Back in black II, den osminkade sanningen

Tog lite egobilder på mig, eller jag tog ganska många egobilder på mig för att försöka hitta nån som jag var nöjd med. Helt utan smink och i min morgonrock. Men varför göra sig till när man ändå ska lägga sig snart?

Blev inte många kort tagna ikväll, dock några på mig och några på Niklas i den snygga hatten! Bitchar klär i allt, både hattar och morgonrockar.


Back in Black

Idag var dagen S. Efter att jobbat kvällen så drog jag snabbt hem i rosthögen för att baka en kladdkaka. Helen var hemma, Bitch kom och sist kom Nanna och Niklas med glassen.
Vi började med att färga mitt hår svart, Nanna hjälpte mig med detta ädla uppdrag. Dock ser jag på korten att det röda lyser igenom lite, men det var väntat. Blir bättre vid nästa färgning.
Medan färgen satt i så satte vi alla i oss en kladdkaka tillsammans. Riktigt god var den, bättre än vanligt. Kan bero på att jag får en gångs skull inte glömde bort att ta ut den, eller så beror det på att vi inte åt kladdkaka i samma syfte som vi brukar. Annars så brukar vi ju äta kladdkaka till besked.

Nu är alla hemgångna, Helen står nog och diskar, jag sitter framför datorn och mår lite illa efter all kladdkaka så jag har inte orkat titta efter.

Bitchmys är den bästa mysen.

Och så en liten strip Nemi tillägnad Chassen och våra diskussioner om vad man kan med och säga och inte...

image673

Lycklig...

Min mobil har efter en veckas tid på reparation....

What a girl wants... What a girl need...

Bra helg. Kalas på fredag sen Nannafest därefter Dangys. Nice as hell. Lite förvirrande dock. Så på lördagen drog jag ner till Jönköping där Chassen var hos Frida för att komma från stan och tänka lite. Men jag var inte förvirrad länge. En liten Jönköpinstur där man spenderar kvällen på kåken hos Road Tramps gör att tankarna klarnar.

Jag och Chassen stannade där till 00.51 då vi saknade Falköping för mycket och drog tillbaka till stan. På vägen drog vi på stereon högt, jag var nykter och körde, och sjöng oss hesa. Därefter hann vi dansa på Dagnys i tjugo minuter.

Musik är underbart! Förutom när man dansar bort mobilen som  Chassen gjorde på berget igår. Återfanns dock när vi åkte tillbaka till dansstället (alltså berget...) medans vår mat kallnade. Men ack vilken trevlig myssöndag. Mat, filmen Ciao Bella och massa fnitter.

Helgen låtar:
Jag vet att du vill ha mig- Kobojsarna
Jimmy Dean- Troll

Livet är lite skönt för tillfället....

Helgen har börjat

Nu har helgen börjat för mig. Lyckades kliva upp ur sängen för en timme sen, det var riktigt skönt att sova ut. Jag borde sluta sitta framför datorn sent in på nätterna, speciellt om man ska upp tidigt.

Igår var ju en sån dag då jag gick upp tidigt eftersom jag skulle till Göteborg med Eb. Jag sov 4-5 timmar innan väckarklockan började ringa. Testade min motståndsförmåga mot impulsköp ordentligt och lyckades bra om jag får säga det själv. Endast ett par skrubbhandskar på rea, 21 kr.
Massa fika blev det i Göteborg. Två stycken. Årets första semla är äten. Hemmabakad var den.

Väl tillbaka i Falköping tog jag svängen förbi jobbet för att hämta lönebeskedet. Det hade dock inte kommit men lite handlande blev det. Köpte nödvändigheter såsom batteri och ett torkställ så jag slipper ha kläder hängande lite överallt i lägenheten. Köpte oxå lite fika, fincola till fulcola pris samt finmuffins till fulmuffins pris, som jag tog med till Nanna och hennes nya lägenhet. Första gången jag såg den med hennes möbler i. Även Chassen och Niklas kom och fikade med oss.

Jag var riktigt trött igår. Väl hemma så tog jag det lugnt. Kom på strax efter 10 att jag var vrålhungrig och jag hade helt glömt bort mina planer på att åka och handla igår. All mat jag haft hemma hann bli uppäten under dagarna jag inte hade pengar kvar. Så jag kollade runt och hittade en hungrig Helen och en hungrig Bitch.
Så vi satte oss i rosthögen och åkte runt för att hitta en öppen pizzeria. Konstaterade att alla jävla pizzerior i hela staden stänger kl 10! Så vi hamnade på Donken. Får ju egentligen inte köpa mat ute längre enligt mina nya regler som även Chassen tänkt haka på. Men nöden har ingen lag.

Nu ska jag strax göra mig iordning för att träffa Cizzi på stan om mindre än en timme. Fika och gå till systemet. 25-års kalas för älskad kusin ikväll därefter lite fest i Nannas nya lägenhet.

När saknaden blir stor...

Då sitter man och minns. Det är vad jag gör denna natten. Jag har den sista tiden tänkt en del på Linus, Zero the Hero. För att riktigt minnas hur härlig han är så sitter jag och läser hans inlägg på Lunarstorm. Men dock så vet ingen som jag umgås med idag vem denna underbara människa är så jag tänkte presentera ett axplock av hans inlägg här.

Tors 15 nov 2001 23:09

Angående födelsedagar

Det är lika pinsamt varje år, när man ringer och gratulerar någon svåger eller kusin på födelsedagen och det visar sig att han fyllde för två veckor sedan. Det gäller då att försöka trassla sig ur situationen. Man vill ju inte att det ska verka som man inte kommer ihåg sina släktingars födelsedagar.
?Grattis, grattis!?
?Tack ska du ha. Grattis till vad??
?På din födelsedag förstås!?
?Jaså, jo, men jag fyllde år för två veckor sedan.?
?Va? Vilket datum fyller du??
?Den fjärde.?
?Den fjärde? Eh... är det inte den fjärde idag??
?Det är den artonde.?
?Vad säger du? Är det den artonde?! Då måste jag ha försovit mig.?

 

Sön 18 nov 2001 03:38

Di da dum lalalaLA Dum diddi dum LA lalalaLA di dum

 

Fre 23 nov 2001 16:02

Dags att julpynta hemma: bakgrundsbild med tomte får räcka

 

Tis 4 dec 2001 05:09

Varför känns varje morron som måndag???

 

Fre 28 dec 2001 00:39

sitter o funderar vad en snuttefilt kan kosta...

 

Mån 31 dec 2001 02:25

Dags att börja planera nyårsfirandet

 

Mån 14 jan 2002 03:13

Trött och hungrig... detta bli säkert en bra dag.

 

Lör 9 feb 2002 00:20

Det är överlägset bäst att smöra mackan på undersidan, för om man tappar den hamar den sidan alltid uppåt.

 

Ons 20 mar 2002 06:48

Jag vill sova mera!

 

Tors 21 mar 2002 02:21

Jag kan inte sova!

 

Lör 13 apr 2002 01:18

Bygger små figurer av tuggat bröd

 

Mån 8 jul 2002 02:49

Kan det vara så att Telia är ansvariga för all världens problem?

 

Sön 11 aug 2002 13:48

Bakis..... igen.... som vanligt....


Tis 27 aug 2002 07:02

Undrar vad det är för typ som kommit på att man startar skoldagen när normala människor sover (09:15)?

 

Lör 5 okt 2002 00:07

Jaha så var man 25 då... och inte ett skit smartare för det.

 

Fre 1 nov 2002 11:30

Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?
Han köper två flak öl istället för ett.

Lasse Anrell - Kvinno Humor (Molly, Kivik)

 

Sön 29 dec 2002 14:03

I mitt nästa liv ska jag komma ihåg att klicka ur rutan LAT...


Mån 30 dec 2002 15:40

Jag tror bestämt att jag är allergisk mot vissa sjukdomar, mår kass!

 

Sön 26 jan 2003 18:25

Alkohol borde förbjudas, det är ju skadligt !


 

Och när ska jag sova? Jaja, inga direkta planer innan klockan fem imorn så det ska väl funka.

Hjärnspöke

Gick in på http://www.creaturesinmyhead.com/ och klickade på Random tre gånger och fick upp mitt hjärndjur... Öh...

image672



Massage, fika och jobb

Idag vaknade jag strax efter nio av att jag fick mess. Tydligen hade jag fått två mess innan med som inte väckt mig. Det sista messet var från Nanna som undrade om jag ville ta hennes massagetid idag. Och vem tackar nej till ett sånt erbjudande? Så jag gick upp och gjorde mig iordning för massage. Riktigt hårdhänt massage. Me like!

Efter massagen åkte jag riktigt mörbultad och hämtade Jojjo och vi tog en fika på Lilla Blå. Folket började komma mer och mer när jag behövde bege mig hem för att göra mig klar för jobbet. Väl hemma så gjorde jag mig inte klar för jobbet utan ordnade med massa saker med min mobil. Äntligen ska jag snart skicka iväg den och förhoppningsvis tar det inte en evighet innan jag får tillbaka den hel och fin och allt har dessutom gått på garantin (totalt önsketänkade jag vet...)

Käkade väldigt snabbt och sen till jobbet. Väl hemma så har jag tittat på Ugly Betty samt nu fört över allt som kan tänkas försvinna från mobilen till datorn.

Sova tidigt. Fika på gamla jobbet imorn. Tidigt.

Första morgonen

Jag har varit upp i över en timme nu. Vet att det är sent men jag somnade inte förrän framåt fyra igår. Började dagen med en Microtab för att sen sätta på ett plåster. Så än så länge är jag rökfri. Nice.

Höll på med bloggen en del i natt, ändrade ganska mycket. Vad tycker ni om den nya designen? Jag är inte helt nöjd... tar gärna emot tips på hur jag kan göra det bättre. Gjorde ytterligare några justeringar idag men hinner inte mycket mer eftersom jag börjar jobba om mindre än en timme. Så lite bråttom har jag allt nu. Massor att fixa innan jag börjar jobba.

Ikväll tänkte jag ta en dejt med disken samt börja städa min lägenhet. Det börjar bli olidligt här nu. Fast det är det bara jag som tycker.

Eller är det kanske dags för en ny kladdkaka och massa diskussioner?

Söndagsmiddag med köttmos

Nu har två av mina älskade vänner varit här på middag. Chassen kom tidigare och hjälpte mig i köket genom att ta kort, vända runt på köttbullarna samt förse mig med cigaretter. Det är ju bestämt att jag ska sluta röka imorn, försökte redan idag eftersom mina cig var slut men glömde ta på mig plåster och bestämde mig då för att hålla mig till ursprungsplanen, nämligen att sluta imorn. Vi kom fram till att det var bra att det finns kort på mig när jag lagar mat eftersom folk verkar ha ganska mycket fördomar om oss, inte bara om matlagning utan om mycket olika saker.

Medan jag höll på att laga mat så ringde min mor och frågade vad jag gjorde. Jag förklarade stolt att jag stod och lagade mat, nämligen köttmos. Hon hade faktiskt aldrig hört talas om det. Inte jag heller faktiskt. Men en ganska bra förkortning på köttbullar och potatismos eftersom det är ju ganska långt. Jag lyckades sen säga det igen så jag anser att jag nu har döpt om det.
Nanna kom direkt efter jobbet och gjorde oss sällskap när vi åt det goda köttmoset. Därefter åkte kaffet på och jag passade på att utnyttja gästerna lite genom att låta dom hjälpa mig bära ner alla julsaker. En kartong var bar vi ner i förrådet.
Därefter blev det soffmys med massa snack tillsammans med kaffe och mazariner.

Nu har jag en lugn söndagskväll för mig själv för min inneboende är hos sina föräldrar. Jag har ändrat min header här på bloggen, njuter av mina sista bloss (jag kommer fortsätta feströka men på veckorna är det slutrökat) samtidigt som jag letat upp plåster samt sugtabletter för att klara av morgondagens rökstopp.




Söndagen efter en tv-lördag

Nu är söndagen här. Har varit uppe på ÖoB och hämtat min elvisp samt shoppat lite. Elvispen hade Nanna lånat och igår när jag satt och funderade på att göra potatismos till middag idag så kom jag på det. Blev även en kopp kaffe med Nanna på hennes rast. Bjöd även hem henne på mat och efteråt ringde jag Chassen och bjöd henne med eftersom hennes spis krånglar.

I mitt nya liv så ingår det ju att laga mat varje dag. Måste bara vänja mig vid att äta själv med. Hittills så har jag bjudit hem kära vänner på mat varje gång jag lagat till något. Och idag blir det köttbullar och potatismos. Helt hemlagat. Ska börja med maten sen, först ska jag bara greja lite i lägenheten.

Igår hade jag en tv-kväll tillsammans med min inneboende. Hon låg i hörnet och jag låg närmast tv:n. Jag och Chassen hade pratat om att ta en nykter sväng ut men bägge två var off så vi struntade i det.

Jag måste bara säga att vänner är underbart att ha! I mitt kollektiv finns det så mycket kärlek så att det räcker och blir över. Det finns kärlek på flera sätt, dels som den mellan Nanna och Niklas som nu i veckan firade två månader sen första kyssen (i min säng...) och även den mellan alla oss kompisar. Alla mina vänner är underbara!!!!


Tiden bara rinner förbi...

Satt och pratade med Ramona idag. Jag berättade för henne att jag varit sugen på att färga håret svart i över två år nu. Hon hade aldrig sett mig i svart hår så jag letade upp en bild som jag skickade till henne. Efter att scannern krånglat en bra stund  så tog jag kort på kortet istället.
När jag sen satte mig ner så insåg jag att det är över tio år sen det kortet togs, jag var nyss fyllda 16. Jag vet att inte alla får ihop det eftersom jag "egentligen" är 22, men vissa får nog ihop det ändå.
Mycket har hänt på den tiden. Jag var ihop med Andreas i över 6 år. Jag lyckades gå upp massor i vikt så jag var en valross en period. Min mentala hälsa har förbättrats milsvis.
Men min kärlek till kajal har aldrig försvunnit, fastän jag knappt sminkat mig i perioder.


Mat, chips och morotskaka

Igår arbetade jag. Lagom pigg kom jag till jobbet halv 2 och satte igång. Stressigaste dagen på länge. Massa folk hela tiden. Efter jobbet åkte jag hem och duschade. Slängde snabbt ihop lite mat eftersom jag inte hade ätit middag sen kom Chassen och Johanna och vi började äta. Därefter kom Nanna och Niklas och åt även dom. Jag serverade köttfärsås och penne. Men jag var inte ensam om att ansträngt mig lite. Chassen hade bakat en underbart god morotskaka! Även Nanna bidrog med två sorters chips. Cizzi kom, Helen kom hem, Dennis och Johnny kom och precis efter dom även Bitch. Det var alltså lite folk. Och trevligt var det. Fastän det bara var jag och Johanna som drack förutom dom fyra sista som kom inrullande.
Johanna drog sen med mig till Dagnys och vi dansade och hade trevligt. En helkväll tillsammans med vänner.




Fjortisfest och Singstar

Förra fredagen dissade alla. Ingen ville festa. Så jag och Chassen satt själva här hos mig och hade en liten fjortisfest med våran nya låt. Chassen hade med sig chips, ölen flödade för hennes del och fantan för min del eftersom jag skulle börja jobba kl 8 dagen efter. Även Helosanen flödade. Sen kom Jojjo förbi och hämtade sin alkohol och vi följde med henne till Eldor för singstar samt titta på hans nya tv. Många sjöng, jag höll dock min trut stängd eftersom jag hostade dubbelt så länge som jag ansträngde rösten så fort jag öppnade munnen.

Vi tog en sväng till Dagnys, jag körde. Vi fick be om att de skulle spela våran låt. Men det funkade. Var dock lite trött dagen efter när man gick upp strax efter 7...




Tatueringsmys

Det var alldeles för längesen jag la upp massa bilder på bloggen så jag tänkte försöka komma i fatt lite. Som jag redan skrivit om så tatuerade jag och Chassen oss förra torsdagen. Detta firades sen på kvällen med mys som vanligt. Alla kom för att skåda tatueringarna. Som dock var under plast. Jag och Chassen tog varsin whiskey mot våra förkylningar, dock så fick inte Chassen hela sin innan Jojjo tyckte att den skulle hamna på golvet. Det var kaffe och kaka för dom som ville ha. Chassen höll i kameran på kvällen. Tycker tydligen om min kylskåpsmagnet och min lampa. Jag vet att de är snygga...

Som vanligt så skramlade vi ihop lite filmer för att mysa framför en film. Filmen som vann var Music and Lyrics som vi tittade på för... ja.. någon gång i ordningen. Men den är underbar!




Min terapi

Tyvärr så fungerar inte min terapi som det var tänkt. Satt häromdagen och kollade på mina myror, klarade tio minuter sen mådde jag illa. Jag kan nog vänja mig vid tatueringen men aldrig vid riktiga myror. Jag har dock svårt att förstå att folk tycker att dom är söta...

Strax jobba. Efter jobbet ska jag laga lite mat och göra mig iordning för att festa. Vi bestämde oss för att ta en fredagsfest denna helgen. Lördagen kommer bli nykter. Kanske en whiskey mot min hosta.

Lite trött... Får väl skylla mig själv. Som alltid.

Just det, min kära mor ringde till min mobiltillverkare och jag kan skicka in mobilen så fixar dom det. Vore skönt att slippa köpa en ny mobil för tillfället. Ska bara hitta nån att använda under tiden min är på lagning. Garanti är schyssta grejer.

Kommer snart tillbaka...

Jobbar mycket samtidigt som jag fortfarande inte är frisk. Det betyder att jag inte orkar sitta längre stunder framför datorn. Sitter hellre på Lilla Blå och hinkar kaffe när jag orkar...
Trött. Får hoppas jag får sova i natt. Somnade sent igår, vaknade flera gånger av att foten kliade. Sen vid sju låg jag och hostade så mycket så jag fick gå upp och ta medicin. Kan bero på att jag glömde whiskeyn igår. Eller glömde och glömde, jag lät bli den för jag höll på att hosta upp lungorna och ville inte stoppa nåt i min mun.
Sånt är livet.

Och ja, alla olyckor kommer alltid tre åt gången.

Tattooskuld och tredje gången gillt

Nu är det gjort. Chassen har blivit av med sin tattooskuld och jag har blivit myrifierad. Jag hamnade först i stolen, gick jättebra tills det var dags för tredje myran som kröp rakt på benet som är i foten. Det kändes lite. Bitch satt och kollade på hela tiden, han hade ju förberett sig med Miami Ink. Blev mäkta nöjd med mina myror. Därefter var det dags för en nervös Chassen att sätta sig i stolen. Det gjorde tydligt ont men inte alls som hon väntat sig. Första gången är ju alltid värst.
Jag var smart som hade med en chaufför som kunde köra hem, Bitch. Foten är lite öm nu och det svider i den. Den är ordentligt inplastad men jag tog kort på tatueringarna innan plasten kom på. Jag var även smart som hade på mig bra skor. Tog på mig kängorna som jag snörade upp ordentligt och det gick bra att gå i dom. Långsamt.
Innan vi åkte hem tog vi en pizza i Floby och diskuterade huruvida det var bäst att vara halt och ha svårt att gå eller att inte kunna använda armen. Men man har ju två armar och klarar sig ett tag med en, medan det är svårt att gå på en fot.




Pengar, pengar, pengar

När det kommer till pengar så är jag nog ganska oansvarig ibland tycker vissa. Jag tycker om att spendera pengar på sånt jag vill ha. Dessutom vill jag ha pengar att spendera på sånt som jag vill ha.

När jag kommer hem nygaddad sen idag så kommer jag inte ha många kronor kvar. Men jag försvarar min tatuering med att jag faktiskt kommer betala den med pengar jag fick i julklapp. Det är pengarna jag fick av pappa med familj samt min farmor som kommer gå till detta konstverk. Så det är alltså min pappa och farmor som betalar mina myror. Och min farmor har inget emot tatueringar så jag använder inte pengarna jag fick av henne till något hon absolut inte vill veta av.

Jag fick ett brev från förbannade AF igår att jag var avskriven och avstängd från a-kassan igår. Bara för att jag inte följt en del av handlingsplanen. Igår hann jag inte gå dit, fick brevet sent och var ju tvungen att få i mig lite mat så jag skulle klara av att jobba. Men idag tågade jag dit, blev inskriven igen. Missar några dagars pengar. Som tur är så har jag jobbat samtliga dagar. Inte heltid men jag kommer få några kronor ändå.
Jag blir så trött på AF, alltid ska man göra en massa. Räcker det inte med att man jobbar och söker jobb för fullt? Man ska väl inte behöva tänka på allt... Dessutom så är min hjärna ganska tom nu efter över två veckors förkylning då jag fortsatt och jobba och leva mitt liv som vanligt.

Hatar att byta lösenord. Bytte på a-kassan förra gången och innan jag kom på att jag hade bytt lyckades jag spärra så jag inte kunde logga in alls. Jaja, får vänta på nytt löseord och sen ordna allt.

Snart dags för tatto!!!!

Sjuklingen

Det var längesen jag bloggade nu. Beror på att jag jobbat varje dag sen i lördags förutom i söndags då förkylningen däckade mig och jag tillbringade dagen på soffan. Det var så illa så att jag insåg att jag inte skulle kunna laga mat, inte heller åka och hämta mat. Bitch fixade detta genom att hämta en pizza åt oss. Snällt!
Det var tredje gången sedan jag blev sjuk som jag var däckad. Det konstiga är att jag blivit det en dag helt plötsligt med cirka en veckas mellanrum.

Men jag måste ju berätta om helgen. I fredags hade vi en liten Åsafest som det kallas av andra, dvs en helt vanlig fest hemma hos mig. Helen, Bitch, Paul och Chassen kom och vi fixade med våra hår och drack och hade trevligt. Även Calle var förbi en sväng och sa hej, trevligt att se att han överlevde nyårsfesten. Därefter kom Frida som var en väldigt trevlig person, en tjej som jag diskuterade politik med och när hon hade åkt så berättade Chassen att Frida, precis som jag, är allergisk mot särskrivningar. Även Niklas och Nanna kom förbi en sväng. Det blev gemensam grooming som vanligt, alla älskar mitt handvårdsset från Mary Kay. De körde oss sen till krogen innan de begav sig hem.





För att se lördagens bilder så får ni gå in på Chassens blogg då jag inte hade något batteri kvar i kameran. Igår laddade jag dock det så jag kan ta massa bilder sen idag när jag och Chassen tatuerar oss!

Shopping och fika

Igår var jag och Nanna framme på stan. Det blev fika på Lilla Blå samt shopping trots att våra plånböcker inte tillåter det. Köpte två nya bh:ar, nya trosor samt en ny tröja. Därefter var jag hemma en stund och grejade i lägenheten innan jag drog till Chassen för ytterligare en myskväll. Gulliga Chassen lagade mat och vi kollade på film. Både 40 days and 40 nights samt Die Hard 4.0 hann vi med.

Idag var jag och Jojjo framme på stan. Det blev fika på Lilla Blå samt shopping trots att min plånbok verkligen inte tillät det idag. Idag var det dock förnödenheter för min förkylning som inhandlades eftersom whiskeyn har tagit slut. Följde dock med Jojjo på en liten shoppingtur men idag lyckades jag hålla mig borta från shoppingen.
Fick även en julklapp av Jojjo, en kylskåpsmagnet som passar mig perfekt!

Frågan är om man kommer lägga sig i tid idag....


Bakismys

Nyårsdagen var man väl inte så jättepigg. Första beviset kom när jag äntligen hade lyckats ta mig till stadshuset för att hjälpa till att städa och det var praktiskt taget klart. Så jag gick vidare efter en stund och gick hem till Chassen och hamnade på hennes soffa där vi myste under täcket.
Nanna kom och eftersom vi i två timmar pratat om hur hungriga vi var så gav vi oss ut på matjakt. Äntligen hade vi någon som inte varit jättefull kvällen innan och festat fram till nästan halv sex och som då kunde köra. Vi bestämde oss för hamburgare. Stängt. Då bestämde vi oss istället för kinamat för pizza var vi ju inte så sugna på. Stängt. Så det fick bli pizza. Vi åt, vi drack, diskuterade nyårsfesten, satt vid datorn, kollade igenom alla bilder från kvällen innan och kollade på tv. Två flaskor med cola gick ner, varsin liten Loka och även varsin liten whiskey eftersom vi är så sjuka.
En riktigt trevlig myskväll med älskade vänner.



Nyår- Fylleslag och hångel

I måndags var sista dagen på 2007. Började med att jag blev väckt av Nanna som frågade om jag kunde jobba. Bara att gå upp och ge sig iväg till jobbet. Underbara Bitch hjälpte mig sen med alla förberedelser inför nyårsfesten så jag hann med att både fixa allt och duscha.
Nyårsfesten i år var på stadshuset. Första spyan kom redan tio i sju. Men som tur var så var det både den första och sista. Det blev ett riktigt fylleslag, jättegod smörgåstårta, massa hångel och massa trevliga människor. Paul körde en repris från 80-talsfesten, Nanna och Niklas hamnade vid barnbordet, Challes hatt gick laget runt och fulla som vi var så var vi ett gäng som fortsatte festa hemma hos mig.
Vad mer kan man förvänta sig av en nyårsfest?






RSS 2.0