Jag är lite kär..

Man blir det emellanåt. Jag har kommit över mitt mobilbegär.. Mest för att jag sitter och väntar på att min nya mobil ska komma. Det kommer bli såå skönt att kunna messa snabbt igen!

Nu går min åtrå istället till en jättesnygg korsett. Så jag sitter och väntar på skattepengarna för att kunna köpa underverket.

Vilket liv man lever när man sitter och längtar efter dessa materiella ting.

Men imorgon ska jag hjälpa Ann att kampanja på gymnasiet för att sen åka till Trollhättan och fika med Johan och sen träffa Martin efter det. Så det är inte bara materiella ting i mitt liv. Fast idag tar de upp mina begär.

Grattis till oss!

Idag är det 2 år sen jag och Baby fann varandra. Det var Eurovision, det var min soffa och det var kul. Mycket har hänt på de här åren men vi har lika kul idag. Vänner för livet!

Så grattis till oss.

Idiotgrannar!

Igår när jag skulle kolla på föreläsning så satte grannen igång och borrade så jag inte kunde koncentrera mig. Höll på i nästan en timme och jag höll på att gå i taket. Så det blev sent tittande på föreläsning för mig.

Idag så vaknade jag kvart över sju av att borrandet satte igång igen! Men som tur var så höll det bara på en kvart, tror att de kom på vad klockan var. För att börja vid tio igen. Men då hade jag tvingat upp mig för att börja plugga igen.

Och nu seminarie.

Jag som helst bara vill kramas...

RSS 2.0