En ganska seg dag

Idag var det ganska slött på jobbet. Jag tycker ju om när det är full rulle så jag var inte lycklig när jag satt och stirrade på en skärm för att ta emot ett samtal var tionde minut... Tur att MSN finns! Annars hade jag gått under för längesen. Det jobbigaste är ju att man blir så röksugen när man bara sitter och stirrar!

På lunchen idag träffade jag mor och moster och fikade. Det är lite tråkigt bara att man inte har längre rast.

Efter jobbet vad det shopping som gällde. Dels en ny mus, färgpatroner samt födelsedagspresenter till min sambo. Nu kan jag äntligen leka i Gimp igen utan att vara på väg att slänga musen i väggen. Jag kan använda datorn överhuvudtaget utan att vilja slänga musen i väggen. Förra musen hamnade i golvet, men det var ett misstag.

Nu är det soffa som gäller. Jag är riktigt pissigt trött. När jag la mig igår fick jag värsta magvärken och låg och vred och vände mig i över en timme. Min sambo satt på sängen och pratade med mig och hämtade tabletter. Snällt! Men jag somnade inte förrän framåt ett så när klockan ringde kvart över sex hade jag absolut ingen lust att gå upp. Men jag tvingade upp mig och iväg till jobbet. Så är det när man arbetar.

Tredje dagen på jobbet

Idag var det dags för tredje dagen på jobbet. Och den var faktiskt helt ok. Var lite rädd att det skulle bli långtråkigt men istället var det väldigt skönt med det monotoma så att jag kunde vila upp mig lite efter en hård helg.

Lite bilder från helgen:
image114
Lika kul som alltid :)

Tyvärr så hinner jag inte blogg så mycket som jag önskar nu eftersom jag tillbringar ca 9-10 timmar om dagen på jobb/vägen/lunch. Men så kan det bli.

Nu är jag trött så¨jag ska slappa i soffan i väntan på att sambon kommer hem.

Godis och saft

Söndags kväll och vi tar det lugnt. Har varit och städat sambons gamla lägenhet inför morgondagens besiktning. På vägen dit gick vi förbi pizzerian och fick en pizza att äta. Väl i lägenheten så satt jag och hade "dagen-efter-två-dagars-fylla-baksmälla-frossa". Efter en kväll med fest så brukar jag må ganska bra men efter två dagar i red så brukar jag få frossa. Men det går ju över. Har man kul så har man.

Besök från Göteborg idag med. Trevligt. Lite avis på magen. Gravida kvinnor är vackra, de får en helt annan utstrålning.

Imorgon är det arbete igen som gäller. Ser inte fram emot det så mycket faktiskt... Efter två dagar så har jag tröttnat på att sitta och säga samma saker om och om och om och om igen. Men om jag hamnar på kundtjänsten om två veckor så kommer jag förmodligen sakna jobbet i växeln. Jag får väl fortsätta söka jobb och se om man kan hitta något bättre som kanske är lite roligare. Men ett jobb är ju bara ett jobb. Dock tillbringar man ju åtta timmar om dagen där.

Dags att joina sambon i soffan och softa. Får väl lägga sig tidigt för att komma upp imorn. Saftglaset är slut nu med, tillbringaren står i vardagsrummet. Jobbigt. Men godisskålen står bredvid mig :)

Ont i hela kroppen

Efter en helgs festande så mår jag inget vidare. Kroppen gör ont och halsen är öm. Kanske är på väg att bli sjuk. Vore ju typiskt med tanke på att jag precis börjat jobba...

Bilder från gårdagens fest kommer senare. Det är nåt vajsing med programmet och just nu orkar jag inte bry mig.

Jag lever mitt sambo liv nu, vi trivs på soffan där vi slappar framför tv:n. Trevligt värre. Kul att ha någon att prata med.

Full idag och full igår...

Fest igår. Fest idag.

Återkommer när jag har mer tid. Gästerna kommer nu och jag har inte ens duschat.

Nya HM-katalogen

Ojojojojoj vad mycket fina kläder jag hittade! Kan jag inte få en massa pengar snart så jag kan uppgradera min garderob till telefonbolagsreceptionist? Nedrans A-kassa som sitter och håller på mina pengar. Fortfarande står det bara preliminär utbetalning. Fast preliminär är bättre än att det inte står nåt...

Lite bilder från svampskogen häromdagen:
image113

Första dagen- tom i bollen

Klev glatt in på det nya jobbet imorse, dock lite trött för jag somnade väldigt sent igår. Först var det ju bilbingo igår, bilder finns nedanför. Det blev ingen vinst tyvärr men sällskapet var trevligt och det var kul att åka på bilbingo igen. Högt tempo, fikarast och sen tillbaka till det höga tempot. Först syns början, sen det närmsta, fikat och sen alla brickor som jag slängt strax innan vi åkte.
image112
Det var svårt att varva ner när jag kom hem. Väl i sängen så låg jag och vred och vände mig. Mycket i huvudet.

Men ändå hoppade jag upp när klockan ringde. Får ju inte komma försent första dagen!

Iväg till jobbet. Väl där blev jag lite förvånad för jag hamnade i receptionen. Hade förväntat mig kundservice. Men receptionen gick jättebra! Efter att gått igenom hela bygget så sattes jag på upplärning. Efter fikarasten började jag ta emot samtal och det dröjde inte länge förrän jag klarade mig på nästan egen hand! Det kom ju några samtal ibland som jag inte hängde med på... Man kan ju inte allt första dagen.

Eftersom jag inte hade haft tid att förbereda mig så blev det lunch på McDonalds, det ligger ju nära och bra. Sen tillbaka och jobba. Eftermiddagen var dock lugn och vi kunde prata lite. När det började nära sig en timme kvar av dagen så kände jag hur trött jag var i huvudet. Så mycket in på så kort tid! Och flera gånger höll jag på att svara fel i telefonen. Men jag lyckades få det rätt till slut.

Och slut är vad jag är nu. Satte igång en tvätt när jag kom hem. Ska strax diska det lilla som är kvar. Lägenheten var så fin när jag kom hem annars. Snäll sambo!


Allt löser sig...

Lugn morgon, jag och R gick runt och latade oss och pratade med N i telefon tills klockan var två. Skönt värre. Sen blev det fart. R ska ju städa ur sin gamla lägenhet, jag skulle till AF. Men väl på AF kände jag att jag inte orkade prata med dom så jag satte mig vid datorn en stund, kollade på lite olika jobb som jag tänkte söka senare idag. Åkte sen upp till PAs för att köpa hårfärg och naturligtvis hade de inte den färgen jag vill ha. Så istället för att åka runt och leta så åkte jag fram till Lindex för där vet jag att dom har den, dock väldigt dyrt.

På vägen till Lindex så ringde min mobil och det var om jobbet jag hade sökt. Så imorgon börjar jag jobba igen. Känns lite konstigt efter att varit arbetslös i ca åtta veckor men gud var skönt! Jag är inte den som klarar av att sitta hemma på soffan hela dagarna och de flesta av mina kompisar har ju sommarjobb. Det är nästan lite hemskt... Tänk att vara 25 år och få haka sig fram under vinterhalvåret som timvikare för att sen jobba hela sommaren.

Två veckors introduktion till att börja med. Mycket att lära sig! Jag har kollat en del men det är mest priser som finns på nätet och det kommer ju inte vara min huvudsakliga syssla. Jag ska ju sitta på kundtjänst. Nice!

Snart bilbingo. Det var många år sen nu så det är väl dags. Förr brukade jag följa med mor till Ekedalen och gå på bilbingo. Nån gång lyckades jag få med far och exet i Mariestad med.

A-kassan verkar gå framåt. Nu är det klart att jag ska få pengar. Frågan är bara när. Ska det behöva ta så här lång tid? Jag har ju massa räkningar som måste betalas... Me don't like! Men allt löser sig. Det gör det alltid.

Sambo igen

Min första morgon som sambo. Lite ovanligt. Men kul. Vi satt igår kväll och slappade framför tv:n tillsammans. Lika trötta bägge två.

Jag hade en jättetrevlig dag igår. Åkte till Tidaholm och träffade far, bror, styvmor och farmor. Vi var ute och åt sedan så åkte vi ut till svampskogen och plockade svamp som vi alla högtidligt gav farmor.

Innan jag åkte hem var det fästingplockning. Jag hade en, bror hade en och farmor hade en.

Bilder från svampplockning kommer!

Sjunka genom jorden

Idag är ingen bra dag. Krafterna har runnit ifrån mig. Dels för att lägenheten ser ut som ett bombnedslag och dels för att det är så mycket att fixa med. Försäkringar hit och dit. Pengar hit och dit. Och inget har löst sig än för mig. Mitt motto att allt löser sig verkar just nu skita sig.

Först idag så ska jag försöka fixa lite mat. Sen är det dags att städa. Hade tänkt åka till Tidaholm men jag får kanske bära säng istället. Sambo. Jaha.

Blir tydligen Tidaholm idag ändå. Träffa far och bror. Trevligt. Kanske dags att fräscha till mig och äta frukost? Men det är ju bror som kör så då har jag lite mer tid på mig ;)

Blev lite gladare nu. Men lägenheten ser fortfarande ut som ett bombnedslag...


Snart sambo igen

Vid denna tiden imorgon kanske jag är sambo igen... Dock med en snoppfri person denna gången. Och tidsbegränsat. Ok att det är skrämmande att helt plötsligt vara själv efter ett så långt förhållande men jag skulle inte vilja flytta ihop med någon ny. Sist jag bodde själv var jag tveksam till att bli sambo igen, men blev det ändå. Och nu står jag här igen med skägget i brevlådan. Men med en lägenhet jag trivs mycket mer i.

Och lite rödtjut i glaset. Blev lite irriterad förut. Så jag slappar lite med skön musik och rödvin. Leker att det är sommar.

Får se om det blir Skövde eller Tidaholm imorgon. Massa ställen att åka till. Massa människor att träffa. Massa människor jag älskar.

Hata bristningar

Gick förbi en spegel medan jag letade efter dagens kläder och såg alla mina bristningar. Usch, fy och blä! Fattar inte varför jag lät mig själv gå upp så mycket i vikt så jag fick alla bristningar. Och även om de inte är röda idag så är de vita och fula istället.

Pissigt väder! Jag vill ju gå ut och njuta av sommaren men inte med blöta fötter och paraply.

Men lite trevligt är det med, sitter och lyssnar på musik jag fått av Nathalie. Riktigt bra! Vi har bytt musik de sista dagarna, jag har fått massor av henne och hon av mig.

Pervon! Me don't like! Bara för att jag är singel så betyder det inte att du är tillräckligt hot för mig!

Väckt av telefonen- ovanligt?

Återigen blev jag väckt av telefonen. Idag var jag dock beredd på det men det var fel person som ringde. Jag väntade samtal från Eb och vidare planering om Skövde idag. Men istället var det en annan som jag undvikit att ringa till hela helgen. Varför har jag undvikit att ringa honom? Det är väl bara lite jobbigt just nu, dålig ekonomi och när jag väl ringer honom så är min ekonomi kraschad. Alla mina pengar går åt till att köpa ut honom på lägenhet och bil.

Det dröjde inte länge förrän telefonen ringde igen. Denna gången var det min mor som är i Stockholm som undrade vad affären hette. Som nybliven singel så skämmer jag bort mig själv och därför skrivit en lång lista på saker från Lush som jag vill ha. Om jag hade haft pengar hade jag köpt det när vi var i Göteborg förra veckan men då hade jag bara så det räckte till schampo eftersom det nästan var slut.

Dåligt väder. Jag tycker inte om att sommaren regnar bort. Jag vill ha frukost på balkongen, massa sollapande och sköna dagar vid stranden. Men det som väntar på nåt gott.... väntar oftast för länge ;)

Mythbusters

Jag har en liten förkärlek till Mythbusters... Blir alltid lika glad när jag sitter och zappar på kvällen och hittar dom. För jag vet ju aldrig när de sänder. Det är några få program som jag har koll på när de visas och det beror på att de har visats länge på samma kanal, samma dag och samma tid. Som tisdagskvällar är ju femman alltid given!

Min hjärna är lite seg idag. Hoppade nyss in i duschen och när jag kom ut kom jag på att jag inte kan lägga mig på en stund nu, först måste jag torka mitt röda hår för annars blir det massa röda fläckar i sängen. Det räcker med den röda fläcken på min klänning och golvet idag. Klänningen stof jag och gjorde rent i handfatet men jag såg nyss att jag hade glömt golvet... Jäkla rödvin.

Jag vill ha en liten egen Mythbuster hemma... Eller kanske inte... Jag trivs ju med att bo själv. Men i veckan så kommer jag återigen bli sambo. Dock bara för en kort period.

Dags att ta fram fönen, ser fram emot att krypa ner under täcket i min alldeles lagom stora säng och läser lite Lasermannen. Jag har läst alldeles för lite det sista!

Softa söndag med gamla festbilder

image111
Nu fick jag tummen ur och gjorde iordning lite bilder. Charlotta visar sig från sin bästa sida när vi satte på musik och hade allsång... Jag och Martin var glada i alla lägen. Och min Tequila Rose tog slut igår. Tack för mjölken!

De andra bilderna är från "efterfesten" till vår parkbänksfest som vi hade i måndags. Vad Daniel gör utan kläder det vet jag inte... Jag stod ju i köket och lagade mat.

Imorgon ska jag till Skövde med Eb. Alltid kul att komma ut med henne. Idag är det dock ett litet glas rödtjut som gäller, de säger ju att man ska dricka ett glas om dagen ;) 

En söndag på soffan

Vaknade av telefonen vid 12 idag. Sen dess har jag slöat på soffan. Verkligen skönt! Jag undviker att gå in i köket för där finns massor att göra. Det är det som är det jobbiga med fest, det finns alltid så mycket att ordna med dagen efter. Men det är bara att bita i det sura äpplet och sätta igång. Sen ;)

Det var en toppen fest igår. Det var glatt humör, hög musik, vinet och ölen flödade. Sen drog vi till Dagnys för att dansa och ha mer trevligt. Tyvärr så förstörs en del av jobbiga killar.... Är det så svårt att fatta vinken?

Jag älskar min nya epilator. Tyvärr så har jag fastnat i en hårmani. Kan jag inte fastna i en träningsmani istället? Jag har ju äntligen fått någolunda ordning på mina matvanor så nu kan jag börja träna igen.

Vart tog sommaren vägen?

image110
Lite sommarbilder som jag tagit med systemkamera. Dock har jag ingen bra scanner så de är inte lika fina i datorn.

Jag vill ha sommar nu! Jag vill ha glädje, jubel och värme!

Vin och halva Gilbert Grape

Det började som en lugnt kväll med lite vin samt Gilbert Grape. Efter halva stängde vi av och började förbereda oss för utgång. Charlotta ringde och vi drog till Dagnys....

Innan dess gav vi oss ut på en promenad till McDonalds. Suget vill verkligen inte försvinna! Men... Efter att varit hemma hos Ramona så hon kunde byta skor så gick vi förbi här hemma och jag insåg att det inte var värt det så vi gick upp igen och öppnade en till flaska vin.

Tydligen ska jag ha en mindre fest här ikväll igen. Man lovar för mycket när man är på Dagnys. Nu måste jag ju städa igen.

En dag på landet

Solens små strålar som lyckades komma igenom molnen i morse (?) fick mig att känna mig instängd i min lägenhet. Jag kom på Eb:s inbjudan till vedhuggning och tänkte att idag var den perfekta dagen. Så jag satte mig i bilen och åkte ut på landet.
image109
Jag njöt av solen. Jag hade med mig både digitalkameran samt systemkameran och en del bilder blev det. Mycket slöande och en smak av Holiday. Dock bara en liten smak :)
God mat bestående av ris och kyckling. Och mycket vedhuggning. Som synes så växte högen allt eftersom. Det växte även upp en blåsa på insidan av min tumme, jag har inte vanan inne. Denna ska dock strax väck.

Nu har jag gjort yoga en liten stund samt tagit en riktigt skön dusch. Jag har även haft framme epilatorn och känt min tacksamhet över att det gör mindre och mindre ont. Nu så har vinet kommit fram (det är ju fredag) och snart så åker Gilbert Grape på.

Slö sovmorgon

Nu har jag äntligen kommit igång idag. Ska strax fram till stan och ordna med lite saker sen tänkte jag ge mig ut till Eb och jobba lite och fota lite.

Dock har jag fortfarande ett otroligt sug efter McDonalds så jag kanske ska åka förbi där på vägen. Jag borde inte äta sån skräpmat men det var längesen sist nu.

Jag hatar när folk inte håller vad dom säger.

Jag ser fram emot att använda mitt nya schampo. Väskan med, men det kommer jag inte använda förrän imorgon. I kväll ska jag ta det lugnt och ladda inför lördagen då det förhoppningsvis blir trevligt sällskap och trevligt nöje.

Jag vill ha skinande sol! Men dock regnar det inte idag så jag nöjer mig...

Vin och sällskap

Tillbringat kvällen i min sköna soffa tillsammans med en kompis och en flaska vin. På tv:n visade de Austin Powers :)
Me like... Men det är några år sen nu jag och L satt och garvade till den och härmade Dr Evil... Ljuva minnen! Den humorn är låg men that's the way I like it!

Mitt humör har verkligen gått upp och ner idag. Det är jobbigt, men tyvärr är livet lite jobbigt ibland. Lite vin hjälper alltid. Men jag är så sugen på McDonalds... Gå orkar jag inte, bil har jag men jag har även alkohol i blodet... Höll på att skriva blod i alkoholen och efter den sista perioden så stämmer det väl bra ;)

Snart dags att hoppa i säng och njuta av att sova ut imorgon (?)

Efter solsken kommer regn...

Kunde inte somna igår, låg till efter 2 ensam med mina tankar som flög runt i mitt huvud.

Så jag var ganska trött när klockan ringde imorse och det var dags att gå upp. Jag kravlade mig upp ur sängen, tog på mig de kläder som jag hittade först och försökte vakna till. Eb hämtade mig här strax före halv 10 och jag ångrade verkligen att jag inte hade tagit på mig en jacka när jag stod vid busskuren i regnet med en cigarett i näven och väntade på henne.

Tåget ner. Humöret var glatt. Och väl nere visade det sig att jag inte behövde min jacka, det var bättre väder i Göteborg. Det blev lite shopping, dock inte mycket. Ett nytt schampo från Lush eftersom mitt gamla är nästintill slut. Så mor, schampo kan du stryka från min Lush-lista. Jag har blivit frälst i deras saker och därför skrivit en hel lista på saker jag vill ha därifrån.

Det var reor och åter reor. Men ingen rea som det stod Åsa på. Dock kunde jag inte låta bli att köpa ett par söta rosa trosor från Topshop. På H&M hittade jag äntligen den ultimata partyväskan! Lagom liten och hängde perfekt på axeln!

En bild på alla mina inköp samt mig i mitt röda hår.
image108

Changes of plans

Imorgon drar jag till Göteborg. En dag med trevligt sällskap och förhoppningsvis lite shopping. Fy vad äckligt oansvarig jag är! Jag borde verkligen spara alla mina pengar... Men men.... Det är inte så ofta man blir nybliven singel och behöver uppmuntras hela tiden. Dessutom behöver jag verkligen nytt schampo och moder åker inte upp till Stockholm förrän nästa vecka...

Förbannade A-kassa!!! Jag vill ha mina pengar! Här går man och sliter häcken av sig, man läser på heltid och pluggar på heltid och det ställer bara till beskymmer. Papper som ska in från alla håll, papper som inte är tillräckliga fastän man lätt kan utläsa att allt är klart.
Och hittills har de inte hört av sig från stället jag var på intervju på... Undrar vart jag gjorde av pappret med numret...

Tur att jag i denna stunden har en förstående mor som inser att dotterns singelliv inte är lätt. Ok, hon menar väl inte att jag ska åka och shoppa upp pengarna istället för att spara allt så jag har råd att betala hyran. Förlåt föräldrar, jag vet att jag är oansvarig! Men någon dag ska jag bli vuxen ;)

Nu måste jag strax hoppa i säng om jag ska orka en hel dag med shopping!

Vitt vin och röd färg

Sitter i lugn och ro och smuttar på ett glas vitt idag. Tog ett glas efter Ramona hade hjälpt mig få i färgen i håret. Intensivrött blev det denna gången. Nice!

Jag har haft en skön softdag. Började med fika på Lilla Blå, fortsatte lite i affärer. Köpte ett nytt nyckelband eftersom det gamla kom från exets jobb, en eyeliner samt röd hårfärg. Jag hann knappt hem förrän det var dags för nästa fika, denna gången på Nouveau tillsammans med familj och släkt.
Sen åkte jag hem, gjorde ett örhänge åt en som tappat det ena samt diskade så jag slapp skämmas när mormor kom upp.
Vi tog en sväng tillsammans till Öb där min mor var så snäll och köpte två stekpannor åt mig, det blev lite brist på det efter att han hade flyttat ut, samt två burkar krossade tomater eftersom det alltid går åt. Saknade det när jag lagade mat härom natten.
När jag kom hem igen så la jag mig på soffan med senaste Plaza Kvinna men det dröjde inte länge förrän jag somnade och sov en timme. Det var välbehövligt! Känt mig väldigt sliten hela dagen. Blev ju väckt av telefonen vid 9 imorse. Jag somnar ju aldrig på kvällarna så det sista jag behöver är att någon väcker mig.
Men det säger ju sig själv att dåligt med sömn, lite mat samt mycket alkohol gör en sliten.

Idag ska jag hoppa i säng så fort håret har torkat så det inte blir röda fläckar på alla mina vita örngott.

Mina tankar som tavla

Jag fick en förfrågan att visa min tavla jag gjorde igår. Det är väl dags att komma ut ur garderoben och inte skämmas för mina alster. Så därför har jag idag bestämt mig för att lägga upp en bild på min ganska mörka tavla Fantasifoster.
image107

Fantasifoster- ett högst personligt inlägg

Fantasifoster- så heter tavlan jag målat idag, massa känslor som måste ut. Med vinet på bordet och duken i knät. Jag lider av ångest idag. Ångest över att vara själv kanske. Eller ångest över allt. Jag vet inte. Det gick som jag ville.

Jag har valt ett väldigt dåligt tillfälle att än en gång trappa ner på medicinen. Samtidigt så känner jag att jag vill sluta. Jag har ätit lyckopiller i ganska många år nu och för första gången på många år i mitt liv har det gått över ett år sedan jag hade en depression senast. Att jag väljer att trappa ner nu kanske är ett försök att bevisa för mig själv att jag är så pass frisk så att jag klarar av ett normalt liv, klarar av "normala" sorger. Jag skäms inte över att jag ätit medicin så länge, utan dom skulle jag inte klara av att få ett normalt liv.
Det jag skäms över är den svenska sjukvården som pumpar i folk lyckopiller utan att tänka på själen. Nu sist fick jag ett recept på fyra uttag, detta utan att jag träffat en läkare. Det är säkert närmare två år sen jag träffade läkare sist. Jag blev så förbannad så jag har bestämt mig för att sluta.
Jag började trappa ner i maj, då kändes det bra för jag hade inte fått en vinterdepression. Och nu har jag tagit nästa steg. När denna asken är slut är min tanke att jag ska klara mig utan.
Men det är svårt. Jag är i ett nytt skede av mitt liv. Men det bästa är kanske att försöka hantera det utan mediciner. Jag vet att panikångesten kan komma tillbaka, det har den gjort förut när jag försökt sluta. Men jag är starkare idag. Fast allt som hänt så är jag starkare.

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Allt som varit normalt de senaste sex åren har försvunnit och jag har bara mig själv att förlita mig till. Som tur är så omges jag av underbara vänner, utan dessa skulle jag förmodligen hamnat i samma gamla hjulspår och succesivt öka dosen medicin. Men nu minskar jag den istället och går in i det okända.

En dag på vift

Åkte iväg till Lugnås förut. Följde med Eb och tittade på en spis och kom fram till att den var för skabbig för att köpa. Dessutom träffade vi far, styvmor, bror och brors tjej på en fika.
Jag älskar detta ordet, FIKA. Det finns inget ord för fika på engelska. Är det för att svenskar är experter på att fika eller för att andra tar en kaffe?

Jag är lite trött idag. Kanske inte världens bästa dag för att träffas och prata... Men lika bra att få det gjort.

Parkbänksfest...

Chassen får sina idéer... Så i natt halv ett satte vid igång med en parkbänksfest. Öl och vin flödade. Tills det tog slut och vi gick vidare hit. Tyvärr har jag ingen alkohol som är god att dricka rent hemma.... Så det blev lite äckeldricka samt mat. Ställde mig och gjorde spagetti och köttfärssås mitt i natten...

Jag som inte skulle dricka förrän på lördag.... eller fredag....

Lite mer bilder från lördagens fest:
image106
Som ni ser så flödade alkoholen samt glada miner, förutom Mattsson ;)

Nu ska jag se om jag kan komma iordning för att åka till Mariestad för att träffa männen i mitt liv, far och bror. Jag kanske ska tillägga att det inte är jag som ska köra... ;)

Med en sommarlängtan...

Just nu sitter jag och önskar mig ut och fota med den gamla systemkameran. Ta vackra bilder för att sedan framkalla och se hur mina första bilder blev.
Det är tråkigt att jag inte har bilen hemma, det betyder att jag inte kan ge mig iväg så långt. Kameran väger ju lite ;)

Eftersom min mage matvägrar idag så sitter jag och tuggar på en dietbar innan jag ger mig ut. Jag var så nyttig och cyklade iväg till Ica för att köpa mat till idag men när jag kom hem så orkade jag inte laga mat. Jobbigt att cykla till Ica och tillbaka på fastande mage. Hoppas att orken finns där imorn.

Nu ska jag gå ut och njuta av sommaren och fota!

Solig måndag, sommaren är här!

Idag är det balkongen som gäller! Sol, ljuva sol! Äntligen får jag användning av mina nya bikini! Nice! Men nu har jag tagit en liten bloggpaus för att skriva samt kolla på lite nya musik som finns på min dator :) Ska föra över lite till min telefon tänkte jag.
image105
Lite nya smycken som jag gjorde igår. Ett armband, två par örhängen samt två halsband. Det i guld är ett längre halsband som passa på solbränd hy på kvällens sommarparty.

Alla mina smycken är till salu.

Min syster har skaffat en blandras med blandning mellan yorkshire terrier och två andra raser... Den ena har jag glömt och den andra kom inte syster ihåg. Om det kanske var papillon...

Jaja, åter dags för balkongen och lapa lite mer sol innan den försvinner igen!

Time for bed

Det känns att jag har gått ut hårt det sista. Pendlar mellan hunger och illamående. Men jag tror att maten gjorde gott förut för jag är inte lika frusen längre. Men man ska nog inte städa lägenheten på fastande mage... Dock blev den skinande ren. Nice!

Tog en promenad förut till syster och tittade på hennes nya hund. Hon var så liten... Gick runt i trädgården och tuggade på allt. Alltså hunden, inte syster.

Lånat ut bilen idag. Får klara mig utan den tills på tisdag. Men det ska väl gå. Jag har ju lånat en cykel i väntan på att jag ska köpa en ny. Men jag får bara ha den i tio dagar sen så kommer ägaren tillbaka. Jag undrar hur hon har det i Frankrike, säkert toppen.

Nu väntar min sköna säng med alla kuddar i på mig. Imorgon hoppas jag vakna upp till en bättre dag med mindre ångest. Vad jag har ångest för vet jag inte men det kryper i kroppen på mig.

Endast för de vågade...

Igår hade jag fest här hemma, kul var det. Sen drog vi vidare till Dagnys.
Detta är en presentation av kvällen:
image104

Jag drack Tequlia Rose och Cider. Jag kom iordning till slut... Folket kom. Tom rockade loss till Sången om ingenting. Daniel kom igång han med och började strippa. Först i soffan sen körde han en dans med en av mina växter, repris från i fredags då vi gjorde samma sak dock med kläderna på.
Det obcena är Chassens ölglas (hon vill ha det stora) med en Man's sexy squirting banana i, dock utan banandelen ;)

Vi hade jättetrevligt, testade på Macarena i hallen för att sen köra den när vi kom till Dagnys.

Ordnade skjuts med en "pimp-my-ride"-bil hem... Väl hemma så ställde jag ut växten igen (tack Chassen...) och hoppade i sängen.

Och idag vaknade jag inte alltför glad. Men ändå så har jag lyckats städa efter festen. Jag har dammsugit, torkat golven, torkat en vägg(!), diskat samt putsat fönstren. Mycket städning för en fest....

Nu på kvällen har jag slappat i soffan med lite smyckestillverkning samt gett mig på att äta... Jag lyckades faktiskt.

Tequila Rose

Lyckades inte vila men jag har istället diskat, ställt undan växterna och pratat i telefon. Gårdagens fest är undanstädad och nu börjar jag ladda inför dagens. Detta gör jag med en Tequila Rose.

Ska snart hoppa in i duschen. Väntar bara på lite sällskap. Vi ska fixa iordning oss och käka pizza.

Jag har världens underbaraste vänner! Det är så skönt att ha alla dessa underbara människor runt sig eller i telefon och veta att dom ställer upp.

Dags!

Dags att gå på?

Fy vad seg jag är idag. Känner att jag nog får lägga mig en liten stund till innan jag tar min återställare. Efter en koll i kylen insåg jag att jag hade inget som jag ville använda som återställare så efter en sväng till systemet så har jag nu en flaska Tequila Rose att smutta lite på. Lite Anna-inspirerat :)

Eftersom vi var här igår med så har jag lite disk som väntar samt lite saker som ska flyttas till säkrare ställen. Jag tror verkligen att någon kommer vräka omkull mina älskade växter om jag inte flyttar på dom.

Dagens och gårdagens bilder:
image103
Vi dansade med blommor igår som synes... Väldigt trevligt. Även ett kort på Daniels fot, det är inte bara jag som tar kort på mina fötter... fast då brukar jag ju ha ett par snygga skor på mig... En bild på mitt snygga knä. Det känns som om man vore fem igen och ramlat och sen sprungit hem till mamma. Detta är dock fyllerelaterat ;)
Sen min återställare som jag ser fram emot att sitta och smutta på.

Blaska en flaska vin

Nu har de varit här och hämtat lite öl som ska stå på kylning inför festen imorgon. Trevligt!

Dock är jag lite irriterad. Fattar inte varför folk inte kan stå för saker... Men denna irritation kommer förhoppningsvis försvinna samtidigt som vinet i flaskan :) Det är bara att inse att alla är inte som jag.

Inte bra att kolla på min telefonräkning. Den var för hög nu och troligen kommer den bli ännu högre...

Kanske dags att äta nu... Frågan är bara vad. Måste gå ner med källsorteringen med. Varför väntar man alltid med det tråkigaste till sist? Kanske skulle passa på att gå och köpa cig då med... Undrar om jag klarar så långt i skorna. Men men... övning ger färdiget :)

Städat hela dagen

Nu är lägenheten i form igen efter en formsvacka på några veckor. Tyvärr kanske jag lider av en liten formsvacka men det blir bättre efter lite mat och lite vin. Väntar på lite besök nu sen ska jag se om jag inte kan fixa lite mat och cig.

Jag går nu runt i min fina lägenhet med mina fina skor. Me like!

Efter en dag med dammsugning, diskning och plockande så är det skönt att bara slappa framför datorn. Ska bränna lite skivor nu.

Rödtjut och bullar

Efter en dag i Skövde så kom jag hem med en Jojjo väntande utanför dörren. Det var dags att möblera om lägenheten. Det går ju så mycket snabbare om man är två istället för en. Först blev det dock lite mat sen blev det ommöblering. Lägenheten ser riktigt nice ut nu.

Men självklart blev det liten shopping i Skövde. Jag blev förälskad...
image102
Dessa skor bara var tvungna att bli mina! Och klänningen med! Så nu går jag runt i mina nya skor och dricker rödvin :)

Presentation

Nu ska jag alldeles strax bege mig. Har bytt morgonrocken mot byxor och kortare tunika som jag hoppas kommer gå hem.

Några småbilder från min mobil. Dels min kära balkong, en vacker bukett som jag plockat, min älskade apa en
sömnlös natt samt gosigaste Freddie! Är han inte söt???
image101

Skövde snart

Hamnade framför datorn istället för att göra iordning mig inför min arbetsgivarträff. Men jag har fortfarande tid på mig. Ska shoppa lite i Skövde med. Det kommer nog inte bli så mycket shopping men en trevlig dag med min vän som kommer att åka hem till Frankrike sen i tio dagar. Det positiva med det är att jag kommer låna hennes cykel under tiden så jag kan vänta lite med att hämta ut en ny åt mig.

Sen ikväll är det ommöblering med tillhörande bullar.

Lite kort på mig samt lite mer från bröllopet
image100
Två bilder från ett nyblivet singelliv samt två bilder från en äktenskaplig förening. Och vilka som tillhör vilka behöver jag väl knappast säga ;)

Nu är det dags att komma ur morgonrocken och göra något med mig själv. Måste ju se respektabel ut sen.

Fika och mat

Orka, orka, orka!

Men jag har faktiskt ätit nu. Fisk i dillsås. Inget vidare idag. Men det gick ner.

Började morgonen tidigt med ett besök på skroten. Köpte en "ny" lampinsats. Sen var jag med Jojjo och tittade på en ny lägenhet åt henne.

Idag har jag fikat med syster. Det var längesen. Vi pratade igenom mycket. Sen bytte vi lampinsats på bilen. Nice. Så nu är bilen hel igen... förutom några rosthål...

Pengar!

Äntligen har jag fått lite pengar! Jag hatar att vara lusfattig. Dock dags att betala lite skulder. Och åka och handla mat.

Jag vill ha sol och värme. Jag vill sola och få en snygg bränna.

Snart dags att hämta en ny cykel. Skönt!

Dags att sova?

Fest, fest och fest.

Efter en hel natt med kareoketävling så undrar man hur länge det dröjer innan man blir vräkt... Men det är inget att tänka på ikväll. Eller innan jag somnar...

Snart ska jag upp igen. Men jag planerar en upp, iväg, hem och i säng igen. Det var väl inte meningen att det skulle ta så här lång tid ikväll. Det skulle ju bara vara en enkel fest och jag hade bara med mig fem cider.

Men jag tänkte visa lite bilder från i lördags:
image99
Dags att sova eller?...................... Kanske om en stund.

Ska drömma lite om allt gos med Freddie idag först ;) Efter han hade badat det vill säga... Bild på Freddie kommer när jag orkar :)

Vaken och glad

Nu är jag uppe och glad. Ingen vidare baksmälla. Skönt!

Ska snart bege mig till Tidaholm och hämta bilen. Träffa lite vänner samtidigt. Trevligt! Och med tanke på min ganska icke-existerande baksmälla så har jag verkligen sug på fest nästa helg!

Kommer lite bilder från bröllopet senare!

Mitt i natten....

Åkte hem från bröllopet igår. Eller idag. Beroende på hur man ser det. Blev ju bjuden på karaoke :)

Jag har världens bästa kompisar! Och fest nästa vecka... Är du inbjuden???

Vad kommer först?

Jag hatar att vänta! Just nu väntar jag på pengar och cykel. Frågan är vad som kommer först. Rekvisition på en ny cykel, a-kassa, indrivningen från kronofogden eller nästa lön...

Dessutom väntar jag på en epilator. Hade hoppats på att den skulle komma idag men tydligen får jag vänta hela helgen. Hatar att vänta över en helg!

Japp, snart borde jag ge mig iväg. Bröllop på gång. Tänkte dra till Tidaholm redan idag och bara slappa. Ingen bra dag idag... Annars hade jag tänkt gå ut...

Massa att göra... Så lite tid. Men jag lyckades sova i natt! Så idag är jag inte lika trött. Men kanske önskar att jag var det för jag bli lite knäpp när jag är trött...

Danmark

Jag och min franska vän åkte till min far igår och hälsade på. Jättetrevligt. Sen visade det sig att min far skulle till Danmark i jobbet idag (lastbilschaufför) och jag fick lust att hänga på. Här hemma vill jag ju inte sitta....

Men nu är jag hemma igen. Trött som satan efter att ha sovit en nattsömn på två dygn.

Så nu varvar jag ner med en liten cider och en förhoppning på att kunna somna ikväll.


Lägenheten är sååå tom nu... Hade jag haft lite mer energi hade jag gjort något åt det...


Dags att söka jobb...

När man inte kan sova så kan man lika gärna sitta och söka jobb. Måste söka ett innan morgondagen är slut sen har jag hittat en del andra intressanta.

Om bara länkarna fungerar som dom ska... blä! Jag har inte lång tid på mig innan internet lägger av...

Dumma service!

Och sidan jag skulle in på ville sig inte...

Blä igen. Går och lägger mig istället och fixar detta imorn. Måste bara komma upp tidigt!

Utrensning

Nu ska grejerna börja åka ut. Har hållt på i några timmar och rensat i några garderober och sånt. Fy vad hemskt det är! En del av mig vill gå vidare, en del inte. Jag är ganska förvirrad. Och inte hjälper det att jag bara ätit en dietbar och en bit chokladtårta idag. Jag känner att jag behöver mer mat men jag mår illa av tanken att äta. Skulle behöva handla med. Just nu är energin så låg så jag inte ens har cola hemma...

Nu börjar snart det känslomässiga...

Men det var trevligt att sitta med Jojjo utanför Lilla blå och se hur regnet vräkte ner. Pratade om allt mellan himmel och jord.

Jag har dom bästaste vännerna.

Hamnade på Hemtex och köpte lite grejer till lägenheten, en stålkorg till duschen och två vita örngott till sängen.

Vad har hänt med jobbsökandet?

Får för mig att sätta mig framför datorn en snabbis för att kolla på jobb, istället har jag kollat min mail, kollat mina senaste köp och skrivit gästboksinlägg. Och så självklart sminkat mig för jag ska snart till stan och titta lite och ta en fika med sötaste Jojjo. Ska bli skönt att bara sitta och fika och prata och röka. Nice!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och städat fram mitt vardagsrumsbord. Det kändes bra. Skulle fortsatt men orkade inte. Men idag har jag äntligen slängt in en tvätt. Städningen fortsätter sakta men säkert. Skönt att ha ett vardagsrumsbord igen.

Vandrade över till fransyskan igår. Hon var så härligt mammig mot mig. Såg till att jag åt lite eftersom hon tyckte att jag såg smalare ut igår än för en vecka sen. Stämmer förmodligen eftersom min matlust är nere på noll. Sen visade vågen att jag gått ner 1-2 kg. Det känns bra på ett sätt men dåligt ändå eftersom jag går ner för att jag mår dåligt, inte för att jag tränar och äter nyttigt.

Dags att göra klart det sista så jag är beredd för staden. Kanske kan shoppa lite till... Det finns inget som tröstar en så mycket som shopping. Kanske hade det varit bättre om man hade en fetare plånbok...

Hemtjänst tack...

Jag tror jag lider av en tvådagarsbakis. Blä!

Jag testade att äta idag, träffade Eb på Pizzeria Falköping men det var inte en stor bit som åkte ner... Insåg att det var lika bra att åka hem igen och försöka sova en stund till så det ska jag strax försöka med.

Lägenheten ser ut som en katastrof. Skulle behöva hemtjänst som kom hem och städade åt mig för jag orkar inte. Energin är slut... Men någon dag ska jag väl lyckas...

Men det är ganska varmt och skönt ute idag och det firar vi med lite sommarbilder!
image98

Segt värre...

Det är alltid lika segt dagen efter man varit ute. Drack en del på förfesten men höll mig borta från baren ute. Höll till på dansgolvet istället.

Trevliga brudar!

Nu ska jag se om jag kan göra något av min dag. Återkommer när jag är lite piggare...

RSS 2.0