Ajajaj!

Nu är jag riktigt trött på det här viruset! Influensan har mig i ett järngrepp och jag kommer ingenstans. Kan inte ens köra bil för att ryggen gör så ont då. Gav upp helt idag och ringde min chef och sa att jag inte kan ta mig till jobbet. Det kändes tungt att kasta in handduken. Speciellt då jag inte brukar ha några problem att jobba när jag är sjuk. Men då brukar jag ha en förkylning och inte en jävla influensa som slår ut allt.

Nu har jag verkligen beklagat mig. Men det är bara för att det är lite synd om mig. Och i morgon är nyår. Jag har varit sjuk sen juldagen. Jag är fortfarande sjuk. Det suger.

Jag har haft supertrevligt besök. Det lite jobbiga har dock varit att mitt besök har fått ta hand om mig istället för att hitta på massa saker med mig.

Och jag saknar verkligen pojkarna.

Panik!

Efter flera dagar då jag varit typ sängliggandes försökte jag ta mig i kragen idag. Gick inte så bra dock. Höll på att inte ta mig upp för trapporna här hemma efter en sväng till stan och affären. Men jag är ganska glad ändå för nu har jag mer halstabletter och honung hemma. Dock glömde jag över hälften av vad jag skulle köpa men tjejerna här ska ut på stan sen och skulle handla åt mig på vägen hem. Skönt att jag slipper gå ut igen!

Tog tempen nu när jag kom hem igen och konstaterade att den var lite för hög. Inte så hög så att jag håller på att dö men strax under gränsen för när jag blir utslagen.

Men vi får hoppas att det blir bättre nån dag.

God morgon?

Jag har knappt kommit upp men längtar redan tillbaka till sängen och dess sköna värme. Det är så att jag funderar på om man inte skulle ta med en filt i bilen så man klarar resan till jobbet.

Nej, jag har glömt att jag måste tanka med! Bråttom, bråttom.

Och jag träffade en sån sötis igår, fikade med Cizzi som presenterade mig för Inez. En riktigt söt liten tjej. Och luktade gott gjorde hon.

Ok, jobba, jobba, jobba. Och inte glömma jobbnyckel idag!

En glad bekymrad Åsa

Ja, det stämmer ganska bra in på mig just nu. Jag känner en inre ro samtidigt som allt känns kaos. Jag måste städa, jag är nästan pank, jag vet inte hur det kommer bli till våren förmodligen så blir det skolbänken igen. Jag saknar det bekymmerslösa livet man hade för tio år sen. Jag hade gärna varit kvar där ett tag till om det inte hade varit för all ångest jag hade på den tiden som gjorde att allt var stora bekymmer ändå.

Idag har jag ändå så mycket som gör att jag känner en inre ro. Jag har min familj, jag har mina vänner, en underbar kille, en lägenhet jag trivs i och Evert. Jag har inte den ekonomiska tryggheten som jag skulle vilja ha, men hur många i min ålder har det?

Jag har julpyntat lägenheten på ett riktigt Åsa-vis. Nu när jag vant mig vid tanken på att det snart är jul så är det ganska mysigt. Jag ska bara städa och diska så är allt toppen här hemma. Sen skäms jag lite över Everts rum för det har kommit att bli en slasktrask för alla grejer jag inte vet vart jag ska göra av.

Funderar på att ha en julstuga i veckan som kommer med. Hoppas att det är många som kommer då. Ska bara bestämma dag och skicka ut inbjudan.

Idag vill jag mest bara kramas. Tur att Martin kommer sen så jag kan kramas lite. Tråkigt att sitta ensam hemma och vara kramsugen. Men innan dess ska jag fixa lite hemma så jag inte behöver ägna en tanke åt det medan han är här.

Julpynt och demo

Igår tröttnade jag på mig själv helt. Var ute på en shoppingrunda med Jojjo och kände mig allmänt anti. Så jag köpte mig två stjärnor att hänga i fönstren och sa "Här ska fan julpyntas!" så när jag kom hem satte jag på julmusik och började pynta. Jag svor, ville röka, ha pepparkakor, ja det var mycket som var fel. Tvingade hit Jossan med pepparkakor och jag la pyntningen på hyllan, hade ju kommit en bit ändå, och tog fram glöggen. Det var vanlig enkel lättglögg men med en liten skvätt vodka kommer julstämningen lättare. Haha.

Himla trevligt var det att vara social med Jossan en stund. Fick kolla på Prison Break med eftersom hon aldrig missar det. När jag sen skulle lägga mig insåg jag att halva sängen var full med tvätt som skulle vikas. Så det blev att sova på andra sidan sängen.

Idag har jag jobbat men det är inte så mycket på jobbet nu. Jag och Hedvig försökte träffas och framåt halv 12 lyckades vi hamna på samma ställe vid samma tidpunkt. Blev sedan lunch hos mor innan Rosthögen fick köra hem mig i spåren till Falköping. Väl hemma har jag fortsatt pyntat, städat ur skafferiet, myst med Evert och vikt tvätten. Nu har jag lagt ner allt här hemma för dagen för att göra mig klar för att gå till Nanna och dema. Så här borde jag ju inte sitta. Dags att göra sig respektabel!

Måndag igen...

Helgerna går alldeles för snabbt. Inte mycket har man fått gjort och nu är det åter måndag igen och massa att ta itu med. Tvätt som ska vikas, disk som ska diskas. Jag gör ju då verkligen inget på helgen så jag får väl skylla mig själv. Men att umgås är ju alltid trevligare än att vara hemma och greja.

I lördags var det fest hos Johanna som hade fyllt år. Riktigt trevligt förutom att jag var lite sur där ett tag.

Igår var det söndag. Inte mycket hände som vanligt. Umgicks med Martin för att på kvällen träffa Chassen och Jojjo. Det blev Wokstugan och mys. Och enligt Magic 8-ball så kommer jag och Chassen att ha det lite bättre än Jojjo.. Hehe.

RSS 2.0