En lååång dag

Var uppe med tuppen idag. Eller ja, nästan iaf. Vaknade tjugo i tio. Ganska tidigt med tanke på att jag var vaken till fyra i natt. Ringde Leena och vi pratade medan jag gjorde mig redo för stan. Kom fram till stan, fortfarande med sötnosen i mobilen och satte mig och väntade på att min sambo skulle bli klar hos frisören. Det blev en ganska lång pratstund.

Jag och sambo styrde mot Sani där hon lånade ut pengar till mig så jag kunde köpa parfymen som jag blev kär i igår. Underbart :) Därefter tog vi en sväng på stan tills våra magar klagade för mycket och vi drog till affären för att handla mat. Bägge har varit väldigt dåliga på att handla det sista så det var på tiden att köpa hem lite mat.

Väl hemma åt vi en dunderfrukost och sen slappade vi.

Nu på eftermiddagen har det varit fika med LillbitchLilla Blå. Sen samtal med Nettan och Leena. Riktigt nice. Jag har ju dom bästaste vänner!

Nu kom Chassen och vi ska laga köttmos :)


Onsdagsmys

Jag satt framför datorn förut och kom inte för mig att börja städa. Ringde Bitch och bjöd upp honom på kaffe, dammsög lite snabbt innan och medan jag dammsög kom sambo hem och även Bitch kom upp. Det blev kaffe, cig, tjöt och Disturbed.

När Bitch gick igen så tog jag och sambo oss i kragen och städade. Hon diskade, torkade golv och städade toan medan jag dammade hela lägenheten. Och nu är det riktigt fräscht här. Bara fönstren kvar. Typ. Och lite annat. Men men...

Pratade sen med Chassen och vi bestämde oss för att ta en Donkendejt. Medan jag väntade på att hon skulle dammsuga klart så ringde Calle och helt plötsligt var vi tre på dejten. Det var massa prat om musik, kärlek, vänskap... Ja, allt mellan himmel och jord.

För en stund sen hämtade jag och Chassen Patrik på stationen och tvingade honom att ta ett halvt strög i Emobilen medan vi sjöng till en av våra låtar.

Och nu ska man väl försöka bli trött?

I ett os av välbehag

Vaknade väldigt sent idag, kanske inte så konstigt med tanke på att jag var vaken till efter fyra i natt, fick lite panik när jag insåg att det började bli ljust ute.


Vaknade dock först av att jag fick mess, därefter vaknade jag igen av att telefonen ringde, det var Eb som undrade varför jag inte svarade på hennes mess. Men vi pratade en stund, hon fick svaret som hon ville ha.

När jag väl kommit upp ur sängen så ringde Chassen och undrade om jag inte ville komma fram till stan och ta en fika. Hon vet ju att jag aldrig tackar nej till en fika. Jag gjorde mig iordning och mötte henne.

Det blev bakad potatisLilla Blå med tillhörande kaffe och kedjerökning efteråt. Då jag inte ätit nån ordentlig mat på... öh... länge, så tog det ett tag innan jag orkade röra mig efter att ätit upp. Gott var det iaf!

En sväng på stan, Lindex, Sani, optikern, skoaffärer och Sjöbergs guld. På Sani blev jag och Chassen kära. Flaskan är ju hur snygg som helst men när parfymen sedan kom på oss så kände vi ett os av välbehag som följde efter oss genom hela shoppingturen. Så nu vet vi vad vi ska köpa när kontot tillåter det...


För väldigt många år sen....

Sitter och kollar på massa klipp på youtube och hittade en inspelning från tv med mina gamla idoler. Jag har dock idag lite svårt att förstå vad det var  med Janne Kasks höftrörelser som jag tyckte så mycket om... Men kolla in hur han dansar! Men sen så var jag ju bara 13 år när jag föll för honom... Hehe.
När denna låt spelades in så hade jag oxå till stora delar kastat in handduken och börjat lyssna på annat.


Not Pretty Enough

Am I not pretty enough? Is my heart too broken?
Do I cry too much? Am I too outspoken?
Don't I make you laugh? Should I try it harder?
Why do you see right through me?

I live, I breathe, I let it rain on me
I sleep, I wake, I try hard not to break
I crave, I love, I've waited long enough
I try as hard as I can

Am I not pretty enough? Is my heart too broken?
Do I cry too much? Am I too outspoken?
Don't I make you laugh? Should I try it harder?
Why do you see right through me?

I laugh, I feel, I make believe its real
I fall, I freeze, I pray down on my knees
I hope, I stand, I take it like a man
I try as hard as I can

Am I not pretty enough? Is my heart too broken?
Do I cry too much? Am I too outspoken?
Don't I make you laugh? Should I try it harder?
Why do you see right through me?

Why do you see, Why do you see, Why do you see right through me?

Kaffet är klart

Efter att jag blev väckt dödens tidigt imorse så har jag mest slappat idag. Slängde på en Harry Potterfilm, dock såg jag inte klart det eftersom jag dels fastnade med Leena i telefon samt framför datorn. Sen bar det iväg till Lilla Blå där jag träffade Nanna och Stina för en fika. Även Texas (med Kuken) var förbi en snabbis. Och vid bordet bredvid satt Jojjo och Anna så jag pratade med dom lite med.

Väl hemma nu så har jag äntligen hängt in tvätten och grejat lite för att få lite ordning på lägenheten. Massa kvar att städa men nu är kaffet klart för att Cizzi strax dyker upp. Så städningen får fortsätta imorn.

Ikväll är det bilbingo som gäller för hela slanten. Dock med ett annat sällskap än jag brukar, ska åka till Ekedalens bilbingo med mor.


Kalas och balkongmys

Igår åkte jag, syrran och hennes kille iväg till Tidaholm för att fira kusin som fyllde år. Förutom presenter så fick han lite kortare hår tack vare mig då jag var framme med saxen och toppade hans hår. Ska man satsa på längre hår så får man inte glömma bort att sköta om det!

När vi kom tillbaka till Falköping blev jag avsläppt hos Chassen för en liten pratstund. Under denna pratstunden så kom det fram vin, varm choklad, smörgåsar och filtar då vi satt på balkongen. Pratade med Nanna och Texas (med Kuken) då de gick förbi för att gå och handla. Sen kom Calle förbi och balkongmyste med oss, därefter kom även Lillbitch. Balkongen var välfylld, ljus var tända men kallt blev det och vi fick flytta in oss i lägenheten där Lillbitch satt och klinkade på gitarren och Calle på datorn. Och Calle är bra på att berätta fylleberättelser.... Alltså berättelser som skulle kunna vara återberättade av en väldigt full person.

Drog hem, Lillbitch drog upp till Johnny och dom drog sedan hit. Även Dennis hittade hit. När det sedan var dags att dra hem till Lillbitch för GuitarHero så var jag väldigt trött och hittade sängen istället för att följa med och spela

Lite bilder från dagen, mer finns på bilddagboken.

  
  
  

Matångest

Blev väckt redan tio i tio i morse av en Slyna som ville fika. Och alla som känner mig vet att det ska till mycket om jag ska tacka nej till en fika. Så jag masade mig upp och gjorde mig iordning lite snabbt och vi drog fram till stan. Det var fikaLilla Blå, mobilinköp på Expert, en sväng på Intersport samt lampaffären.

Lite omvända roller dock eftersom det var Slynan som stod för shoppingen, två personer shoppar. En kille och en tjej. Och det är killen som har samlat på sig massa kassar. Tjejen föreslår även att han ska köpa färgade spotlights till sovrummet, porrbelysning ska det ju vara.

Massa planer inför dagen. Tråkiga planer. Tvätta, diska, städa, gå igenom förrådet. Men först så känner jag att jag måste äta. Och jag har verkligen ingen lust att äta. Därför sitter jag och slöar framför datorn istället för att komma igång. Men jag måste få ordning på matvanorna igen, det är inget bra att äta såhär sporadiskt. Men bara tanken på att stoppa äcklig mat i min mun ger mig ångest. Inte för att jag inte vill äta, det vill jag, men jag har absolut ingen matlust.

Så nu ska jag gå till kylskåpet, stå och äcklas en stund för att sedan hitta det minst motbjudande att tvinga i mig.

Fortfarande framför datorn

Jag sitter fortfarande framför datorn. Har inte kommit för mig att hitta sängen än. Pratade ju med Leena i nästan en timme.

Har ont i magen eftersom jag än en gång pajat allt som heter matvanor. Senaste dagarna har jag inte ätit nåt vettigt. Sen i torsdags så har jag inte ätit nån varm mat förutom den halva pizzan i natt.

Idag så åkte jag och Chassen till Donken för att försöka få i oss lite näring (öh... finns väl inte i den maten men ändå...) Så som min mage mådde efter morsdagfika hos mor så vågade jag inte köpa mer än ett HappyMeal. Och jag mådde dåligt både medan jag åt och efteråt. Men det är ett steg i rätt riktning mot att komma igång och äta igen.

Och jag borde komma i säng snart.

Nattliga samtal

Sitter i telefon med sötaste Leena. Vi pratar om massa allvar samtidigt som vi sitter framför varsin dator. Och för hennes skull har jag nu skaffat bilddagbok med. Vet inte än om jag kommer lägga upp mindre bilder här eller hur jag kommer göra... Men det kommer synas framöver.

Lev väl nu i natt!

oh la la la la

En äkta söndag idag, humöret växlar ständigt. Går från att vara gladast i världen till att bara vilja slänga mig på soffan och skita i allt runt omkring.

Musiken styr mycket idag. Det som spelas mest är nyaste fjortislåten, Slipknot, Avantasia, Hell N'Diesel, Lillasyster och Whitin temptation. Vilket passar inte in... Hehe.

Borde ta tag i mitt liv, hämta spriten hos Lillbitch och sätta in pengar på mitt konto. Men det kommer ju en måndag snart med. Men innan måndag kommer så kommer Chassen hem från Stockholm!


Hell n'Diesel

Fan vilket ös dom hade igår på Dagnys! Efter förra spelningen då jag var lite besviken så var det upplyftade att se dom så på igår. Och så spelade de den underbara låten Fallin' igår. Drog tag i en killkompis som fick dansa med mig då. Hehe. Var jättekul att umgås lite med honom igen, det var väldigt längesen. Och hans kompisar är ju lite gulliga dom med.

Fick med Andreas på fest hos Lillbitch med. Riktigt skönt folk var det på festen. Taxi var det fram. Och jag mutade till mig att slippa gå hem genom att bjuda Pkpizza.

Pratade med den underbare Bennie under kvällen med och han ska komma i veckan med min älskade tröja som jag glömde sist jag var där. Jag saknar den tröjan. Och Bennie.

Idag är det mors dag. Pratat lite med syrran om att eventuellt ta en tur till våran mor. Men först ska jag se till att göra mig iordning lite och känna mig som en människa.

Chokladmoussetårta och håltagning

Nu har min far, farmor, bror samt Isse varit här. Det blev farmors bullar och chokladmoussetårta. Det var verkligen åtgång på tårtan. Varken jag eller farmor har ju ätit den sen min födelsedag. Choklad på choklad på choklad, kan man komma närmare himlen?

Därefter kom Youtube på och vi kollade på massa olika saker. Mycket Björn Gustafsson.

Isse hade glömt sina nålar men jag letade upp mina och hon hittade en som hon kunde tänka sig att använda. Så det blev två nya hål. Nu sitter jag här och känner hur mina öron pulserar men är riktigt nöjd med resultatet. Duktig är hon.

  
   

Lördagsförmiddag

Idag var jag uppe tidigt, beställde en chokladmoussetårta och sen åkte jag iväg för att testa på hur det är att vara kontaktperson. Vi bestämde en andra träff om ett tag.

Därefter åkte jag förbi jobbet, kom så lägligt så jag höll Nanna sällskap under hennes lunch. Hämtade mitt lönebesked samt köpte fincola till fulcolepris. Hehe. Därefter var det bråttom till Mössebergsbagaren för att hämta tårtan innan dom stängde.

Nu kommer strax familjen från Mariestad och vi ska äta tårta. Kommer bli håltagning med.

Kvällens kollektion

Kände för en skön hemmakväll idag så jag har suttit i soffan och pysslat. Hade lite paus för att platta Slynans hår, han var även med ut och bytte torkarbladrosthögen. Så nu ska det vara ordning på den.

Ikväll har jag gjort tre halsband, ett armband samt tre par örhängen. På bilderna saknas två par örhängen men det är även kort på ett halsband jag gjorde för inte längesen.

   
 

Pizza och hårfärgning

Känner att det är dags att lägga upp lite bilder nu. Har varit lite dålig på det men nu har jag fört över bilderna till datorn så nu kommer dom upp på bloggen.

Först är det bilder från min och Chassen dejt i lördags på American Pizza. Vi köpte två pizzor som vi delade på. Riktigt gott var det. Och mättande.

  
   


Igår träffades jag och Chassen igen efter att inte träffats på jättelänge (sen i lördags... hehe) Det var kaffe från Donken och hårfärgning. Svarta blev vi i håret, även mina naglar på höger hand blev lite mörkare....

   
  


Och slutligen en bild på örhängena jag gjorde igår.


 

Seg med magvärk

Vaknade tidigt första gången idag. Ont i magen hade jag. Vaknat till och från sen av att jag haft ont i magen eller att jag fått mess.

Nu är jag äntligen uppe. Hunnit med en pratstund med Leena samt en cig. Nu är det dags att köra igång med dagen. Mycket att göra.

Imorn kommer Nettan hit. Ser jag fram emot. Hell n'Diesel på Dagnys. Fest, fest, fest.

Pengarna är slut redan innan dom kommit in på kontot. Har jag tur så kanske jag har en femma kvar när alla räkningar är betalda. Hata studieskulder!

Ajajajaj!

Sitter hemma hos Chassen nu med färg i håret. Ont gör det i min hårbotten. Jävla eksem. Dock föredrar jag att ha det i hårbotten framför att ha det i ansiktet eller på händerna där det inte syns. Fåfängd till tusen....

Chassen tvättar ur sin färg nu, sen är det min tur. Riktiga vänner hjälper varandra med allt, både färga håret och sen stå med bomull och ta bort färgen som hamnat fel.

Ont i tummen har jag med... Fick det när jag höll på med håruppsättning tidigare idag. Hoppas att jag klarar mig när det är dags att göra uppsättningen på riktigt. Idag var det bara en provomgång för att se om vi kunde hitta en passande balfrisyr. Låg på min mors soffa och drömde så härligt när min syster messade och väckte mig. ar inte glad över att vakna... Tills jag såg vad klockan var och insåg att jag skulle sätta upp hår några minuter senare.

Innan det var jag på biblioteket och diskuterade sommaren jobb. Därefter var det en tur ut till exets familj där endast husmor var hemma. Riktigt trevligt att prata med henne lite.

Bilprovningen sen, satt och pratade med Leena i telefon tills det var min tur. Efterbesiktningen gick jättebra och nu behöver jag inte oroa mig på ett år igen....

Köpte fika och åkte till mors jobb, hennes arbetskamrater uppskattade det. Riktigt nice. Lämnade även lite örhängen som mor sålde med en gång. Dock så hade jag gått en ganska bra bit innan jag fick vända och lämna örhängena till henne... Minnet är bra med kort. Och örhängena gjorde jag på morgonen innan rosthögen tog mig till Tidaholm. Kommer kort på dom sen.

Nu ska jag strax skölja ur färgen. Och därefter klia mig i hårbotten... Aj!

Rosthögens återkomst

Idag åkte jag hem igen, först på agendan var att fixa reservdelar till rosthögen. Efter en del letande hittade jag allt jag behövde förutom en bromsslang. Så istället för en fika med syster blev det en tur in till Skövde med syster med varsin kaffe från Pressbyrån. Väl tillbaka i stan hämtade jag Jojjo, åkte ut till garaget, åkte med mor och Lena tillbaka in till stan, tacobuffé och när jag ätit klart ser jag att jag fått mess och två missade samtal. Ringer upp Jojjo som förklarar att bromsröret är sönderrostat och det behövs ett nytt. Fixar skjuts upp till OK, dock har dom inga. Ringer Jojjo som säger att dom tagit ett från en skrotbil som står där och som tur var passade!

Åkte ut till garaget och bytte lampor medan Tobbe gjorde det sista.

Och nu är jag trött. Och seg!

Efter lugnet kommer stormen

Imorn åker jag hem igen. På schemat står fixa delar till rosthögen, fixa rosthögen, ordna inför sommarjobb, håruppsättning, hårfärgning, kontrollbesiktning av bilen, kontaktpersons uppdrag och detta på alltför kort tid. Som vanligt har jag tagit på mig massor att göra. Hoppas dock hinna med lite fikatid i Tidaholm på torsdag och träffa vänner.

Tack Chassen för att du hjälpte mig med Nannas blommor och tog in hennes post ;) Det är skönt att ha vänner som hjälper en. Jag tar på mig att hjälpa Nanna och när jag inte kan sen tar nästa person på sig uppdraget. Så som det är bland alla bitches.

Nu håller vi tummarna för att  Chassen kan hämta mig när jag kommer hem imorn. Massa delar att fixa innan jag kan åka ut så Tobbe kan fixa min rosthög. Vill ju inte ha körförbud på pärlan. Jag HATAR förbud :P

Håller tummarna för att det blir chokladmoussetårta på lördag. Efter att jag lekt kontaktperson. Känns som jag leker det eftersom jag inte ens är vuxen egentligen. Fast när man tänker efter... Kan Björne vara bland alla EU-byråkrater och passa in så kan jag nog vara kontaktperson. Saknar Björne lite faktiskt. Han kunde man prata om allt med och han var alltid bara ett samtal bort. Nu är han i Bryssel och leker istället. Fast Bryssel har ju mycket mer att erbjuda än Tidaholm.

Dags att slappa lite mer, ta det lugnt inför alla att-göra-saker som väntar på mig.

Göteborg

Är nu i Göteborg, myser, kollar på film och idag var vi faktiskt ute och åt. Riktigt trevligt har jag det. Skönt att komma bort från allt, dock snurrar allt i mitt huvud istället. Politiken, där jag hoppas att lite beslut fattades i gruppen idag, Nannas blommor, om de blev vattnade idag och så går många tankar till min älskade syster. Sen så kan jag ju inte glömma min rosthög men förhoppningsvis så kommer den fixas på onsdag. Nice. Sen kommer den kunna gå ett tag till.

Bitch ringde idag. Vi pratade om jobb (Grattis Bitch) och helgen och mycket annat. Även pratat länge med sötaste Leena om allt mellan himmel och jord. Precis som det brukar vara när vi pratar.

Men nu är klockan mycket. God natt på er!

Vänner

Det är ofta jag slås av tanken att jag har dom bästaste vännerna. Utan dom vore mitt liv väldigt tomt och väldigt kaotiskt. De ställer alltid upp för mig och jag försöker att alltid ställa upp för dom. Och det bästa är att alla verkligen försöker.

Lillbitch var hundvakt åt en hund som han aldrig träffat innan. Leena litade på mitt omdöme i val av hundvakt trots att hon aldrig träffat Lillbitch. Chassen kommer hem ikväll för att mysa med mig, vi ska äta, kolla på film och färga hår. Främst hennes fast jag är lite sugen på att få ordentlig hårfärg igen speciellt efter att Jojjo ställde upp och klippt mig idag då jag fick hårpanik eftersom håret börjat bli så långt.

Innan det var det lunch som gällde tillsammans med mor, syster och hennes kille. Blev även en sväng till ÖoB för lite shopping. Var ju där igår, satt och tänkte på att jag skulle köpa tvål medan jag satt i kassan men när jag väl handlade lite strax innan stängning så var cola och chips det jag tänkte på... Så tvål fick det bli idag. Och lite annat. Som vanligt.

Snart är det mys!

Innan jobbet

Hämtade Saga och Leena på stationen förut idag. Leena åkte vidare och Saga stannade hos mig. Eftersom jag skulle jobba så kom Lillbitch för att ta över hundvaktandet. Och imorgon kommer Saga tillbaka för att mysa med mig.

  
 

Nystädat

Jag har grejat och donat idag. Disken är diskad, golvet är rent, borden syns. Panten är pantad, källsorteringen sorterad och mat handlad.

Sagas skålar är framställda, rökning på balkongen endast som gäller. Lite nervös inför allergin men hoppas att det ska gå bra.

Inte trött än... Men har jag inte blivit det om en timme får jag väl lägga mig ändå. Fick en cd med mitt HappyMeal igår, ljudbok med två sagor om Pettson & Findus upplästa av ingen mindre än Helge Skoog. Eftersom jag är lite svag för Helge så lyssnade jag på det tills jag somnade igår, får kanske göra en repris idag.

God natt på er!

McDonaldsmys

Igår var Chassen i Göteborg och jag var och hämtade henne och hennes bil på stationen. Hon hade nyheter att berätta (Grattis Chassen) och massa prat hade vi i oss så vi drog upp till McDonalds. Det blev varsin Happy Meal och stor kaffe.

  
  

En eftermiddag i skogen

Igår åkte jag ut till Eb när jag hade vaknat till liv för att åka ut till skogen och hämta ved. Riktigt lyx var det, först blev jag bjuden på pannkakor sen var det fika i skogen samt glass på vägen tillbaka. Vi hann hämta ett lass, är minst ett lass till kvar. Kort blev tagna både i Ebs trädgård samt medan vi hämtade ved. Armarna är fulla med småsår och benen börjar bli bättre efter alla förbannade brännässlor som var överallt. Mycket klättrande blev det med. Dels bland veden på kärran men även i hennes vedskjul där jag fick uppdraget att hämta grejer bakom all ved. Och inte ens en nagel bröt jag.

Körde en genomgång av rosthögen med. Och det var verkligen på tiden. Så efter diverse smågrejer så har lamporna slutat lysa när jag svänger och gasar. Jag borde verkligen ta bättre hand om min rosthög. Speciellt då den är så snäll mot mig.

  
  
  

Ännu mer nattliga nöjen

Låg och lyssnade på Oasis i förrgår natt när Slynan messar och frågar om det inte är så att han hade öl hemma hos mig. Jag svarar att han har en del öl på min balkong och att jag plötsligt blev sugen på en öl. Mer behöver man inte säga till honom, en stund senare stod han och Johnny utanför min dörr. Vi lyssnade på musik, drack öl och pratade. Dennis funderade på om Johnny hade feber när han tackade nej till öl, Johnny åt polkagrisstänger istället och somnade på soffan.

   
   

Don't look back in anger

Slip inside the eye of your mind
Don't you know you might find
A better place to play
You said that you'd never been
But all the things that you've seen
Will slowly fade away

So I start a revolution from my bed
'Cos you said the brains I had went to my head
Step outside, summertime's in bloom
Stand up beside the fireplace
Take that look from off your face
You ain't ever gonna burn my heart out


--------------------------------------------------------------

Ikväll har tankarna flygit runt i mitt huvud ändå sen jag lämnade Nanna. Tankar på nuet, framtiden och dåtiden. Och så kommer jag tänka på Oasislåten Don't look back in anger. Varför vet jag inte. Men bra är den. Så jag ska se om jag inte kan leta upp den skivan och lägga mig och lyssna på den.

Känns som måndag...

Idag känns det verkligen som måndag, beror nog mycket på att det kändes som söndag igår.

Var inget kul att gå upp i morse, inget kul att vakna upp själv. Men kom upp till slut och gjorde mig iordning för att fika med JojjoLilla Blå.

Efter fikan var det dags för mitt möte tillsammans med en tjej som jag eventuellt ska bli kontaktperson åt, beroende på hur personkemin fungerar. Framöver ska vi testa och se. Men idag gick det bra.

Från mötet var det bråttom till jobbet. Blev glad när jag märkte att jag skulle jobba med Nanna. Alltid trevligt att träffa kompisar. Fast man kan ju inte prata alls lika mycket som man egentligen vill medan man jobbar.

Körde hem Nanna efter jobbet och tog mig hem jag med. Efter att slängt in en tvätt, kollat på disken, upptäckt att jag inte hade någon mat hemma så slängde jag mig på soffan och skickade ett mess till Nanna där jag beklagade mig. Hon ringde upp och sa att Texas (med Kuken) skulle laga mat och det saknades mjölk så jag fick gärna komma med mjölk så skulle jag få mat. Så nu sitter jag hos Nanna och väntar på att Texas ska bli klar med maten samtidigt som jag snott hennes dator och kollar lite på Ugly Betty samtidigt.

Nice!

Nattligt nöje?

Luft full med kärlek

Sakta kväver mig

Andra får luft


Ansikte lyser av kärlek

Medans andra lyser falskt

Olika själar olika känslor


Känslor stormar som hav

Jag blåser upp en bris

En stormig natt


Himlen lyses upp

Känner ljuset trängas inpå mig

Det är mörkt så mörkt


Dörr som står på glänt

Jag bryr mig inte

Kämpar för att få upp den


Ett par armar runt mig

Men blott en fantasi

Dina armar runt mig


Dröm full med längtan

Men när jag vaknar är allt borta

Längtan var blott en dröm

En dikt jag skrev när jag gick i gymnasiet.

Sitter och läser lite av mina dikter ikväll, har strax tänkt gå och lägga mig. Alla dikter orkar jag inte läsa igenom idag.


Ettårsfirande med Baby

Tidigare ikväll var jag och min baby i Skövde för att fira ettårsdagen. Det är ett år sen Chassen hamnade på Eurovisionfest hos mig och vi började prata. Det var vi ju tvungna att fira.

den svarta pärlan tog oss till Skövde där vi gick till Mango för att äta en trevlig middag. Vi beställde in två förrätter att dela på, varsin varmrätt och öl. En av oss tog en stor stark medan den som körde fick nöja sig med en lättöl.

Vi höll på att dö av skratt när vi upptäckte att den "vackra" borddekorationen påminde om den andkuk vi såg igår på Pensionärshemmet. Givetvis var vi tvunga att ta massa kort på detta då vi inte fick med det som hände igår på kort. Först fick vi bevittna hur hanen besteg honan men den synen efteråt slog faktiskt belägringen med hästlängder. Både jag och Chassen grät nästan av att vi skrattade så.

Vi njöt sedan av den goda maten, efter vi hade tagit massa kort. Vi åt och vi åt. Tills vi inte orkade mer. Därefter drog vi till Norma Jean's, vårt favvofik i Skövde. På vägen dit fick jag mat- och ölhicka. Man ska akta sig för att äta för mycket.  Återigen blev det varsin Cacao Cream som vi köpte kladdkaka till. Vi fortsatte att äta lite till. Hittade tidningen Chili, vilken förde oss tillbaka många år i tiden. Det blev högläsning medan vi försökte få i oss ännu mer. Isse gick förbi och jag hann få en kram av henne. Kallt som attan var det så vi drog tillbaka till stan medan vi skrålade till massa gamla lovesongs. Till slut kom även den obligatoriska tändaren upp med.

Hem till mig där vi grejade lite framför datorn, diskuterade viktiga saker vid fläkten av vilka ett citat jag var tvungen att skriva ner, det passar sig dock inte på min blogg men de som har Helgon kan kolla citatet på min dagbok. Och ett tips till alla som firar ett år, ät inte så ni nästan spyr! Man orkar ju inget efteråt...

    
   
  
   
  
  
  


Sexparty

I lördags var det återigen dags för sexparty. Denna gången var det hos Cizzi och Mike och det var Himmelriket som stod för produkterna. Det var inte Rödluvan, dock en Boner. Mike lyckades lite bättre med Lilla My. Det var smakning av oljor, massa vibrationer och glada miner.

   
    
   

Turnaround

Every now and then I get a little bit lonely,
and you're never coming round...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit tired,
of listening to the sound of my tears...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit nervous,
that the best of all the years have gone by...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit terrified,
and then I see the look in your eyes...
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

Turnaround...
Every now and then I get a little bit breathless,
and I dream of something wild...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit helpless,
and I'm lying like a child in your arms...
Turnaround...
Every now and then I get a little bit angry,
and I know i've got to get out AND CRY
Turnaround...
Every now and then I get a little bit terrified,
but then I see the look in your eyes...
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart
Turnaround, bright eyes
Every now and then I fall apart

And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong...
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time...
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks!!!
I really need you tonight!!
Forever's gonna to start tonight
Forever's gonna to start tonight

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart


Sol och Mimikry

I fredags var det underbart väder, jag och Jojjo hittade till Plantis och la oss i solen och njöt. Mobilerna var med samt mina söta högtalare. Mitt hårband glömde jag som vanligt men kom på att jag hade ett snöre i min kalender och lånade den som hårband medan vi låg där.

  


Framåt kvällen kom Fredrik, vi satt på min balkong och pratade massa skit tills Nanna hade slutat jobbet och vi åkte och mötte henne och Texas (med Kuken). Därefter kom Bennie till stan. Vi hamnade på Nannas gård, flera härliga personer gjorde oss sällskap tills vi drog till Skövde för att kolla på Mimikry. Underbart! Chassen ville slå in baksätet med gladpack, Nanna ville hem och sova sen och Rädis gjorde sig bra i DJ-båset.

  

Behind the camera

Har fått tag på lite mer bilder från festen i fredags, dessa är tagna av Brisman. Detta betyder att även jag är med på andra bilder än egokort. Även mina och Chassens grejer vi har för oss hamnade på bild. Kul att han även fått med en del folk som var här på bild som jag missade att ta kort på... Inklusive Brisman själv.

Så nu finns det även kort på min blogg på när jag och Chassenkärleksfullt sjunger för varandra, när vi bildar hög med Chassen underst, jag i mitten och Johanna överst, och även på en av våra stunder på golvet. Låten är Oasis-Wonderwall, min och Chassens "ligga-på-golvet-framför-högtalare-och-sjunga-låt".

     
    

Fikor och dubbeldejt

Efter ett besök hos syster i torsdags, där jag lämnade lite grejer till henne, så åkte jag och hämtade upp Chassen och vi tog rosthögen fram till stan för en fika Lilla Blå. Det var frallor, drickor, sol och trevligt sällskap. Även Jojjo och Anna kom förbi en sväng.

  


Därefter blev det lite shoppingLindex där jag inhandlade nagellack, ett till par solglasögon och sockar samt Apoteket där jag hämtade ut massa allergimedicin. Nu ska jag väl klara sommaren.
Rosthögen brummade sedan upp oss till Mössebergsgården, även kallat Pensionärshemmet. Där satt vi i solen och njöt av varsin glass och pratade massa. Fick dock byta bord efter en stund då jag upptäckte massa myror! Snacka om panik när jag märkte att jag hade en på mig med! Ringde Calle och bjöd med honom på våran dejt. Så helt plötsligt blev det en dubbeldejt. Alla dejtade alla.

     


Hungern kom över oss och vi drog till Sibylla där Calle mötte upp oss, finklädd i kjol (ok, kilt då) dagen till ära. Körkorten kom upp, Calle visade sitt gamla och vi höll på att trilla av bänken. Det kan man kalla förvandling!

   


Vi drog sedan till Skövde. Hämtade ut biljetter och tog sedan en fikaNorma Jean. Det var Cocoa Cream och dålig humor. Dels från oss men även från killen vid bordet bredvid som tydligen träffat Calle tidigare i sällskap av Rädis. Alla känner alla typ. Sen skyndade vi oss till bion för att se 27 Dresses. Jag har sett den innan men Chassen ville se den och jag tyckte ju att den var bra så... Jag och Chassen satt på varsin sida om Calle och myste till det.

   


Innan vi sa hej då så tog vi en sväng till berget. Calle dansade på sten och sedan bildades det hög på samma sten. En riktigt heldag med andra ord.

 

Skön onsdag

Idag var det riktigt segt att gå upp men upp kom jag och jag var bara några få minuter sen till jobbet. Rosa sa att hon hörde när jag kom i Corvetten. Ska det vara en förolämpning mot min lilla rosthög?

Lagom till frukostrasten blev vi klara med det jobbet vi höll på med och jag sattes på annat fram till lunchen då jag tackade för mig och sa att det bara är att ringa i framtiden. Lunch på Hotellet med moder därefter en snabb visit hos farmor för att sedan dra vidare och hälsa på Hedvig och Saga.

Därefter drog jag tillbaka till stan och hämtade upp Jojjo. Vi åkte fram till Plantis där vi bredde ut en handduk och la oss i den sköna solen. Bitch kom förbi efter att vi frågat om han vill komma och ligga med oss... Kanske tur det så Jojjo hade nån att prata med eftersom jag somnade ifrån en stund. Vi lyssnade på skön musik, kom fram till att man är fan inte vacker när man solar och mycket annat.

  
  


Efter att ha varit hemma och ätit och duschat så kände jag mig lite piggare, tillräckligt pigg för att gå på 1000 volt. Bitch kom hit, lagom tills att jag inte var klar alls. Därefter kom Hälän och jag var fortfarande inte klar. Men som alla vet så går det inte att tupera blött hår. Väl klar så drog vi ner till Gamla sjukhuset. De obligatoriska egokorten blev tagna, fick även med Hälän och Bitch på kort.

   
  


Efter en kopp kaffe så kollade vi på The Movements. Det är ett band från Göteborg som spelar typ 60-tals rock typ garage/psychedelic. Riktigt skön musik. Dock så blev jag helt tagen av sångarens ögon. Det var något med dom som påminde så om Linus, jag kan inte helt säga vad det var. Men det gjorde ont i hjärtat. Att aldrig mer få ta del av hans konstiga idéer, att aldrig mer se honom eller ens prata med honom. Det känns som om att det inte var längesen vi pratade om att vi var tvungen att träffas och ta en öl. Men det är fyra år sen. I november år det fyra år sen han försvann från denna jorden.
Ja, nu kom jag helt ifrån det jag egentligen berättade om. Men några bilder tog jag på bandet.

  


Därefter tog My name is Jonas över scenen med deras Weezermusik. Insåg att det var evigheter sen jag lyssnade på Weezer. Men bra var det. De hade även lärt sig Weezers nya singel som släpptes för två veckor sen.

  


Sist men inte minst spelade Hell N'Diesel. Fick på förhand veta att sångaren inte var i toppform, fortfarande hostig efter en förkylning. De spelade många bra låtar. Kändes lite sega i början men sen kom takten upp. Den 24 maj kommer de att spela på Dagnys med. Alla som vill är välkomna att haka på.

  

Politiska dagar

I måndags var jag på möte med Miljöpartiet. Vi valde att inte sitta i partilokalen då det var så vackert väder utan åkte ut till Vårkumla. Solen sken, humören var på topp, kaffet slinkte ner och massa prat blev det. Vackert var det med och jag njöt av livet.

   


Tisdagen var som sagt vikt åt budget. Men lite nöje hann jag med tillsammans med Nanna. Hann ju färga hennes hår. Tyckte jag fick till en riktigt snygg frisyr på henne efter jag hade fått i färgen ;)

 

Handymen och grillning

Söndagar ska ju vara riktiga slappdagar. Så efter att Nathalie hade åkt hem så satte jag mig framför datorn. Dröjde inte länge innan jag blev bjuden på fika till Nanna. Kom dit lagom till att ta kort på Texas (med Kuken) medan han stod med disken och Slynan som var Nannas handyman för dagen. Han satte upp en gardinstång över dörren samt Nannas tavla i köket. Vilken jag var tvungen att ta kort på eftersom hon så gulligt skrivit upp vad hennes kille och kompisar är allergiska mot eller inte tycker om. Det är lite på varje förutom Helen där det står att hon inte äter alls.

   


Därefter blev det en promenad med Jojjo tills dess att Chassen hämtade upp mig i den svarta pärlan och vi drog till mataffären i dunket av Lillasysters Berätta det för Lina för att inhandla det sista för vår grillning. Att det ska vara så svårt att bara välja potatissallad! En flaska rött kom fram som vi avnjöt medan vi grillade. Vädret var vackert, köttet blev lite bränt eftersom jag pratade i telefon istället för att kolla grillen, jag gapade och svor åt några småungar som kastade ut glasflaskor och burkar på vägen som resulterade i att 18 bilar och en cykel körde på glaset. Då får man faktiskt gapa på små ungjävlar. Vi tjatade på Micke att han skulle komma förbi och blev glatt överraskade när han plötsligt stod utanför dörren.

   
    
    
   
   
   

Budgetberedning och Nannamys

Idag var det alltså del två i budgetberedningen. Denna gången var vi på mitt gamla jobb. Blev massa prat med gamla jobbarkompisar dock så satt jag mestadels av tiden i möte och diskuterade budget. Vi kom inte fram till mycket, fick mest massa papper som man skulle fundera på tills nästa gång. Men nästa gång så ska inte jag gå utan den ordinare kommer ta det. Så jag har har gjort massa anteckningar på pappren, satt på post-itlappar samt skrivit ett brev och så ska jag försöka komma iväg och lämna dom så hon kan plugga lite.

Efter första rasten kom jag tillbaka in i rummet med ett paket ägg samt två tomatplantor. Politikerna skrattade lite åt mig. Snälla Eb hade med lite grejer till mig.

Efter budgeten brummade jag iväg i rosthögen och hämtade Nanna för att fikaLilla Blå. Tyckte tydligen inte att det räckte med alla koppar kaffe jag druckit under dagen. Fyra koppar kaffe hann jag dricka under dagen. Och sen två på Lilla innan vi åkte och köpte blomjord och åkte hem till Nanna.

Här har det varit hårfärgning och kvällsmat på tapeten. Dessutom har jag tagit över Nannas dator totalt. Och orkar inte gå hem... Jaja...

Måndag....

Så var det måndag igen. Just nu känns det väldigt mycket måndag eftersom bloggen vägrar lägga upp bilderna jag tog igår så de får vänta.

Började dagen lagom seg, insåg att jag precis hade stängt av alarmet och hoppade upp ur sängen för att inte försova mig till jobbet. Lyckades komma inspringade exakt kl 7.00 idag.

Trött har jag varit, finns många bevis för det. Dels ett nytt fint jack i min mobil efter att jag tappat den i marken. Detta lyckades jag med genom att lägga mobilen mellan örat och axeln för att tända en cig och när cigen väl var tänd på lyfte jag på huvudet. Fick lägga mig på alla fyra och fiska fram den under en bil som stod bredvid och som tur var så svarade ingen i andra änden.

Min självcensurering har heller inte funkat. Kom på en grej jag hade glömt, kände ett starkt behov av att säga nåt rakt ut. Censurerar först Fan, därefter Helvete för att istället utropa Fiiii för att sedan komma på att det var kanske ännu värre.... Min kära arbetskamrat mitt emot mig sade snällt "Det var fikon du tänkte säga".

Lunch på Hotellet med mor. Blev lasange. Gott gott.

Väl i Falköping blev det en promenad med Johanna (M som inte alls heter M) innan det var dags för ett möte med Miljöpartiet. Detta tog plats ute i Vårkumla efter lite knasiga omständigheter som gjorde att vi kom igång sent.

Nu ska jag strax lägga mig för att orka med morgondagens budgetberedning. Kommer somna in med mina anteckningar från förra gången som jag inte lyckas begripa...

Kasst

Om det inte varit för Nathalie så hade gårdags kvällen varit ganska menlös. Det var väldigt få som var på att festa igår med, dock dök den ständiga vapendragen Bitch upp. Vi satt här och drack lite, Slynan och Bitch åkte på varsin behandling av plattången igen. Man kanske skulle börja kalla sig plattångstekniker?

Lillbitch och hans tjej kom förbi och dom körde oss ner till Dagnys i Subarun, jag och Bitch hade inte mycket plats att röra oss på. Väl på Dagnys så var det väldigt dåligt med folk och inte ens nån bra musik att dansa till. Det blev dock bättre. Alltså musiken.

Nåt som inte blev bättre var min hand. Fått en sena i kläm eller nåt för den gjorde väldigt ont. Bitch fick bära hem pizzan, gjorde för ont att få ett grepp om pizzakartongen (och den andra handen rökte jag med) Men han fick ju vara med och äta upp den. Handen är inte bättre idag, börjar bli lite orolig eftersom jag ska jobba imorn och behöver den då.

Underbart väder idag, sista dagen som Nathalie är här. Kaffe och cig på balkongen som gäller. Uppe tidigt för att hinna umgås lite innan hon åker hem igen. Helgen har gått alldeles för fort.

  
   

Och så var det dags igen...

Nu har jag gjort mig iordning för dag 2 denna helgen. Nathalie är strax klar med. Och om allt går som beräknat kommer ingen än på en stund så vi kan sitta och slappa lite först. Tanken på att öppna första flaskan börjar närma sig. Fick ju en Mariestad av Johanna igår som tack för ölen förra helgen. Tänkte öppna den och njuta av den det första.

Spännande att se vilka som dyker upp ikväll, om det nu dyker upp nån alls. Kameran är redo, i värsta fall får det väl bli en massa egokort ;)

Fest, fest och fest

Då var det äntligen dags för mig att ha fest igen. Eller ja, det var dags för mig och alla andra som befinner sig i min lägenhet att ha fest. Det blidde en rejäl fest, lyckades inte fånga alla närvarande på bild ens. Det var skön musik, bra stämning, alkoholen flödade tillsammans med Ramlösa och cola för dom som var nyktra. Man behöver ju inte dricka för att gå på fest. Och gulliga Emma och Mia hade med en present till mig för att... ja, de fick komma på festen. Sånt uppskattas :) Chassen och Johanna hade med present med, det var åter dags för växterna att komma in i lägenheten och jag får väl skylla mig själv... Borde bli bättre på att ta mitt ansvar och vattna dom.

Paul visade simteknik på golvet samt hur man äter upp förpackningen efter att chokladen i den tagit slut.

Plattång is the shit, både Slynan och Bitch åkte på varsin omgång, Slynan av mig och sen Bitch av Johanna. Dock blev Bitch hår senare flätat med.

Kvällens musik bestod av allt från Troll till Disturbed med nedslag hos Mimikry, Lillasyster och Blisterhead. Även Linda Bengtzing åkte på några gånger. Det var den bästaste blandningen.

Grannarna har blivit påminda om att jag bor här ikväll, jag och Chassen fick vår stund med Oasis på golvet medan Brisman tog en massa kort. Massa nytt folk hittade min lägenhet och kvällen avslutades med samåkning till Dagnys då stackars Brisman fick sitta i mitt knä. Dans, dans och några cigpauser var det som gällde på Dagnys innan Texas (med Kuken) körde oss hem igen.

   
    
   
    
    
   
   
 


Repris om några timmar. Om nu folket orkar.

Place your bets

Jag har fått nog, i helgen smäller det. Frågan är om det kommer bli ikväll eller imorgon. Jag är helt jävla trött på detta respektlösa beteendet. En gång är ingen gång men nu är det uppe i alltför många gånger. Jag tycker att han borde fatta hur mycket han gör bort sig med. Men det är inget jag kommer gå och tänka på, men jag vet att jag har fått nog och ger han sig på mig i helgen igen så är jag mer än trött på det.

Snart kommer allt folk, har satt kvällens tid till kl 8. Och vissa brukar ju envisas med att faktiskt vara i tid... Som om jag brukar vara klar i tid. Men idag är jag faktiskt det. Sitter och bloggar medan naglarna torkar. Nathalie och Ramona gör sig iordning för fullt.

Och nu tror jag mitt nagellack torkat tillräckligt för att jag ska kunna öppna första burken för kvällen. SKÅL!

Bilder, bilder och massa mer bilder!

Jag har varit alltför dålig på att lägga upp bilder på bloggen det sista så jag tänkte ta igen det nu.

För nästan två veckor sen så var jag hos min far i Mariestad. Vi hade grillpremiär, vädret var vackert och vi trivdes. Kolet vägrade dock ta eld så min far använde tidningspapper för att få fyr det men han ville absolut inte att det skulle visas på bild, helst inte ens nämnas. Vi drack lite, pappa visade stolt upp sin t-shirt och på söndagen satt jag i solen tillsammans med boken Vi som aldrig sa hora medan pappa och hans fru grejade i trädgården.

   
   
    


I helgen som var så hade Lillbitch fest. Lagom sliten kom jag hem från besök hos syster och fick mess från Slynan som ville ha sitt hår plattat så innan jag började fixa till mig så fixade jag till honom. Riktigt bra fest hos Lillbitch, höjdpunkten var när min gamla bänkskiva helt plötsligt dök upp utanför hans dörr. Sen drog vi till Dagnys och kollade på 250 kg kärlek. Inte alls planerat men det var riktigt kul.

    
  


Eftersom Chassens bredbandsanslutning skulle försvinna i veckan nu så var jag hos henne igår och installerade det nya som jag hade beställt åt henne. Kom dit lagom sliten efter åtta timmars arbete och fixade iordning det år henne. Chassen höll i kameran och jag i modemet. Hon passade även på att ta några rumpkort på mig medan jag höll på. Hon tog även kort på hennes skrivbordunderlägg, vilket jag har likadant och även på våra mobiler har vi denna vackra bild som bakgrundsbild.

   
   
  


Igår kom även Nathalie. Riktigt trevligt att träffa henne igen, var alldeles för längesen. Vi drog ut till Plantis, kom dock dit väldigt sent men vi gick aldrig in. Stod och kramades med Sara istället, hon behövde värme efter att stått och väntat på oss hur länge som helst. Fick ju passa på att träffa henne eftersom hennes vistelse i Falköping är alldeles för kort. Men vi har ju våra långa mail på Helgon.


RSS 2.0