Min dator...

Den här burken gör mig verkligen knäpp för tillfället. Det är inte mycket som fungerar som det ska men det är framsteg iaf. Jag har idag fått igång både min externa hårddisk samt min webcam. Vilket jag är ganska stolt över. Ljudet vill dock inte fungera än.. Men jag har bokat LillBtich onsdag och då ska vi försöka lösa detta jävla Dellproblem.

Jag har pga min absolut olust av att sitta framför en burk som inte fungerar som den ska inte bloggat mycket det sista. Men jag hoppas att jag snart fått ordning på den så att jag orkar sitta mer här. Jag måste även få ordning på min lägenhet. Jag var så stolt över mig själv i onsdags då jag lyckades komma igång innan jag åkte till jobb nummer två för dagen. Jag började i köket med att diska och greja..

När jag kom hem igen så hade jag ett svullet finger och att städa gjorde väldigt ont. Jag var lite klumpig strax innan jag slutade och satte tre fingrar i kassaskåpet. Lite tur för mig var att det var mest långfingret som tog skada men det gjorde ju inte mindre ont i det fingret för det. Så i torsdag var jag hemma från jobbet. Kan jag inte städa hemma kan jag ju knappast göra det på jobbet. På kvällen var jag och åt tillsammans med en del jobbarkompisar då chefen slutade. Vi åt pizza och jag satt och pekade finger åt Nanna och chefen hela tiden.

Efter det så kom Lillbitch och formaterade datorn... Satt några timmar och ändå är den inte som den ska... Det var inte jag och Johnny heller efter en del öl framåt tre-tiden på natten.

I fredags drog rosthögen iväg till Skövde med mig och Johanna i. Dock satt hon på rätt sida så henne pekade jag inte finger åt. Shoppade presenter till Chassen, en present till Nanna, en liten grej till mig och lite inredning till Evert.

Fredag var det fest hos Johnny. Finns lite bilder på min bilddagbok. Lördag spelkväll hos jobbarkompisen Jenny.

Jaja, har hänt en del iaf. Orkar inte skriva mer nu för mitt finger är fortfarande inte bra och jag har jobbat idag med. Men jag hoppas att jag ska bli lite bättre. Det vore ju katastrof om folk ska behöva ringa mig för att veta hur det är med mig... Hehe.

Ha det gött nu alla där ute!

Min Evert är inte som andra...

Idag var det åter dags för matning. Och nu börjar han bli riktigt bortskämd. Lät honom äta medan jag höll honom idag igen. Vet inte riktigt hur normalt det är att ormen har ett grepp om ens hand medan den äter... Efter maten bytte jag hans vatten och lät honom dricka innan jag ställde ner skålen.

Han är väldigt speciell. Men sen är han ju min oxå.. Hehe.

SingStar och dans

Igår öppnade jag kollektivet för fest, blev en del folk här. Nanna, Texas (med kuken) och Johanna var först och vi startade kvällen med Buzz. Sen när mina fd svägerskor Katarina och Maria dök upp så slänge på SingStar. Folk fortsatte att komma Evert fick gå på catwalken och visa upp sig för alla. Tror Katarina räknade till att vi var 13 personer här.

Eftersom jag lider av ett symtom som kallas "Sluuuut på kontot" så blev jag bjuden på taxi ner till Dagnys av Johanna innan festen här av slut. Kom in gratis (ibland har det sina fördelar att vara stammis) och dansade järnet tills en del andra från festen dök upp med och jag fick tillbaka mina nycklar.

Träffade älskade Bitch och vi drog tillsammans med Nanna och Texas och käkade pizza innan vi gick hem. Fick ett litet kryptiskt mess när vi satt där, Jossan frågan om jag var kvar på Dagnys och ville komma upp och vara social lite. Jag minns inte att jag sagt till henne att vi skulle dit. Men idag såg jag varför hon visste det, Nanna hade skrivit att jag "skakade rumpan på Dagnys" på min msn. Haha.

Nu är det morgonkaffe, ska strax bege mig och hämta tjejen jag är kontaktperson åt. Blir pizza och bio. Nice.

Nu finns det bara ett sak som fattas idag. Men men, det är bara att vänta.

Day one...

Sitter och lyssnar på Alanis Morissette och tar mig en stund att sitta framför datorn. Har suttit här väldigt lite det sista. Mycket beror på att min dator och knäpp och jag inte mår tillräckligt bra för att sitta här och irritera mig på det med. Satsar på att mysa med Evert, kolla på Black Books och umgås med trevligt folk istället.

Igår var syster här och jag klippte hennes hår och färgade det. Blev snyggt om jag får säga det själv. Därefter kom Nanna som ville spela lite på hennes nya spel så vi hann med två omgångar Buzz.

Idag är jag ledig. Humöret växlar snabbt, städningen går sakta framåt och strax tänkte jag försöka få i mig lite mat med.

Ibland så...

Ibland kan man bara tappa tron på mänskligheten. Gjorde det helt igår på jobbet då jag städade en biograf och upptäckte att nån kissat i papperskorgen på herrtoan. Jag kan säga att det var tur att jag inte ätit frukost.

Var på ÖoB en stund på kvällen med. Däremellan lyckades jag inte hålla mig vaken. Kanske inte så konstigt för jag måste varit väldigt trött. När jag jobbade på förmiddagen så lyckades jag gå in i flertalet saker, trycka på larm istället för att släcka och gå förbi min bil när jag skulle åka iväg. Fast jag hade lite kul åt mig själv.

Har fortfarande inte hunnit städa. Men lejt lite hjälp idag med vissa saker jag inte klarar. Måste ju bli klar till helgen! Men imorn är jag ledig. Vilket betyder sovmorgon!

Bara så ni vet...

Fick hem ett nyhetsbrev för ett tag sen...

En ny svensk studie visar att män med en viss gentyp har sämre förutsättningar att lyckas i sina parrelationer. – Vår studie visar att mäns beteenden i parrelationer till viss del går att förklara utifrån personlig genuppsättning, säger professor Paul Lichtenstein vid Karolinska institutet i Stockholm. I studien framkom det att fanns ett samband mellan genvarianten 334 och en mans beteende i parrelationer. – De som har dubbel uppsättning av den här gentypen har fler äktenskapskriser. Dessutom är deras fruar mindre nöjda med sina äktenskap, säger Hasse Walum, forskare på Karolinska institutet. – Det här handlar inte om att kunna testa om maken är den trogna typen, utan för oss är det jätteintressant att förstå de biologiska mekanismerna bakom parrelationer. Det är högt osannolikt att det någonsin leder till exempelvis genterapi mot otrohet, säger Lichtenstein.

Har vi inte alla märkt det sen innan? Men nu finns det helt plötsligt vetenskapliga belägg varför killar är som dom är. Skrämmande.

Morgonkaffe

Sitter med en kopp pressokaffe samtidigt som jag börjar känna mig lite stressad av att komma iväg snart. Blidde lite sent igår. Hade dock en riktigt skön dag. Efter att jag hade varit hos tandläkaren och känt hur de borrade sönder min ekonomi helt. Tänder är ju tyvärr en lyxvara idag.

Spelade Sims 2 Castaway. Har kommit riktigt långt nu så jag är stolt över mig själv. Därefter gjorde jag en liten snabb röjning i vardagsrummet innan Cizzi kom förbi på kaffe och internetlåning. När hon sen åkte satt jag och kollade på tv och myste med Evert tills Helen kom. Och hon var inte lika rädd för Evert som väntat.

Vi pratade och pratade. Tills jag körde hem henne då jag var tvungen att hinna till Statoil innan 12 så att jag skulle få en morgoncigg idag.

Och nu har jag verkligen bråttom. Börjar kanske allt bli som vanligt måntro?

Helgen som varit

Det var denna helgen då jag skulle ta tag i mitt liv igen och komma i fatt. Jag kom i fatt lite. Fick äntligen ut Moroten men städningen gick det sådär med. Stack nämligen till familjen i Mariestad istället och myste. Vi åt ostbricka, drack och spelade. Husvagnssovning var det som gällde för min del.

Samma sak var det lite i fredags, förutom ostbricka och husvagn. Var hos syster som fyllde år. Goda smörgåsar, bakverk, vin och även lite spel där.

Och nu är det åter måndag. Riktigt hemsk måndag eftersom jag efter jobbet ska till tandläkaren. Har ju ringt och avbokat de senaste gångerna jag har fått tid men idag tänkte jag åter gå dit. Usch!

Men nu måste jag verkligen åka...

Vill sova...

Kom i säng jättesent igår. Kunde verkligen inte somna utan låg och vred och vände mig i evigheter. Så att gå upp klockan 6 idag var inte lockande. Hade inte haft nåt emot att ligga kvar i sängen och ha en riktig slapp dag idag. Sova ut, försöka städa lite, spela lite Castaway. Men istället måste jag åka iväg och jobba. Dessutom tänkte jag inte längre än att jag glömde min mat hos Chassen igår efter vår myskväll.

Jaja, det blir aldrig som man tänkt sig så lika bra att försöka ta sig i kragen. Men lite svårt när jag redan nu fasar för slutet av veckan med allt jobb som kommer bli då.

Första gången...

Jag har blivit en av de där hemska djurägarna som pratar massor om mitt lilla husdjur. Men det är ju så mycket som händer hela tiden. Det är massor med första gången. Det är första gången jag höll Evert. Första gången jag tog upp honom utan att han bet mig. Första gången jag matade honom. Första gången jag såg på när han åt (klarade inte av det första gången...) Och nu... Idag när jag tog upp honom så kollade jag hans ögon. Tyckt att han förlorat färg lite och idag såg jag att hans ögon hade bytt färg. Min lille älskling ska snart ömsa skinn för första gången med. En del saker att tänka på tills dess men jag tror att det kommer gå lika bra som allt annat gjort hittills för han är en liten ängel. En liten ängel som slingrar sig fram i mitt liv.

Köpte terrarie och kom hem tomhänt

Idag hämtade jag upp syster för att ta en tur i min lilla rosthög i hopp om att få plats med ett terrarie där i. Det började med en sväng till Skara där vi var inne på Coop och ÖoB för att sedan bege oss mot säljaren. Jag ringde och sa att jag var på väg. Dock fastnade vi i en bilkö på vägen vilket resulterade i att vi blev väldigt uttråkad och hade kul åt minsta lilla grej.

Vi kom fram och fällde ner baksätet och skuffade i terrariet bara för att konstatera att det inte gick in. Den snälla säljaren fixade lite rep och band ihop luckan med bilen och med knäna vid hakan gasade jag in till Mariestad. Där fanns Rickard som snällt hjälpte mig att hitta plats åt mitt terrarie så nu står det i min lillebrors extrasäng tills min far kört hit det åt mig. Vi fastnade en bra stund med Rickard, vi drack kaffe, tittade på tv och pratade. Var riktigt trevligt. Får verkligen försöka att komma iväg oftare till Mariestad.

Till slut fick vi dock bege oss hemåt. Dock stannade vi till på Max på vägen hem. Gott. Väl hemma så myste jag med Evert lite innan Nanna och Texas kom då Evert fick sin mat. Dock blev denna matningen lite annorlunda eftersom Evert attackerade maten med en gång, han släppte aldrig taget om mitt finger som han hade. Förutom när han fick för sig att göra ett rymningsförsök med halva musen utanför. Dock kom han inte långt innan jag fick fatt på honom och han fick återgå till burken. Dock slapp han ha locket på eftersom jag höll i honom.

Följde med Nanna hem sen och lånade hennes Playstation 2 tillsammans med spelen Guitar Hero och Sims Castaway. Ska försöka komma upp i tid imorn nu bara och komma bort till henne på fika och lämna min DVD-spelare som jag lovat.

Nu ska jag försöka sova för jag är jättetrött. Har varit det sen igår typ. Kom inte upp i morse utan kom fram till att jag ska jobba en dag i oktober sen istället och sov ut i dag. Men inte hjälpte det en massa. Fortfarande trött jag.

Sov gott nu alla där ute!

I Tidaholm

Sitter hos min mamma i Tidaholm just nu. Ska strax bege mig till mormor och hälsa på lite och hämta systers raggsockar som mormor har stickat. Sen ska vi åka på bilbingo i Ekedalen. Får hoppas på lite tur ikväll. Hehe.

Har inte bloggat på ett tag. Hade besök av underbara Leena i helgen. Ligger lite bilder från helgen på min bilddagbok. På fredagen så var jag och Johanna ute. Slutade först halv 8 så jag hämtade henne och så gjorde jag mig iordning medan vi drack. Blev blåa drinkar som hette Delete samt Smirnoff Ice. Blev lite berusad av dessa blåa drinkar. Men kul hade vi.

Nu i veckan så är det ganska mycket jobb. Igår jobbade jag 8,5 timmar på två jobb. Idag fick jag tacka nej eftersom jag lovat min mor att åka på bilbingo. Imorgon ska jag jobba två jobb med. Torsdag och fredag blir det ett jobb på varje dag. Lite jobbigt att hålla reda på när man ska vara på vilket jobb. Hehe.

Har varit lite off det sista med. Har inte mått toppen vilket har resulterat i att både min magkatarr samt mitt stresseksem har brutit ut. Men nu börjar det bli lite bättre igen. Det är sånt som händer. Snart så ska jag väl få ordning på mitt liv igen. Börjat lite hemma men det är mycket kvar. Och det är ju trevligare att sitta och gosa med Evert än att städa på kvällarna.

RSS 2.0