Allt som har hänt

Nu tänkte jag visa lite bilder på allt som har hänt sen sist. Först har vi dagen före dopparedan då jag, syster och kusin klädde grannen hemma hos min mor. Någon egen gran blev det inte i år.


Jag skäms lite över att säga det med kameran lyste med sin frånvaro både på julafton och juldagen. Julafton förstår jag eftersom jag sov större delen av dagen. Men juldagen förstår jag inte. Var och firade lite jul i Mariestad tillsammans med familjen där. Mysigt var det. Paket, julmat och älskad familj. Åkte hem för att fortsätta fira julen med mina vänner, det var ju juldagen... Så Dagnys blev det.

Dagen efter kände jag mig hängig, inte pga min förkylning utan bara för att allting sög. Så jag och Chassen rymde till Jönköping över dagen. Inget är bättre än massa tröstshopping. När man dessutom träffar på underbart folk så blir man extra glad. Vi handlade massor på IKEA, insåg att vi inte fick med cd-pelarna i bilen så vi fick strunta i att köpa dom, sprang runt en stund på A6, tog oss förbi Wokstugan, Chassen fick fel mat och sen låg vi på hennes soffa och kollade på film och tv hela kvällen.


Torsdagen och fredagen bestod av jobb. Men ändå så lyckades vi fixa till en liten bitchfest på fredagen och ta oss ut. Det var jag, Nanna, Chassen, Bitch och Jojjo. Riktigt nice. Förfesten tillbringade vi i köket där vi satt och pratade skit och käkade popcorn. Nanna fick nycklarna till min bil och äran att köra fram oss.




Igår fick Eb upp mig tidigt, vi tog en sväng till Skövde, hon köpte en ny mobil. Jag vill oxå! Därefter skulle vi ta en fika på stan, dock fick hon vänta länge på mig medan jag stod och köade på systemet för att köpa drickan till nyårsfesten. Hon åkte sen hem strax efter Ramona och hennes syster hade kommit. Vi åkte hem till mig, pratade och hade trevligt en liten stund innan det var dags för Ramona att bege sig hem till Stockholm. Efter det blev det sovning på soffan, förutom när Nanna kom förbi med mat till mig efter jobbet. Gulliga hon bjöd på maten som tack för lånet av bilen. Vi väntade in Niklas och kollade lite på tv innan dom åkte och jag fortsatte sova på soffan.

Det var lördag igår. La mig ungefär då jag brukar. Förutom att jag hade sovit på soffan i flera timmar innan. Det var inte lätt att få ur linserna kl tre på natten utan alkohol heller... Hoppas att denna jobbiga förkylning släpper snart.

Orka...

Har lite bilder i kameran som jag ska ladda upp... men ORKA! Jobbat idag och igår, varit krasslig, rymmit stan.

Så allt kommer när jag orkar...

Julafton 2007

Igår var det uppesittarkväll med Bingolotto. På mina tre lotter vann jag 100 kr. Jag och syster var hos mor och spelade och alla där vann. Sen när jag kom hem satt jag och grejade med julklappar till kl 3.
Det tråkiga igår var att mina bihålor inte kändes bra alls. Och idag vaknar jag med en svullen hals och igentäppt näsa. Jag som sett fram emot mormors köttbullar och så kommer jag inte känna smaken! Så typiskt.
Så idag blir mitt första uppdrag att fixa halstabletter.

Kalas och emo-bilen

Som jag redan skrivit så hjälpte jag Cizzi lite i lördags. Hur man nu kan vara till nån vidare hjälp när man är bakis samt inte intagit någon mat. Det slutade med att hon deklarerade att hon inte behövde min hjälp längre så hon körde upp mig till McDonalds så jag kunde köpa lite mat. Åt och sen sov.

Tvingade upp mig för att hinna till kalaset och för en gång skull så var jag klar i tid! Och vi hade kommit i tid om inte jag hade fått stå i en evighet och skrapa rutorna. Till slut kom jag dock iväg och hämtade syster och vi var väl bara tio minuter sena eller nåt sånt. Träffade släkten, sa grattis till moster, presenter öppnades och mat åts.



Väl tillbaka i Falköping så funderade vi på kvällen. Cizzi bangade sen. Bitch kom förbi. Chassen hämtade oss i emo-bilen. Hämtade ut helt färska pengar i sifferordning. Dansade, Chassen var missnöjd över att dom aldrig spelar vår låt längre. När Dagnys hade stängt tog vi några vändor med emo-bilen. Hög musik, emotuta och liftare. En helkväll med andra ord.

Julmys och vänner

När jag och Nanna kom hem från jobbet i fredags så satt Chassen vid spisen och målade naglarna och värmde glögg. Det var en snabbdusch som gällde och sen värmade glögg i goda vänners samvaro. Bitch kom ganska snabbt, Niklas och Jojjo lyckades sen dyka upp samtidigt. Det var glögg, julmusik, julpyntning och massa skratt. Jojjo fick julstämning, Chassen pyntade lite men extraordinärt, Bitch och Nanna pyntade massor och bägge flaskorna glögg åkte ner i våra strupar.
Chassen stod för julklappsutdelning. Gulliga hon hade köpt julklappar till sina bitches. Därefter blev det en tur till Dagnys där vi hade lika trevligt som alltid. JD hos Dennis och sen orkade inte jag mycket mer.




Vad ger man sig in på?

Idag skulle jag vilja ligga kvar i sängen. Oh, sköna säng. Men nej, jag är uppe och påklädd för att hjälpa Cizzi bära möbler. Hur det nu går efter jäger och all möjlig skit igår. Men det var en trevlig kväll. Massa trevligt julmys. Massa trevliga människor. Massa kameror överallt. Bilder kommer när jag inte ska bära möbler.

Kalas ikväll. Vila en stund bara innan så ska väl det funka. Efter att jag bärt möbler. Kanske hinner lägga upp lite bilder med.

Nästan uppe med tuppen

Idag har jag gått upp tidigt. Allt för att hinna med allt som ska hinnas. Egentligen hade jag inte tänkt gå upp så här tidigt men när jag öppnade mitt lönebesked igår så blev jag väldigt konfunderad. Det fattades massa pengar. Så upp tidigt för att kolla upp det.

Igår var jag uppe ganska tidigt med. Gjorde iordning mig och försökte få tag på Johanna eftersom jag skulle få se hennes nya mobil. Det var dock inget svar där så jag ringde Nanna och vi tog en fika på Lilla Blå. Medan vi satt där kom Johanna och Eldor och vi fick sällskap en stund innan jag stack till jobbet.

Det var kväll som gällde igår på jobbet. Det märks att det närmar sig jul. Mycket att göra, vilket betydde att när jag kollade på klockan så fick jag en chock, jag hade redan arbetat i över tre timmar utan att titta på klockan.

Stackars Nanna fick stå och vänta på mig på parkeringen. Hon var där tidigt eftersom det har flytit på bra det sista på kvällarna. Igår var dock ingen sån dag utan vi kom ifrån lite efter. Sociala vi satt och pratade i varsin mobil på vägen till henne. När vi kom fram så blev jag uppbjuden på kaffe och kaka. Medan jag var där så pratade vi en del i telefon (fy vad sociala vi är...) men när Ramona ringde så ville jag verkligen prata med henne så jag sa god natt och åkte hem. Det var längesen vi pratade med varandra, blev över en timme i telefon. Men lika trevligt som alltid.

Idag är det Tidaholm som gäller sen. Jag och syster ska hälsa på nyopererade mor. Men först måste jag göra iordning mig.

Rock mot staten #3 och Dagnys

Lördagen tillbringade jag stora delar av i sängen, kom upp jättesent. Men det var jag inte ensam om. Men när jag väl kom upp och igång så hämtade jag upp Chassen och vi åkte och hämtade pizza för att sedan åka hem till mig och äta, prata, dricka och ha trevligt. Och diskutera om hur allt suger. Salta pinnarna gick ner snabbt och även alkoholen.
Vi satt lite för länge, bestämde oss för att ta taxi fram till Rock mot staten #3, relaseparty för Snutjävel. Först på scenen stod dock Twillight Sailor. Riktigt bra. Riktigt trevligt.
Därefter drog vi till Dagnys. Det var glada miner, det var sura miner, kvällen innehöll med andra ord det mesta. Jag har dock världens bästa vänner som följer mig överallt om det är något. Jag behöver inte ens säga till dom. Alla var samlade och alla var på min sida.
Efterfest hos Johnny även på lördagen. Dock hade vi lite problem med att komma in men det fixade Johan. Tyvärr missade jag när han klättrade upp.
En bra helg, innehållsrik, bästaste vänner och massa kort.

     
    
     
   
   
  
 

När jag lämnade festen

I fredags jobbade jag till halv 9. Chassen var helt förstörd då jag inte var hemma och Bitch inte kunde komma hit heller eftersom han repade. Men jag hämtade upp henne så snabbt jag kunde och tog oss hem. För att förhindra att detta händer igen så fick Chassen en egen nyckel till lägenheten.
Bitch kom ganska snabbt efter vi hade anlänt och sen dök även Paul och Micke upp. Vi drack, lyssnade på musik och pratade. Chassen listade ut vilka fjärrkontroller som gick till stereon, vilket resulterade i, som Bitch uttryckte det, svart kontroll på kulle.
Jag lämnade sen lyan för att träffa Jojjo och gå till Dagnys. Det blev dricka, dans och prat. Efterfest hos Johnny innan jag, Bitch och lillbitch drog hem till mig där vi lagade lite mat och kollade på Almost Famous. Alla somnade i soffan. Vilket har fått mig och Bitch att diskutera om vi ska försöka se den i nyktert tillstånd nån gång istället eftersom detta var tredje gången vi somnade ifrån just denna film.

     
   

Och här är resultatet

Sitter och nyser för fullt, väntar på att syster strax ska ringa och vi ska bege oss till stan. Om jag bara kunde sluta nysa...
Insåg att jag kajalat upp mig ganska bra idag, kanske inte så bra eftersom jag ska till jobbet sen. Men jag får väl tänka på att inte fylla i kajalen under dagen. Det jag är mest förvånad över är att jag satt färdigsminkad tio över tio. Kom väl i säng vid två, låg och läste en bra stund innan jag somnade. Lite trött är jag idag. Men bara för det så måste jag väl inte nysa hela tiden?
Men här kommer iaf bilder på min nya frisyr...

    

Total omkullkastning

Hade hela min dag planerad. Från det att jag gick upp till att jag la mig. Ja, nästan iaf. Nu sitter jag här, har varit uppe i lite mer än en timme och måste planera om dagen helt. Jag skulle träffat mor och syster om en stund, men nu visade det sig att min mors besök på sjukhuset skulle ta mycket längre tid än hon väntat sig. Hon ska in och operera sig på måndag så hon är där på ett förbesök idag.
Istället nu så ringde jag syster och vi bestämde att vi skulle träffas och fika bara jag och hon.
Sen skulle jag fikat med Jojjo i eftermiddag. Men det får vi se om det hinns med. Hon har ju vänt på dygnet och kommer förmodligen inte upp förrän sent och eftersom min chef ringde förut och frågade om jag kunde komma in vid tre och jobba så blir det nog inget av det.
Sen vet jag inte hur länge jag jobbar. Chassen skulle komma vid halv sju. Vi skulle fortsätta vår allt-suger-orgie. Är det mycket att göra är jag förmodligen inte hemma förrän vid halv nio.
Jaja, bara att ta nya tag och hoppas att dagen blir lika trevlig som jag tänkte från början.

Och ja, Jojjo var här igår kväll och klippte mitt hår. Kort kommer. Filmen på filmkvällen missade jag helt men dom har lämnat den här åt mig så jag kan se den.

Sov och jobbdag

Idag så satsade jag på att sova ut, sov riktigt länge. Det var riktigt skönt. Gick upp strax före 12 och gjorde iordning mig för jobbet. I med linserna, på med ansiktet och kläderna. Insåg i gårkväll att linserna var mycket enklare att sätta dit än att få bort... Jävligt bra linser.

Jobbat tre timmar. Plockade upp varor i butiken. Funkade bra.

Nåt annat som funkar bra är fjärrisarna till stereon. Den ena funkade redan igår genom att den fick nya batterier, den andra har grannen haft hemma och rengjort och så rengjorde jag ingången på datorn och det funkar skitbra! Så nu kan man både byta låt och ändra volymen från soffan. Då kan man gömma fjärrisarna hos sig så kan Chassen byta låt och hålla på bäst hon vill men jag kan ändå ändra tillbaka ;)

Strax, myskväll med film. Riktigt nice.

Vi är inte kompisar idag...

Jag och min dator. Vi kommer inte överens alls. Får väl se om vi blir kompisar igen under kvällen.

Julbuffé idag på Bredablick. Föreläsningen var bättre än lunchen. Köttbullarna var köpa, janssonen var inte alls färdig, prinskorvarna var stekta för kort stund. Hade de bråttom när de lagade maten? Men att få en massa information om Chile var intressant, speciellt då jag läser om neoliberalismen och Chile figurerar mycket i boken. Och ja, jag läser denna boken för mitt egna nöje.

Sen har det blivit kaffe på Lilla Blå med det vanliga folket. Trevligt. Jag sprang även in på Sjöbergs Guld en sväng och köpte nya örhängen eftersom jag tappat ett. Väl där inne såg jag svarta snygga som jag bara var tvungen att köpa tre stycken av. Så jag har bytt i ena örat, det andra får läka något mer innan jag byter, är ju mindre än två veckor sen jag tog det.

Sitter och skriver utan glasögon nu. Funkar ganska bra, men det beror på att jag även varit och hämtat ut linser. Ska testa några nya nu och se om de funkar. Test ett var att sätta i dom, det var ett tag sen jag hade linser senast... Men jag måste säga att det gick mycket bättre än jag väntat mig. Nästa test kommer imorgon då jag ska jobba tre timmar. Inte mycket med jag tar alla timmar jag kan få.

Ser fram emot att klippa mig nu. Verkligen!

En belastning för mina vänner

Idag har det varit en dag då jag klagat väldigt mycket, och jag tänker klaga mer. Fan vad ont det gör att skriva! Får bli ett kort inlägg.

Vaknade i morse och kunde inte lyfta mitt huvud från kudden. Efter många om och men så lyckades jag. Lyckades dessutom smörja på lite zon på nacken och ner på ryggen. Kom till syster som fortsatte behandligen med tigerbalsam. Sen drog jag och Jojjo till Skövde. Kanske inte det smartaste draget. Fick ta en värktablett efter lite mer än en timme och Jojjo fick bära min tunga(?) kasse.

Var sen än hit och än dit, stel var jag, stel såg jag ut men det funkade. Väl hemma så var det pyssel för hela slanten. Tills nacken började blixtvärka igen. Bea kom förbi, vi satt och pratade. Kände hur jag blev hungrigare och hungrigare. Insåg att jag har alldeles för ont för att ställa mig och göra mat men samtidigt alldeles för ont för att sätta mig i bilen för att åka och köpa mat. Det slutade med att Bitch och jag drog upp till McDonalds i min bil, han körde och bägge käkade.

Och nu är det vetekudde och soffa som gäller resten av kvällen.

Att snyfta med en älskad vän

Eftersom allt och alla sög igår så tyckte vi att allt var detsamma idag. Och vad gör man då om inte sticker från stan en stund. Så gulligaste Chassen kom hit med en hawaii som vi delade på innan vi tog en sväng i hennes emo-pärla till Skövde. Vi hämtade ut biljetter till filmen och gick sedan och jag tog en Cacao creme och Chassen en dubbel espressoNorma Jean's. Det var riktigt mysigt.
Och mysigt fortsatte det att vara. När vi kom in i salongen så var vi helt själva! Eftersom det inte var många minuter kvar till En ung Jane Austin skulle börja så skrattade vi gott åt faktumet att vi förmodligen skulle sitta helt själva i en salong. Och rätt fick vi. Vilket var skönt, vi kunde prassla med godispåsarna, prata när vi ville och gråta en skvätt i slutet utan att någon blev irriterad. Och jag som sällan gråter grät faktiskt en skvätt. Så som jag har mått och fortfarande till stor del mår så var det riktigt skönt. Och det är riktigt skönt att kunna sitta och gråta på bio med en vän och vi skrattade åt oss själva som satt och grät.

Kan en söndag bli bättre?

       
   

Emo, vardagsrumsfest och Danny

Lördagen var dagen då jag jobbade, åkte hem och sen gjorde mig iordning för fest. Folk droppade in. Feststämningen var inte på topp. Vi var några emo som höll ihop. Det var skön musik, många cig blev rökta och jag och Chassen hade allsång på golvet till Oasis låten Wonderwall. Det blev utgång till Dagnys där de tog 180 jävla spänn för att se Danny. Tappade även en massa folk. Jojjo gick hem tidigare, Cizzi droppade på vägen och Paul stannade utanför. Vi konstaterade att han vore riktigt hot med svart hår och kajal när vi vandrade hemåt och kollade på affischerna vi tagit på vägen. Dessutom konstaterade vi att ALLT SUGER.

         
       

Jobb och nattlig promenad

Blev en trevlig fika med Jojjo igår. Även Eldor kom. Men fikan blev alldeles för kort eftersom jag skulle åka till jobbet. Nanna ringde mig när jag satt på Lilla Blå och undrade om jag kunde hämta henne på vägen för det var en som var sjuk så hon skulle oxå jobba. Jag och Nanna är kompisar, hon bor här emellanåt och så jobbar vi ihop.

När jag kom hem kom grannen förbi. Sociala som attan var vi... inte... Jag satt vid datorn och Bitch vid tv:n förutom när Bones började 23.20 då satt vi bägge i soffan. Jag och Jojjo bestämde oss för att ta en nattpromenad såsom vi gjort förr. Vi vandrade runt i mörka Falköping och pratade. Länge. Det var så att Bitch började undra vart jag var.

Väl hemma satt jag och Bitch och pratade, läste lite och hade trevligt. Vi kom fram till att Bitch inte vet allt om mig. Han kan faktiskt missa saker.

Idag ska jag återigen träffa Jojjo, min älskade fikakompis, och sitta och sörpla kaffe (bara jag, hon dricker inte det) och röka i massor.

Ja, jag lyckades inte sluta i måndags. Jag gör ett nytt försök till att sluta röka vid ett annat tillfälle. Vid ett bättre tillfälle.

Drömmer om allt som ska göras med lägenheten. Ser massa jobb. Bänkskivor, kakel, måla. Ytterdörren ska ju även bytas men det gör inte jag. Kom på igår att jag måste ju ha en kedja på min nästa ytterdörr med. Mitt kollektiv har bara en regel, kom när du vill, använda nyckeln när du vill om du har någon men är kedjan på så vill jag inte ha besök så lås och gå. Det har knappt hänt att jag använt kedjan, iaf har ingen kommit då, men kedjan måste finnas.

Hehe

Så här kan man göra när man sitter framför datorn och väntar på att Jojjo ska bli kar så vi kan åka och fika.

image475
(Gjord på http://www.sp-studio.de/ )

Bitchmys efter jobbet

När man kollar på min blogg ser man att det aldrig är med några bitchmysbilder längre. Detta betyder inte att vi inte myser längre utan för att kameran kommer fram alltför sällan på dessa kvällar. Dessa kvällar inträffar flera dagar i veckan annars.

Började dagen med att fika med kära Jojjo, dock blev det en väldigt kort fika för när vi skulle träffats var inte hon klar. Hon skyndade sig allt vad hon hade, eller så kanske jag störde henne lite eftersom jag satt brevid och pratade...
Sen jobbade jag och Nanna till sent. Eller åtminstone till klockan 8, fast vi skulle slutat halv. Kom hem till lägenheten och blev förvånad över att datorn stod på, jag hade ju inte satt på den... Men allt har sin förklaring. Grannen hade varit här tidigare på kvällen, Bitch har blivit totalt beroende av msn. Hihi. Sen satt vi alla med våra mobiler och delade med oss av all bra musik. Mellanbitch kom oxå och sen dök Jojjo upp en stund. En liten bitchliga med andra ord. Men trevligt som alltid. Troja åkte på. Tittade någon? En del lek med kameran blev det ändå.

              
        
     
   

Bitchbak

Idag är det första advent, vilket betyder adventmys. Och för oss bitches betyder adventsmys bitchbak. Lillebror och Isse kom till stan strax före ett. Stackarna fick stå och vänta på stationen i en kvart eftersom jag och min bil inte var på samma plats och Nanna som var bilansvarig stod i duschen när jag ringde.

Åkte upp till PA:s och inhandlade allt vi kunde tänkas behöva till baket. Bilen klagade lagom... Den är inte så förtjust i passagerare... Hm...

Åkte hem där Bitch väntade, gulliga han hade diskat samt satt på kaffe så vi började med lite kaffemys i soffan innan vi satte igång att baka.

Först gjorde vi degen till lussekatterna sen åkte pepparkaksdegen fram. Cizzi och Liam kom förbi. Stämningen var på topp. Blev massa bakat. Även Mellanbitchen kom och gjorde oss sällskap.

När vi väl hade bakat så nålade Isse mig igen. Sen dök vi ner i soffan igen med glögg och så tände vi det första ljuset. Lite pizza och soffmys senare körde jag ner käre bror och Isse till stationen och jag saknar dom redan.

        
       
        
         
      
   

RSS 2.0