Jag orkar inte...

Låtsas vara glad när mitt inre är totalt kaos. Allt och inget händer samtidigt. Stundtals känner jag hur jag bara faller, jag faller ner, jag faller samma, jag faller isär. Stundtals känns allt bra och livet kan inte bli bättre.

Men idag föll jag åter sönder. Efter mötet föll fasaden. Jag känner mig som en stor barnunge som bara vill krypa upp i en trygg famn och känna att inget kan komma åt mig. Men istället kryper jag ihop i soffan och känner hur allt kommer åt mig.

VALD

Idag blev jag vald som ersättare i styrelsen för Ekehagens forntidsby på kommunfullmäktige. Tvingade Chassen att kolla med mig. Men det var inte riktigt lika farligt som hon hade trott :P

Kolla in

Kolla in Johanna i Sophie Rimhedens nya video. Låten kommer väl inte bli nån hit men ändå...

Mycket....

Just nu är det en hel del som händer. Har kort från helgen som kommer upp så fort jag vaknat ur min dvala.

Men nu så skiner solen och balkongen som gäller. Tillsammmans med TP.

Basist eller?

Igår varierade mitt humör väldigt mycket.... Det slutade med att jag drog hem till Chassen för att kolla på hur Slynan såg ut i nyplattat hår. Det blev många skratt, varm choklad och godis. Mys, mys, mys.

   
  

För mer bilder på en basist med plattat hår gå till Chassens blogg :)

Just nu är jag hos min far i Mariestad, grillat och druckit lite öl. Nu ska jag prova whiskey, har två glas med två olika sorter och ska se vilken jag tycker bäst om. Farligt.... Men nice är det att rymma stan ibland och umgås med familjen istället. Även sötaste bror har varit här en sväng. Dock så har en stund gått åt till att blogga. Men eftersom jag druckit öl så stannar jag tills imorn.

Rosthögen

Det var dags att byta till sommardäck på rosthögen, Ramona och Vadim hjälpte till. Vi åkte ut till Ramonas mamma Ulla för domkraft och plats.

Idag upptäckte jag dock att jag verkligen måste besiktiga bilen... Usch, fy och blä.

   

Mer mys med baby

I torsdags så åkte jag hem till Chassen igen för att äta upp maten från i onsdags. Vi bestämde oss för att baka, åkte och handlade efter en sväng i den svarta pärlan. Åkte runt en bra sväng eftersom hon inte fått köra på länge. Visade henne var jag bodde innan jag flyttade dit jag bor nu när vi letade efter dip till chipsen.
Ramona kom förbi med, vi var och hämtade Vadim och tog en sväng till berget en andra gång.

   
    
   
   
   
   

Mys med baby

I onsdags så körde jag och Chassen söndagsmys eftersom det var så längesen. Massa mys och massa kort blev det. Chassen fick tag på min kamera efter en kamerafattig period på KSS. Här kommer äntligen bilderna från denna kvällen. Chassen fick sin efterlängade 9a från Wokstugan, en sväng i bilen samt hårfärgning.


   
   
   

I väntan på min baby...

Sitter hemma hos Chassen nu, kom nyss hit och sedan jag kom hit så har hon pratat i telefon typ. Tur att man kan underhålla sig själv.

Suttit på Lilla Blå större delen av eftermiddagen tillsammans med Ramona, Johanna, Anna och Lisa. Det var jättekul, vi diskuterade allt från bränder (ok, kanske inte det roligaste samtalsämnet...), hur lättlurad Lisa är, Anna och Lisas nya bilar, Lisas träddejt, framtida utgångar och mycket mycket mer. Ibland krävs det så lite för att man ska ha riktigt trevligt.

Dessutom har jag försökt köra skiten ur min bil lite mer idag. Det räckte tydligen inte att det luktade lameller igår samt att lamporna började lysa vid mina fina (öh?) vänstersvängar utan jag var tvungen att köra hårt idag med. Tyvärr så lyser fortfarande lamporna vid mina fina vänstersvängar.... Dags att kolla efter ny bil kanske....

Söndagsmys på en onsdag

Min baby är äntligen hemma! Så idag har vi bestämt att det är söndag istället för onsdag så vi kan söndagsmysa. Började med en tur till Wokstugan, idag testade jag på kyckling i röd curry. Lite besviken dock på att det var lite dålig sting i maten.

Nu går Chassen runt med färg ihåret, massa kort blir tagna och så fort färgen är ur så hon kan ta på sig sina glasögon så kommer vi fortsätta kolla på filmen Georgia rule. Massa mys, hårfärgning och massa prat. Min jourkompis är äntligen hemma :)

Shoppingturen

Som jag berättat tidigare så var jag med mor och syster på shoppingtur igår. Idag tänkte jag berätta vad som inhandlades. Åt mig alltså.

Stadium hittade jag ett par nya svarta träningsbyxor, känns bra med tanke på att mina gamla är för stora. Hittade även en väska som jag kan ha när jag åker bort istället för att låna väskor eller som jag fick göra sist, köra på en liten ryggsäck samt en tygkasse.... Inne på Lush hade jag lite beslutsångest över vilken tvål jag skulle satsa på denna gången men bestämde mig slutligen för att köra på Sea Vegetable. Ska bli kul att testa och se om jag tycker lika bra om den som min gamla. Mysig färg med... Som sambo säger, havsfärg. Dessutom hittade jag en t-shirt som riktigt skrek Åsa på BikBok.

  

Dagens lärdom

Idag har jag lärt mig att även om ett par 11 håls Underground är jättesköna att gå i och att dansa i så passar dom sig inte för att gå i en hel dag. Jag har ont, ont, ont.

Åkte in vid 11 till Göteborg Central och mötte mor och syster för en dag med shopping. Därefter var det spring i affärer med behövliga pauser såsom fika, mat och rökning. Vad jag shoppat kommer senare, typ imorgon. Sen jag kom hem så har jag suttit framför datorn, blivit utlurad på en promenad av Jojjo samt legat på soffan och kollat på film efter jag kom hem eftersom jag inte orkade stå på fötterna mer. Jag hade ont innan jag gick ut på promenad och efter en promenad på lite mer än 6400 steg (Jojjo hade på sig stegräknare) så ville fötterna inte vara med mer. Vi gick åt höger, vi gick åt vänster, vi gick helt oplanerat förutom ett stopp på Pressbyrån då jag fick ett sug efter varm choklad.

Så det blev soffan samt filmen 10 things I hate about you. Blev ju lite såld på Heath Ledger i och med Casanova. Nu har jag kommit upp ur soffan och funderar på att dra mig mot sängen. Det är väl allt mina fötter orkar mer idag.

Ärlighet

Hur ärliga ska kompisar vara mot varandra egentligen? Eftersom jag är en extremt ärlig person (förutom när det kommer till några få saker som min ålder... speciellt i vissa situationer.... och såna saker som inte är riktade mot någon person)

Ska man berätta för en tjejkompis att hon är glansig och behöver pudra sig? Säga att rumpan växer fem storlekar i ett visst par byxor? Att de beter sig som idioter och borde försöka se det från andra sidan med?

För mig är detta självklarheter att säga. Vi är ju kompisar, vi måste kunna vara ärliga mot varandra. Och skulle min mascara sitta halvvägs ner till knäna skulle jag vilja att min kompis påpekade detta. Men vissa tycker inte att man ska vara hur ärlig som helst. Men om man känner sig hängig är det inte bättre att höra att man ser ut som man känner sig än att folk ljuger?

Nä, nu blir det promenad istället för funderingar. Eller ja, promenad tillsammans med Jojjo och massa snack :)


I sista minuten...

I natt så hade jag och sambo ett nattligt möte vid fläkten, ingen av oss kunde sova så halv 2 var vi uppe och rökte. Ramona gick upp först och jag hörde att hon gick och rökte och klev upp jag med.

När klockan ringde vid halv 8 var jag inte alls pigg på att gå upp. Men jag och sambo möttes vid fläkten igen. Ringde några samtal om helgen och fixade så att jag kan dra till Göteborg imorgon. Bennie skulle ju kommit hit men då bilen krånglar åker jag dit.

Ett besök på AF där jag fick reda på att det var dags att upprätta ny handlingsplan. Tur att jag fick för mig att gå dit... Hittade inte min gamla handlingsplan och var lite rädd att jag var illa ute...

Fika på Lilla Blå, först med sambo sen kom även syster. Blev en del äventyr med syster innan jag drog hem och käkade innan jobbet. Väl på jobbet så insåg jag hur trött jag egentligen var...

Men nu så börjar jag vakna till.... Ovanligt. Packa lite till. Jobbar några timmar innan jag åker imorgon.

Snö...

Återigen har det snöat. Dock försvann snön lika snabbt som den kom. Skönt det. Men lite fotobevis hann jag få.

 


Dessutom dagens reklam för Falköping: Här i Falköping på torget har vi inga duvor, vi har kajor. Sagt av Jojjo tidigare idag.

Kollat på film tillsammans med sambo, Nanna, Texas (med Kuken), Therese och Juan.

Sovmorgon och fika

Idag hade jag bestämt för att ha sovmorgon. När jag då vaknade halv 8 så vägrade jag att gå upp. Även när jag vaknade kl 8, halv 9 samt vid 9. Skönt att notoriskt kunna vägra att gå upp. När jag väl kom upp fick jag med från Jojjo som undrade om vi skulle fika. Så jag gjorde mig iordning och vi drog iväg till stan och tog en fika på Lilla Blå. Även Nanna och Texas (med Kuken) kom förbi och sa hej till oss medan vi satt där. Blev bestämt att vi ska kolla på film ikväll. Vi ska se En riddares historia.

  


Väl hemma så har jag och sambo suttit och pratat och jag har tagit tag i disken och tvätten. Ska strax ringa min baby och kolla hur hon mår. Imorgon besök.

En liten kopp kaffe

Just nu sitter jag framför datorn med en kopp Presso, har precis sminkat mig och gjort mig klar för att dra iväg till jobbet om några minuter.
Idag gick vi upp tidigt och var på LärCenter innan 10. Det blev fika och massa prat. När jag var där idag så kände jag faktiskt att jag saknade att jobba där. Inte så att jag saknar jobbet i sig men jag hade ju de bästa jobbarkompisarna. Därefter drog vi hem och bytte om och gick iväg till gymet. Det var alldeles för längesen jag var där. Jag insåg hur längesen det var när jag körde en maskin och satt och kollade i spegeln, det var inte alls samma Åsa som var där sist. Det var en stor skillnad, inte bara att jag klippt mig och färgat håret utan maskinen syndes ju mycket bättre med.

När jag och sambo kom hem igen så började vi städa. Så nu ser det riktigt nice ut här. Vi sparade dock lite tills imorgon med. Disken sparar jag till kvällen eftersom jag kände att jag hellre la tiden på att duscha och äta innan jobbet.

Jag hoppas jag tog det tillräckligt lugnt på gymet så jag kommer upp ur sängen imorn... Hatar att ha träningsvärk så jag tog det någolunda lugnt och stretchade efteråt. Och med någolunda lugnt menar jag att jag tog av nåt kilo på vikterna och körde sedan kondition tills jag inte knappt kunde andas längre. Jag är ganska envis, tränar tills min ansträngningsastma sätter in och tycker jag inte att jag tränat klart så fortsätter jag efter att medicinen verkat.

Nä, nu jobb.

Pendling

De två senaste dygnen har jag pendlat mellan att vara glad och anti. Att jag varit glad behöver väl ingen närmare förklaring, brukar ju oftast vara det. Men sen har jag varit ovanligt mycket anti.

Jag har funderat på varför och kommit fram till följande anledningar:
- En av mina bästa vänner är dålig och ligger på sjukhus och dom har ännu inte hittat felet
- Världen är full av idioter, många av dessa är killar som tyvärr inte tänker med annat än deras kuk vilket reducerar deras hjärnkapacitet till typ noll
- Vissa av mina nära mår inte bra psykiskt och jag kan inte hjälpa dom mer än att bara vara där
- Hur jag än vrider och vänder på det så är min ekonomi bajs
- Mitt hår bara hänger och ser tråkigt ut. Det är nyfärgat och fint så men jag har verkligen haft två dåliga hårdagar och det kan göra vilken tjej som helst anti

Men när jag vaknar så är det en ny dag, även en ny vecka. Då börjar allt om igen. Och jag ska försöka vara mindre anti. Får kramas lite mer så ska det nog gå bättre.

En förmiddag med min BABY!

Efter tre timmars sömn så satte rosthögen fart mot Skövde och Volvo för informationsträff. Jag gjorde mitt bästa och får nu se vad som händer. Det roligaste med allt var att jag träffade Maria där.

Efter att jag var klar så rullade jag vidare till KSS för att hälsa på min älskade Chassen som låg i sjukhussängen och såg blek och ömklig ut. Och snäll som jag är berättar jag för henne hur blek och glansig hon är. Vad ska man annars ha vänner till? Tyckte dock synd om henne. Massa stick överallt efter att dom försökt få ut det blod som finns kvar i henne samt hemska blåmärken som dom lämnat.

Vi läste Cosmo, pratade och skrattade. Läkaren kom och berättade för Chassen att hon kunde få åka hem och baby blev jätteglad. Jag stannade kvar för att köra hem henne. Innan så hann maten serveras. Den var lika osmaklig som den såg ut. Eller den såg nog äckligare ut... Bilderna säger ju allt...

Efter maten så drog vi istället till Donken och köpte varsitt HappyMeal. Blev en riktigt trevlig bilfärd hem. Dock så kändes det hur trött jag egentligen är...

   
   
   

Öh.. va?

Idag vaknade jag av att klockan ringde kl 11, skönt att sova lite efter två dagars arbete tillsammans med två nätter med 6 timmars sömn sammanlagt. Eftersom jag hörde att duschen var igång så snozade jag tills den var avstängd sen gick jag upp och gjorde Ramona sällskap innan hon åkte upp till Stockholm över helgen. Jag körde henne till stationen för att efter det hämta upp Jojjo för att fikaLärCenter med henne. Flera gånger medan jag var där fick jag höra att folk inte kände igen mig. De tyckte att jag såg välbekant ut men det kopplade inte att det var jag. Konstigt om jag inte hade sett välbekant ut eftersom jag tillbringat över två år i receptionen där.

Var på Vårmarknaden med Nanna. Där träffade vi Bitch tillsammans med hans syster, Texas (med Kuken) och även Jojjo sprang vi på. Många bitches på stan idag. Shoppade loss (hade inte kollat mitt konto innan...) med en snygg t-shirt som jag tyckte passade mig.

Pratade med älskade Chassen i telefon. Ska hälsa på henne imorgon och ta med massa böcker som sjuklingen kan läsa. Nu så har jag lagt en disk i blöt och pratat med far, mor och syster i telefon. Endast bror jag inte pratat med.

Fått svar på en fråga som gnatat mig samtidigt som jag börjat undra hur vissa tänker.

Och jag har glömt att äta. Typiskt. Och jag har glömt att handla. Måste försöka komma ihåg det imorgon, både äta och handla. Får försöka pricka in det i mitt schema som består av Skövdetur med besök på Volvo och KSS därefter hem och fika med syster. Kvällen kommer förmodligen fördrivas i min soffa tillsammans med alla andra som har sluuuut på kontot eller inte vill gå ut.

Födelsedagar och fest

I torsdags tog jag tåget till Göteborg för att fira Bennie som fyllde 26. För första gången så fick jag kaffe när jag var där och han skämde bort mig riktigt sen efteråt med kaffe typ varje dag. På fredagen ställde Bennie till med fest. Alkoholen flödade, sockar blev rullade och för första gången på jag vet inte hur länge festade jag utan min bitches.

På lördagen bjöd Bennies far på restaurang, vi åt mongolisk barbaque och på kvällen bjöd jag Bennie på bio, vi såg 10,000 BC. Den levde inte upp till förväntningarna dock.

Åkte hem igår för att jobba idag. Efter bara lite mer än två timmars sömn var det väldigt segt att gå upp. Hoppas att jag somnar tidigt ikväll så jag orkar mer imorn.

Bilder från helgens äventyr i Göteborg med en miniserie om manlig vänskap :P
   
   
   

RSS 2.0