Torsdagstrött

Orkade knappt upp ur sängen i morse. Som tur är så har jag sovmorgon imorn. Imorgon ska jag dock jobba oxå fast på ÖoB.

Blev ingen bilbingo igår pga massa regn. Vilade en stund istället och grejade hemma. Tyckte att det var dags att ta mig i kragen och göra nåt åt lägenheten som stått i tre veckor och förfallit. Dessutom hann jag mysa massor med Evert.

Nu sitter jag hemma hos min mor framför hennes bärbara och väntar på att hon ska sluta jobbet för vi ska ta en sväng till skogen och se om vi hittar nån svamp. Lite jobbigt då alla hör av sig just idag och vill träffas nu i eftermiddag.

Efter skogen blir det fika på stan med syster.

Nu är det dags!

Jag måste verkligen ta mig i kragen och vända denna nedåtgåenden trenden. Lägenheten ser hemsk ut, kan ju inte ens med att släppa in folk och folk kommer för att kolla på Evert.

Nu har det varit två dagar då jag jobbat både förmiddag och kväll. Förmiddagarna har jag tillbringat på biblioteket i Tidaholm och kvällarna på ÖoB. Idag ska jag tillbringa förmiddagen på samma ställe som vanligt men kvällen ska jag tillbringa i en bil med Eb ute i Floby. Nämligen på bilbingo. Emellan jobb och nöja hoppas jag dock hinna med både disk, tvätt och massa Evertmys då han äntligen smält maten så vi kan gosa igen.

Jag har så mycket att göra och så lite tid.

Hämtade ut en ny mobil igår med. Känns skönt att slippa min gamla igen. Men hoppas verkligen att den här funkar bättre. Annars blir jag ledsen. Efter jobbet idag blir det lunch i Tidaholm med tillsammans med mor. Hoppas att Trollan mår bra så man hinner träffa dom lite med. Kanske inte så konstigt att jag inte har tid med allt...

Matdagen

Igår var det matdag. Inte bara för Evert utan oxå för mig. När Evert hade fått sin mat så började ett matmaraton för mig. Jag slängde i mig lite mer än en halv pizza, hade lite bråttom för jag blev inringd på jobb. När jag slutade så bjöd jag hem Nanna film och våfflor.

Massa våfflor blev det, vi åt friskt. Några chips slank ner efteråt. Filmen var riktigt bra. Och idag kan jag inte bestämma mig för om jag är illamående och hungrig eller illamående och mätt.

Idag kommer det liksom igår att bli två jobb igen, men det passar kanske ganska bra nu när Evert smälter maten och jag försöker låta honom vara i fred så mycket som möjligt.

Och just det ja, matningen gick jättesmidigt. Evert är världens duktigaste. Fast det kommer dröja innan jag vänjer mig vid det.

Seprationsångest

Efter bara några timmar så avskyr jag att lämna lilla Evert ensam hemma. Det var nästan så jag hade honom i sovrummet i natt.

Så det första jag gjorde i morse var inte att röka, jag gick och kollade till Evert och den lille hade gömt sig totalt. Och nu ska jag strax till jobbet. Längtar tills jag kommer hem igen. Dock massor med grejer idag. Ska till vårdcentralen efter jobbet och Huskvarna ikväll där jag ska se Backyard Babies och Takida tillsammans med Chassen, Patrik, Louise, Frida och Kent.

Evert

Idag vaknade jag ganska sent, gick upp och läst min mail, ringde syster och tog med henne till Mariestad för att kolla på en raring som jag trodde var Evert.

Väl där så inser jag med en gång att det är Evert. Åkte hem glad och lycklig. Väl hemma så drack vi lite kaffe, alltså jag och syster. Även Cizzi kom förbi. Det stack i mitt hjärta då jag fick lämna Evert för att åka och jobba några timmar på ÖoB då det var total kris.

Nu på kvällen så har jag haft ute Evert igen, han bet mig inte alls denna gången vilket han gjorde första gången jag höll honom. Dock så känns det mer att sticka sig på en nål än bli biten av Evert så han får bita på tills han känner sig säker.

Kolla in min bilddagbok för de första av många bilder på Evert. Han är så söt!

Nojat klart

Igår blev det färdignojat. Jag fick hjälp av Chassen och ta tag i allt. Jag blev besviken. När tanken slagit rot så är det svårt att inte bli besviken.

Ska strax till jobbet. Var lite orolig igår att jag inte skulle komma upp idag men la mig sen redan vid halv 11. Hade inget uppe att göra förutom att tänka på allt så jag la mig med en bok. Läste tills jag slockande vilket var behövligt. Så nu kan jag vara ledig på torsdag om det är så att jobbet tillåter (är lite mycket i veckan så man kanske får skjuta på den lediga dagen...). Pratar på att hitta på nåt ikväll. Förvirrad.

Nojor

Som toppen på ett isberg så lyckades Dennis få mig att börja noja i fredags. Det är ju inte så svårt, man berättar bara en historia som nån annan varit med om som har samma symtom.

Det riktigt sjuka är att jag nojar en stund för att sedan vänja mig vid tanken. Ok, då är det såhär. Och när jag väl kommit dit så kommer jag på att det är ju bara nojor, inget är fel. Men då har man börjat acceptera tanken. Och då känns det hemskt för det.

Jag ska strax iväg och jobba. Känns inte bra. Har inte sovit många timmar och är totalt labil. Det tog hårdare på mig än vad jag hade väntat. Som tur är så har jag de underbaraste vännerna!

...

Mycket har hänt, inget jag orkar ta här nu dock. Varit mycket festande i helgen iaf. Började redan torsdag. Idag har det dock varit Stolthet och fördomsmaraton.

Otroligt!

Igår var jag i säng tidigt! Fick dock ett mess framåt halv 12 som jag vaknade av. Hade då sovit i kanske en kvart så det var irriterande. Men tanken på att min helg snart börjar så lyckades jag slita mig från sängen. När jag kollade ut ville jag dock återvända. Kommer få ta paraplyet ut till bilen.

Strax innan jag slutade jobba igår så ringde de från kommunen och berättade resultat från nämndmötet igår. Priset för tillstånd att hålla orm är nu nere på 375! Nu är det inte mycket kvar innan jag kan skaffa min orm.

Efter jobbet träffade jag Hedvig och Saga. Vi gick och åt på Gränden tillsammans med Jimmy. Det var riktigt trevligt. Dock kan en sjövild Saga gå en övertrött Åsa på nerverna. Och maten! Hur god som helst. Vi åt alla massor och fick smälta maten en del innan vi orkade ta oss därifrån.

Kom ut till skogen sen där jag och mor letade svamp. Dock så stod det klart ganska tidigt att andra har varit och lensat mitt braiga svampställe. Lite hittade vi dock och detta var jag och lämnade på kvällen. Förut så fick min dåvarande kille all svamp men nu är det Chassen som har fått äran.

Måste greja med min dator med... Orka...

Bilbingo och orm

Igår stannade jag kvar i Tidaholm som bestämt. Efter att jag hade lunchat mors jobb så åkte jag ut till Sally för att lämna lite saker. Vi pratade en stund och jag var även hos grannen och kollade på ormen han skulle sälja.

Hittade mors bärbara och satt sen vid den när hon kom hem. En stund innan bilbingon så började det regna. Tänkte att det var ett av de vanliga regnen som går över efter en stund... Eller vanliga och vanliga... Det har ju varit så det sista. Men så var det ringa. Regnade över halva bingon och när det väl lättade så duggade det istället. Inget vann vi men hade en kväll tillsammans med mor och syster.

Och nu är det återigen dags för att åka och jobba. Längtar till fredag och sovmorgon.

En tisdag i Tidaholm

Idag kommer jag ha en tisdag i Tidaholm. Först ska jag jobba några timmar sen vankas det lunch mors jobb idag igen. Pannkakor. Mums!

Därefter ska jag hälsa på exets familj. Ska lämna lite saker och dessutom se om jag hittar lite. Hoppas bara att grejerna står ute hos dom. Och att jag slipper rota bland dom för det känns lite fel.

Sen kommer syster med bussen och vi ska tillsammans med mor åka på bilbingo i Ekedalen. Det var längesen jag var på bilbingo med syster nu. Så jag antar att jag inte är hemma förrän sent. Och jag som är så trött. När väckarklockan ringde så kom jag fram till att jag inte hade något minne av att mobilen ringt innan. Och jag minns inte hur jag fick av väckarklockan.

Känner mig inte beredd att åka och jobba. Men har väl inget val...

Dagen då allt och inget har hänt

Började dagen idag med att få reda på att jag fick vara kvar längre på jobbet än bara denna veckan. Kan bli hela september ut. Riktigt skönt.

Åt lunch tillsammans med mor på hennes jobb. Riktigt god mat och trevligt sällskap.

Väl tillbaka i Falköping åkte jag till ÖoB och pratade med lite folk, fick papper underskrivna och drog vidare till AF. Det kändes hemskt att vara där. Men medan jag satt där såg jag Torgny komma ut. Satt och hoppades att eftersom besöket innan mig drog ut så på tiden att han skulle komma ut igen och att jag fick prata med honom. Och det måste ha varit min lyckodag eftersom jag fick prata med honom sen. Han är utan tvekan den bästa arbetsförmedlaren jag vet.

Hemma slöade jag framför datorn samt faktiskt gjorde lite nyttigheter som att söka lite jobb. Disken sköt jag framför mig och det får jag lida för på onsdag nu. Drog ut massa på tiden och helt plötsligt fick jag ett mess från Ann som frågade om jag kom på mötet idag. Tydligen så var sommaruppehållet över och det var dags för miljöpartiets måndagsmöten igen.

Jag blev väldigt inspirerad av mötet. Har bestämt vad som ska stå i nästa medlemsblad nu. En chefsredaktör får väl ta sitt ansvar. Nu gäller det bara att skriva den texten jag ska stå för samt vänta på att resten som ska stå med blir klart.

Och nu ska jag försöka sova. Blir så satans trött när jag bara sover 5-6 timmar per natt. Och massa saker att göra imorn.

Natti =)

Regnig måndag

Då var man uppe igen för att strax åka till jobbet. Är nog inne på sista veckan nu. Måste försöka ta tag i mitt liv och söka jobb nu. Ska försöka göra detta idag när jag kommit hem. Det är det eller städa och söka jobb är det nog mest panik med.

Men innan det måste jag ta mig i kragen och tvinga mig ut i regnet. Nu har jag inte ens ett psp att spela på medan jag röker... Jobbigt.

The sunday... Or maybe rainday?

Hade födelsedagsfest igår tillsammans med massa älskade vänner. Hade jättetrevligt och fick massa trevliga presenter som alla finns att se på min bilddagbok.

Söndagen har tillbringats först med Bennie på soffan framför film. När han sedan hade åkt hem satt jag framför datorn och laddade upp alla bilder. Nu på kvällen kom gulligaste Chassen hit med pizza och vi har kollat på Hancock. Hon hjälpte mig även att göra iordning luggen samt rensa ur mina gamla fotoalbum på bilder som mitt ex ska ha istället för mig. Ska försöka åka ut till hans far med dom i veckan. Många minnen kom över mig. Både bra och dåliga. Men det känns som om det var evigheter sen nu. En helt annan tid. Men det var det oxå. Jag är en annan människa idag. Men det var en lagom grå dag för att ta itu med det.

Nu ska jag sluta tänka tillbaka och istället prata med Leena en stund.

Då var man gammal...

Firade födelsedag i torsdags tillsammans med familjen. Var riktigt mysigt. Trevligt att de kom på sitt årliga besök *host*
Ligger bilder på en del av presenterna på min bilddagbok. Fler bilder väntas.

Igår var det bröllop. Jättemysigt men grusades lite av en huvudvärk som hade slagit bo i mig. Bilder finns även från det. Har valt att lägga upp bilderna där eftersom jag inte fixat iordning bildbehandlingsprogram på nya datorn och därför tar det så lång tid för bloggen att öppnas om jag lägger ut dom.

Ikväll är det fest. Fira att man återigen blivit 21... Hehe. Men först fika med syster yster och förbereda både mig och lägenheten för kvällen. Antar att min halva veckas städning kommer bli ganska ogjord nu men det är bara att ta nya tag nästa vecka.

One day left

Imorgon är alltså den hemska dagen. Dagen då jag blir ett år äldre. Eller enligt mig 21. Jag har massor kvar att göra tills dess, massa kvar att städa här hemma.

Igår kväll var jag på möhippa istället för att vara hemma och städa. Var inte hemma förrän vid 12, ganska sent om man går upp innan 6 på morgonen. Så jag är lagom pigg idag. Och tanken på att jag ska städa en hall, ett vardagsrum samt ett kök efter jobbet får mig bara att vilja vända tillbaka till sängen. Min mjuka sköna säng... Mycket hellre än att sätta mig i en bil och åka och jobba.

Måste tanka med. Känns inte bra med tanke på att jag redan nästan är pank. Det är nog så att pengar inte tycker om mig eftersom dom inte vill stanna längre än några dagar...

Städning och mobiltrassel

Efter att jag kom hem idag så satt jag igång att städa inför min stundande födelsedag. Jag är nu praktiskt taget klar med ett rum förutom att golvet ska torkas. Det vill säga att jag slöstädat idag medan jag i själva verket har ganska bråttom... Det är redan på torsdag och imorn har jag andra planer.

Men en del är gjort iaf. Det ser bättre ut nu än när jag kom hem. Vilket är ett framsteg från igår för då såg det värre ut efter att jag hade börjat. Hoppas att det blir bättre väder så jag kan putsa fönstrena med (eller så hoppas jag att vädret håller i sig så jag slipper... svårt att bestämma mig där...)

Fått iväg en del mess om att jag firar födelsedagen till helgen med. Upptäckte dock att jag saknade några nummer sen jag bytte tillbaka till min gamla mobil. Som tur är så finns ju msn och andra bra grejer så man kan kontakta folk ändå.

Jaja, men nu borde jag ta och lägga mig snart. Är en dag imorgon med då jag förhoppningsvis hinner städa ännu mer.

Massa känslor men ändå tom...

Jag går mellan att känna massor känslor, så mycket så att jag nästan spricker till att emellanåt känna mig tom. Var i Mariestad i lördags. Ögonblicket med känslor då var när jag fick en arm runt mig och när jag kollade så var det min underbare bror. Annars så var jag rätt tom i lördags ända till Within Temptation kom upp på scenen.


Och nu är det måndag igen. Känner mig inte beredd på det. Skulle behöva helg några dagar till. Dels för att få ordning på alla mina känslor som emellanåt överväldigar mig men oxå för att städa lägenheten så att den är iordning dagen då jag blir ett år äldre som kommer i veckan. Men istället får jag sätta mig i rosthögen och åka och jobba i några timmar. Och lyssna på Within Temptations låt What have you done.

Sommar...

Igår stannade jag kvar i Tidaholm efter jobbet och träffade Hedvig och Saga. Vi åkte upp till Havsjön och jag och Saga badade fast jag solade mer än badade.

Efter det så åkte jag till stationen här och träffade moster som väntade på min mor. Blev bjuden på glass och fick lite saker från Lush av min mor när hon kom. Kollade in systers nya frisyr med. Därefter var det Chassen och Donken som gällde.

Och idag är det Chassen och Ikea som gäller. Kommer nog bli varmt... Men som vi har väntat...

RSS 2.0