att döpa till Rosthögen det närmsta. Jag vill även ha en digital systemkamera, gärna med några extra objektiv. Jag har även hittat mobilen jag vill ha. Sen skulle jag verkligen behöva ett par nya glasögon.

Kläder tycker jag inte om att andra köper, är väldigt känslig när det kommer till den punkten. Man får ju inte se större ut än man är i kläderna och det måste ju vara min stil. Men man kanske kan önska sig en svart finkorsett som passar bra till både kjol och byxor.

Till lägenheten skulle jag behöva nya bänkskivor i köket. Sen vill jag ju ha nytt kakel i köket. En idé jag har haft är att måla garderoben i hallen med tavelkritsfärg men inte kommit mig för att köpa. Så vi har mer att skriva på än bara den lilla tavlan i köket:



Nu ska jag göra iordning mig lite, blev ingen varm dusch. Satt framför datorn och sen åt jag lite med istället. Nu hinner jag inte duscha eftersom jag ska vara utanför Nannas jobb om en halvtimme. Hon ska ta en premiärtur med min rosthög, alltså premiär för henne bakom ratten. Så ska hon köra hem mig så tänker jag ta en dusch och knäcka en öl innan hon kommer hit. Hon ska hem och greja lite och snäll som jag är så erbjöd jag ju mig att hämta henne på jobbet och seg som jag är så insåg jag att jag inte kommer hinna vänta på att hon ska göra klart allt utan kom på den briljanta idén att hon får ta min bil.

Så jag måste ta mig ur min supersköna morgonrock som jag tog på mig efter min lilla tupplur och dra på mig kläder igen och ge mig ut.

Fortsätter tänka på vad jag önskar mig, ska förhoppningsvis hitta lite saker i bättre prisklasser med.

Anställningsintervju och lägenhetsletande

Igår kom Bitch, Nanna och Nilkas och vi kollade på Pirates of the Caribbean. Mums! Sent blev det. Kom inte i säng förrän efter ett.

Upp vid sex och göra sig iordning och åka ner till Jönköping för att gå på anställningsintervju. Lite snabba vändningar här. Sökte jobbet igår och en timme senare ringde dom och frågade om jag kunde komma på intervju dagen efter. Och jag är inte den som tackar nej till sånt. Intervjun gick bra. Tog en kopp kaffe medan jag väntade på besked men tyvärr gick jobbet till annan sökande. Alltså ansökan, intervju och nedslag på mindre än 24 timmar! Inte dåligt. Men jag är glad ändå. Var inte så jätteförtjust i tanken att pendla ner til Jönköping.

Åkte hem och hann inte göra mycket innan jag följde med Nanna och kollade på lägenhet åt henne. Tre lägenheter kollade vi på.

Lagom trött när jag kom hem. Nu har jag sovit en stund och jag har börjat med maten lite smått. Är väldigt frusen idag, ser fram emot en lång varm dusch.

Förmodligen massa stavfel i detta inlägget, har inte glasögonen på mig så jag ser inte ordentligt. Jag ser ungefär vad jag skriver men kan inte utläsa alla bokstäver så jag skriver bara på. Orkar inte hämta glasögonen och jag vill inte sitta med huvudet i skärmen för att se. Räcker med att jag brukar ligga på soffan med huvudet nästan i tvn för att se på kvällarna.

Bones och Cosmo

Det har blivit lite av en tradition det sista att titta på Bones strax efter 11 på kvällarna. I förrgår fick jag fram kameran med medan Bones var för att dokumentera vårat mys. Dock var det bara jag och Bitch här då. Det var dock ett avsnitt som Bitch sett tidigare så han koncentrerade sig på min Cosmopolitan som damp ner på hallgolvet tidigare samma dag.

       


Igår var det film som gällde på kvällen. Jag var i Tidaholm en svänga, fikade med älskade farmor samt var hemma hos min mor och drack kaffe. Drog hem så jag kom lagom för att hämta Nanna på jobbet för att ta med henne hem och kolla på film. Bitch kom sedan med efter han fått i sig lite mat efter repet. Riktigt skönt.

I kväll blir det förhoppningsvis Pirates of the Caribbean 3, om inte några andra hinner före oss. Johnny Depp i kajal är aldrig fel!!!!

Papa Dee- Do you have the key?

Fredagens bitchfest bjöd inte på så många bilder. Jag kan ju säga att jag hade lite problem att hantera kameran. Inte för att jag var så full men det ville sig inte helt enkelt. Men två små bilder bjuder jag på!

 


Lördagen bestod av en liten fest här, massa spanking, handbojjor, alkoholen flödade likaså godiset. Jag och Chassen hade på oss varsitt godishalsband, mitt gick åt ganska fort när vi kom ut vilket inte Chassens gjorde. Men hon lärde sig att parfym på godis inte är gott. Jag satt fast med många under kvällen, Papa Dee tyckte att det var lite kinky. Men det är  bara dom vi är. Surt värre att Papa Dee typ bara körde fyra låtar. Ok att det inte är kul att spela för några stycken men vi som faktiskt hade kommit dit och betalt borde väl fått valuta för pengarna? Väldigt dåligt med folk ute!
Valentino efter krogen där Thommy så snällt skulle bjuda på pizza, vilket Brisman fick göra i slutändan.

       
     
     
       
       
   
     
     


Idag har det ju varit Fars dag så jag tog en tur till Mariestad och hälsade på min far. Träffade även lillebror, farmor samt styvmor. Farmor lagade maten, en riktig söndagsmiddag. Riktigt gott oxå! Sedan tog jag och min far en tur med min bil, fyllde på lite soppa och bytte däck. Kändes konstigt att åka på barmarken i Mariestad och säga till sin pappa att vinterdäcken verkligen behövdes. Min lillebror är jätteduktig, sitter och räknar matte medan farmor och styvmor spelar bingolotto. Jag och min pappa kom fram till att man ska kolla på däcken innan man sätter på dom. Och våfflor är gott!

 

Något konstigt har hänt idag...

Fest ikväll. Väntar på att dom första ska komma nu. Och det riktigt underliga är att jag är klar! Ok att det kommer bli några finjusteringar under kvällen men jag är klar att ta emot folk. Jag har fått på mig både kläder och ett evil ansikte. Min första Tequila Rose är blandad, en skiva döpt till Blandat shit är bränd. Men den har inte åkt på än, just nu sitter jag och lyssnar på musik på datorn och smuttar på min drink.

Idag var Nanna och Stefan förbi och dom hjälpte mig så snällt att slänga över mina vinterdäck i bilen. Orka göra sånt dagen efter man varit ute. Jag har även hunnit städa bort gårdagens bitchfest och varit på stan med Cizzi. För er som inte vet vad en bitchfest är så kan jag upplysa om att det är en fest för den innersta kretsen av vännerna. En lite mer personligare fest med bara några stycken. Igår var Bitch, lillbitch och Nanna här. Även Cizzi och Mike kom. Det blev mycket att dricka för Bitch, mycket kajal för alla och trevliga miner. Så underbart det bara kan bli när man har så underbara vänner som jag. Idag är dock andra välkomna med, not only bitches tonight. But I love my bitches.

Ikväll är det Papa Dee på Dagnys. Inget jag personligen ser fram emot men det kommer bli kul. Det är alltid kul när man är med vännerna. Jag och Bitch hamnade här igår efter krogen och käkade Tuna och Lis (tonfisk och ris) och skrattade massor. I'm Sweden and I want a bear. Vilka saker man skrattar åt ibland alltså! Men det var riktigt skönt att sitta och skratta så man nästan trillade av stolen.

Jag är hårdrock idag. Bitch är på Lillasyster. Han är hårdrock med. Men det kommer kännas konstigt utan honom. Vem ska dissa killarna ikväll om inte han är med?

Datum spikat!

Igår var det dags för myskväll igen, denna gången med den otroligt sexige Jack Sparrow, tvåan var det vi såg. Mycket mys, underbara människor och orgasmmassage eftersom Niklas hade med sig orgasmgrejen. Kopfmassage står det på förpackningen. Man ryser i hela kroppen av den. Fick även lite ryggmassage, behövligt efter onsdagens shopping och då jag var ute hos Eb igår och högg ved. Dessutom så kom sötaste Bitch och Nanna och hjälpte mig att städa inför helgen. Då det blev bestämt att jag skulle ha fest i onsdags så har jag inte orkat ta tag i allt. Och städa min  lägenhet är aldrig kul... Men vilket hem är kul att städa?

Tittade på Nattliv, undrade vad ett bakrum är, dock föreslog jag det medan vi kollade, innan jag somnade i soffan.

Idag har jag och Chassen varit hos Gurka och beställt tid! Så nu är allt spikat och klart. Vi vet vad vi ska tatuera, vilket bägge dock vetat länge, ungefärligt pris och när. Längtar!
Åkte även förbi Chassens föräldrar och fikade lite med hennes pappa. Massa djur och alla glömmer ju hela tiden att jag är överallergisk mot såna. Men det gick bra ändå.

Nu sitter jag i morgonrock och väntar på the Bitches. Vi ska ha en liten bitchfest idag, dock måste jag försöka komma i ordning. Har nyss kommit ur duschen och smörjt in mina kära fötter som inte alls är glada över att ha varit våta i några timmar, jädrans läckandes skor! Jävla snö! Inte kul alls att vara ute och köra bil på sommardäck när det snöar och blåser. Raggar garage och domkraft för fullt nu för att kunna byta däck.

Nu är det dags att dra på sig kläder och ett ansikte då den första bitchen är på väg hit. Men alla vet väl vid det här laget att jag aldrig kan vara klar i tid?

Shoppingdag i Göteborg

Idag var det dags för den stora shoppingturen till Göteborg med mor och syster. Mycket shopping blev det. Började på Make Up Store där jag köpte kajal till mina bitches. Sen sprang vi runt i klädaffärer, spelaffärer, inredningsaffärer... Ja, det mesta hann vi kolla på.

Blev lite julklappar köpta. Till mig blev det två par byxor, två oversize t-shirt samt en jacka shoppad. Fika på Fröken Olsson, jag och syster delade på två muffins, en med hallon och en med vanilj.
image386

Betonghelg

Nu i helgen var det Betongfestival! Lite slött var det eftersom jag och Nanna jobbade mer än heltid i veckan. På fredagen glömde jag kameran hemma, lätt hänt när man är väldigt trött. Då såg vi Blisterhead.

På lördagen fick jag dock med kameran. Chassen och Bitch förfestade lite här hemma medan jag och Nanna gjorde iordning oss. Vi låg och sov när Bitch kom, jag skickade in honom till datorn och sov en stund till. Sen så åkte vi iväg och lyssnade på skön musik med Hell n' diesel och Liptones.

När det var slut på lördagen tänkte vi gått till Dagnys men det såg väldigt glest ut på folk så vi åkte och hämtade pizza istället. Jag träffade även på Farbror Polis på vägen och fick blåsa. Det enda jag var hög på var dock musik, vilket inte ger utslag.

         
   
     
 
       
     
     
       

Min pappas tös

När jag nu säger att det är torsdag och att jag redan arbetat 38 h denna veckan och har många timmar kvar så sitter min pappa med ett leende på läpparna och tänker att jag är hans tös. Pappa upp i dagen.

Trött som satan. Men sova får man göra nästa vecka. Denna veckan tjänar jag pengar.

Börjar vänja mig vid att stå. Ont i fötterna men benen värker inte lika mycket. Kan bero på att jag stått mycket på en pall idag och sluppit stengolvet.

Jag är så skadad så att jag måste dissa självscanningen på Ica för när jag gjorde det i tisdags efter 11 timmars scanning på jobbet så blev jag nästan galen.

RSS 2.0