Inget stoppar oss nu

Hämtat ut alla biljetter nu ikväll till Klubb Kaliber samt Parksommar 2008. Dyrt blidde det men kommer få pengar av diverse folk för biljetter sen.

Hamnade därefter på Sibylla med Chassen. För att sedan åka runt på stan och lyssna på den gamla klassikern Inget stoppar oss nu från filmen Black Jack. Dansband i Emopärlan... Hehe. Men man måste ju kunna med att göra allt, det blir så mycket roligare då.

Fikat med syster idag med. Blev varsin latte, cig och massa prat.

Trots att jag lovade mig att inte boka upp mig massor i veckan har jag gjort det ändå. Men har försökt att boka in saker så tidigt som möjligt på dagarna istället. Som att gå på bio redan kl 18 imorn. Ska se Sex and the city tillsammans med Nanna, Johanna och Texas (med Kuken). Ska dra till Skövde redan när jag kommer tillbaka till stan för att köpa biljetter och sen fika =) Kan ju alltid hoppas att lillebror har sitt tisdagsfika på samma ställe...

Slow monday

Idag säger mina sockar allt, på dom står det Slow Monday. Är inte lycklig över att gå upp tidigt idag igen, fastän jag på nåt sätt såg åt helvete på klockan och kom upp en snooze tidigare än jag behöver. Fast lite positivit eftersom jag får mer tid framför datorn. Rymde till min far i lördags och kom inte hem förrän sent igår. Deras datorn är dum så jag har varit internetlös ända sen i lördags eftermiddag.

Men det har varit riktigt trevligt, det har varit grillning, softning, kubb, fia med hutt och massa välbehövd sömn. Men nu är åter vardagen här. I veckan blir det jobb, jobb, jobb, fika och förhoppningsvis bio.

Ha en slow Monday nu!

Seeeegt

Igår låg jag halvt däckad på soffan. Kollade på filmen Barfly som jag velat se länge. Läste om den när jag gick i gymnasiet och hade en Charles Bukowskiperiod. Jag vet inte riktigt hur jag upptäckte denna alkoholiserade författaren men jag plöjde igenom alla böcker de hade av honom på bibblan. Han hade även skrivit ett filmmanus läste jag men filmen fick jag aldrig tag på. Och för ett litet tag sen nu fick jag plötsligt tag på den. Så i min trötthet igår så kollade jag på den.

Den var väl ungefär vad jag kunde väntat mig men jag kan fortfarande inte bestämma mig för om jag tyckte om den eller inte. Ska försöka kolla på den igen när jag är vaken och pigg.

När filmen var slut så hämtade Chassen upp mig för vi skulle ut och äta. Blev Wokstugan och för en gång skull så åt vi där. Jättegod mat tillsammans med en Mariestad och massa snack. Dock blev det ingen lång kväll då ingen av oss var pigga. Åkte runt lite och lyssnade igenom vad det var på skivan jag hade bränt till hennes bil. Skäms lite över att jag aldrig minns såna saker... Fast jag kan ju skylla på att det är en vecka sen jag brände den.

Efter en öl så somnade jag snabbt. Så pigg var jag... Så strax efter 11 igår hade jag slocknat.

Vaknade strax efter 6 imorse med panik. "När ska jag vara på jobbet???" Insåg dock att det var några timmar kvar och somnade om. Kom hem för en timme sen efter att jobbat på ÖoB idag med. Men nu ska jag inte jobba mer denna veckan. Bara vila.

Fortfarande trött

Hemma från jobbet nu tillsammans med lite jordgubbar som jag fått från moster då hon, kusin, mormor och mormors syster varit i Dimbo och plockat idag på eftermiddagen.

Idag har jag bara varit på bokbinderiet. Suttit och stansat hela dagen. Känns i ryggen nu. Fast det tänkte jag lite Slipknot skulle ta bort. Humöret har varit piss men efter att tagit itu med lite saker samt lyssnat på väldigt uppiggande musik, dvs min och Chassens fjortislåt samt Slipknot, så är jag på mycket bättre humör.

Kvällen tänkte jag tillbringa tillsammans med jordgubbar och en film. Eller om jag tar det strax. Slappa lite. Ska jobba några timmar imorn med på ÖoB. Men sen ledig tilsl på måndag. Hoppas på att kunna hitta nån att rymma lite till i helgen med så man kommer bort från vardagen lite.

Tröttis

Idag var det riktigt segt att ta sig upp från den sköna sängen för att strax åka och jobba. Idag är det dock bara ett jobb. Skönt ändå att slippa byta vid lunch. Har riktigt bråttom nu faktiskt. Tänkte försöka vara i tid för en gång skull. Så då borde jag åka typ nu.

Ha en bra dag där ute!

Svacka

Just nu är jag i en rejäl svacka. Beror mycket på att jag jobbat mycket och sovit alldeles för lite. Behöver mest av allt lugn och ro. Och sova.

Så strax på väg till sängen. Efter en dag med jobb, minigolf, shopping och fika. Vad jag shoppat återkommer jag om.

Redan torsdag

Nu har jag jobbat nio timmar om dagen i tre dagar. Idag kommer det dock "bara" bli åtta. Väldigt seg morgon. Kom ju i säng tidigt igår. Hade tänkt lägga mig ännu tidigare men kom på att jag hade tvättat så var tvungen att hänga tvätt innan jag la mig. Försökte hitta nån som ville ha mitt sällskap i helgen, har tänkt rymma stan lite igen. Så det var inte världens lättaste att somna.

Men jag gjorde det till sist och nu är jag uppe igen.Jag använder mig av ordet uppe eftersom jag inte klassar mig själv som vaken än.

Efter mycket strul nu på morgonen är jag beredd att åka till jobben. Lite sur över att jag inte lyckas få till håret men det beror på att det är nyfärgat. Håret blir så glatt då. Hjälper inte ens att jag klippte mig igår och förrgår. Började i förrgår men eftersom det försvann så mycket hår vågade jag inte fortsätta förrän igår.

Ha en trevlig dag allesammans!

Veckan är i fatt mig

När jag äntligen kom hem igår så var det inte mycket jag orkade göra. Började greja med datorn men gav upp det efter en stund igen när Bitch kom förbi och vi drack kaffe istället.

Jobbade till fem igår och efter det var jag förbi både Marianne och Eb så det tog sin tid innan jag var hemma. Får se hur länge jag orkar jobba idag. Sömnbristen börjar kännas av. Ont i ryggen när jag vaknar samt huvudvärk. Måste verkligen försöka att komma i säng i vettig tid nån kväll. Fem timmars sömn per natt i genomsnitt är lite för lite.

Lunchade med farmor igår. Riktigt trevligt. Det var meningen att vi skulle gått ut och ätit men hon var inte pigg på det efter en natt med lite sömn och hon hade maten klar när jag kom. Potatis, pannbiff och gräddsås. Gott! Kom lite sent till jobbet sen så jag var kvar en stund extra. Men det var det värt!

Nu är frukosten uppäten,kläderna på och det är bara att plocka ihop sakerna och åka och jobba....

Knasmåndag

Igår var en riktigt knasig dag. Det som var mest knas var min dator. Efter att jobbat 9 timmar så fick jag för mig att formatera om den, vilket jag har tänkt göra i typ två månader nu. Så på halvtom mage satte jag mig och grejade. Vid 8-9 var jag halvt knäpp och åkte och käkade pizza med Chassen istället. Därefter tog vi en kaffedejt på Donken som igår INTE rengjorde kaffemaskinen när vi kom.

Efter det satt jag och grejade med datorn fram till nångång efter ett. Och nu är jag uppe igen för att återigen köra en dag med 9 timmars arbete. Och därefter ska jag försöka komma iväg och hämta Ebs dator idag för att rensa den.

Och igår kom nya mobilräkningen. Över 19 timmar har jag ringt, 22 mms samt 935 mess har jag skickat. Duktigt Åsa!

Vardagen

Nu är vardagen tillbaka med jobb, tider att passa och allt sånt. Sitter med min frukost och känner tidspressen. Jag tror nämligen att jag lämnade bilen utan bensin i när jag ställde den för att åka till Bennie. Så nu måste jag åka och tanka innan jobbet.

Hade tänkt göra det igår, kom hem med ett tåg i vettig tid men hamnade på bus med min baby som hämtade mig på stationen. Mer om detta kommer senare. Efter att jag tankat, kört till Tidaholm, jobbat på två jobb, hämtat en dator jag ska kassera samt kört hem.

Ha en trevlig måndag så länge.

Midsommarafton

Hade en jättetrevlig midsommarafton. Bennies föräldrar bjöd på midsommarmat och därefter var vi kvar och umgick. Jättenice kväll. Blev nog lite på kanelen med. Men det hör ju midsommar till... Hehe

Kollat på film idag, ingen höjdare alltså. Superhero. Äntligen sett Chassens nya mobil med... Såg den på Slynans bilddagbok.. Har inte träffat min baby på länge nu... Hoppas på att hinna med en kaffe på donken imorn. Om de inte är så taskiga och rengöra maskinen igen som de gör ganska ofta när vi vill ha kaffe.. Ett märke kvar sen har vi varsin gratiskaffe =)

Det blåser som helvete ute, jag har inte med mig några ytterkläder... Glömde det. Kom på det när jag såg Jossans sjal när vi var på väg till Lilla Blå i torsdags. Men passade på att springa in på Lindex för att köpa en pincett eftersom jag inte hittat min och där hittade jag en snygg sjal att köpa. Wiee!

Midsommar

Återigen är det midsommarafton. Tänker på förra året, det känns så nära men ändå så långt bort. Kollade på bloggen om det låg några bilder ute från förra årets midsommar men det gjorde det detsvärre inte. Firade ju den ihop Marion, hennes mamma och Ramona. Förutom regnet var det en toppendag. Man blir lite sentimental.

Mycket har hänt på ett år. Att gå tillbaka i bloggen och kolla är som att läsa en dagbok. Vissa saker är detsamma men jag är inte densamma som jag var för ett år sen. Jag har gått ner i vikt, trivs bättre med mitt liv, jag har fler vänner och mycket mindre ångest. Att säga att jag inte har nån ångest är väl att ta i, ibland så kommer den och gör en sällskap men det är ju inte alls som förr.

Det som är detsamma är min kärlek till väskor, skor, kläder och allt sånt. Och jag har mycket mer garderober än vad jag hade för ett år sen =)

Glad midsommar! Och bli inte för mycket på kanelen av nubben...

borta...

Jag är idag borta på flera sätt. Dels är jag i Göteborg dels så är min hjärna inte med helt. Vet inte hur många gånger jag tänkte på att min mor fyllde år idag tills jag äntligen fick iväg ett mess till henne... Men jag sa grattis iaf =)

Hon hade fika hemma igår för att fika men jag missade det. Var tvungen att åka till stan efter jobbet och orkade inte sätta mig och köra tillbaka en gång till. Att köra tre mil fram och tillbaka dagligen är inte världens roligaste. Har ju kört den sträckan dagligen i en och en halv vecka. Så skönt att jag sluppit det idag.

Och bara för att det är kväll nu så är jag pigg. Och linserna är torra eftersom jag sovit med dom typ halva veckan. Hittade dock mina glasögon idag så jag tänkte strax övergå till dom. Smarta jag hade mina glasögon i min väska som jag har är jag är ute och åker... Tur att jag åkte iväg nu då... Haha.

Packar

Just nu så försöker jag packa. Går inget vidare... Finns ju så mycket annat att göra med. Men jag tror jag fått med det viktigaste nu. Drar ner till Bennie om typ fyra timmar. Bråttom. Ska försöka träffa Jossan innan på en fika. Måste fika! Var så längesen nu så jag minns inte när det var...

Måste sätta fart nu... Ha en trevlig midsommar alla!

Sista dagen...

Idag är sista dagen den här veckan som jag ska jobba. Kommer bli riktigt nice att inte behöva gå upp innan 6 imorn. Känner att jag verkligen skulle behöva sova.

Bilbingo med My och Hedvig igår. Och där var i bilen framför min mor och Lisa. Inget vann nån av oss. Men kul hade vi det ändå. Vi pratade fyllning och My konstaterade att medan jag tänker på sex så tänker Hedvig på mat. Hedvig lyckades även va lite synsk och förutspå när 69 kom. Fast hon sa det mer som "Skulle inte förvåna mig om 69 kom nu med." och självklart blev det så.
Jag fick även ta en liten powernap under bingon. Strax innan pausen så slöt sig mina ögon mellan varje nummer så Hedvig spelade min bricka ett halvt spel och jag fick vila lite. När jag sen dessutom fick i mig macka, gifflar samt massa kaffe så vaknade jag till igen. Dock så undvik det ju självklart inte bilen framför att jag satt och blundade lite så det fick man ju höra i pausen.

Nu är det dags för rosthögen att återigen ta mig till Tidaholm, sista gången för den här veckan. Skönt... Soooova!

Endast tomten är vaken...

Riktigt trött är jag. Sitter och äter en banan till frukost då det inte fanns nåt bröd uppe. Är avis på Jojjo som ska precis skrev till mig och ska sova nu. Till viss del så är det min nya mobils fel att jag är så trött. Hittade ju Sims 2 på den när jag skulle sova igår. Låg till efter ett då jag fick ett mess av Bennie och kom på att jag borde kanske sova istället. Helst hade jag kanske kramat honom men var ju tvungen att sova inför jobbet.

Ja, har som sagt en ny mobil nu. Så nu kan ingen klaga på att jag inte hörs när man pratar med mig utan att det är fel på deras hörsel och inte min mobil. Fast det har varit lite kul kanske när alla trott att de hör så dåligt... Hehe.

Blev nio timmar jobb igår. Funkade bra förutom att jag var känslomässigt labil efter för lite sömn. Får se hur min sömnbrist slår idag. Idag blir det åtta timmars jobb sen så kommer jag vara kvar i Tidaholm för att åka på bilbingo med Hedvig och Mytan framåt kvällningen.

Det tråkiga är att jag missar min och Chassens planerade presentjakt idag... Men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.

Ha en bra dag nu så ska jag göra mig klar för jobbet. Och akta mig för Sims...

Powernap eller nattsömn?

Försöker klura ut huruvida de två timmar jag sov i natt räknas som powernap eller nattsömn. Känns mer som en powernap för jag är faktiskt upp och snart på väg. Frukosten äts just nu tillsammans med en kopp kaffe. Inget bättre sällskap än datorn vid den här tiden.

Nu ska jag jobba fram till fyra. Får se hur många timmars jobb det blir. Först jobb ett sen jobb två. Däremellan lunch och därefter mobiljakt. Nu är jag trött på att folk inte hör vad jag säger och eftersom mobilen är 1,5 år gammal så kan jag lika gärna leta efter en ny. Ska kolla efter jobbet. Hoppas jag hittar nån. Så jag slipper sitta och prata jättehögt när jag pratar i telefon. Så folk slipper ropar va efter varje mening. Så jag kan berätta lite saker med väldigt tyst tonläge.

Men nu åka till första jobbet. Ha en bra dag alla färute!

Tidaholmsmys

Idag så kom Johan och hälsade på. Han ville ut och åka lite. Blev en pizza och sen bestämde vi oss för att ta en tur till Tidaholm. Jag ringde Grodans mamma och vi bestämde för att ses. Hämtade upp dom hos Grodans mormor och vi åkte till Turbinhusön. Kameran var självklart med. Tog ett kort på Johan medan han inte såg det, Grodan ville inte vara med på bild. Hon var lite kinkig efter att varit hemma i två dagar innan med feber. Till slut så fick jag med henne på bild medan hon gjorde grimaser. Träffade på Anna utanför fiket med. Tidaholm är inte stort.

Det var med andra ord en riktigt trevlig eftermiddag. Trevligt att träffa Johan igen efter att vi bara pratat på msn och telefon sen i februari. Och Grodan tycker jag alltid om att träffa och hennes mamma med.

  
 

..................

Hm... Det är lördagskväll och jag tvättar. Har massa vin hemma men ingen lust att gå ut. Så min energi går till att göra iordning lite här hemma. Önskar bara jag hade mer energi så det blev mer gjort.

Jag är inte nere eller nåt, om nu folk får för sig det. Jag är bara trött på att gå ut för tillfället. Jag var ute mycket förut och nu räcker det med att gå ut nångång ibland. Fast vem vet, jag kanske ångrar mig när jag tvättat klart och druckit några glas vin.

Den underbare fick mig att sakna honom nåt enormt förut. Jobbigt att han är en bit bort och inte inom kramavstånd.

Nu försöker Andreas få med mig på fest med. Orkar jag? Vill jag ens? Först tvätta klart. Och äta upp det som finns kvar av mitt och Saras godis... Gott!

Balbestyr

Idag åkte jag som sagt till Tidaholm för att fixa en balfrisyrMikaela. När jag väl var klar med flätorna så gick det ganska snabbt. Reslutatet ser du här:

 

Mys med sötnöt

Igår kom Sara hit efter studentfirandet. Vi satte på en film, Sex and the city. Såg dock typ halva eftersom vi fastnade i massa diskussioner istället. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Även Lillbitch och Johnny kom förbi en kort sväng. Lillbitch hade med sig hennes grejer och Johnny kom för att återigen hoppa ner i min godispåse. En riktigt trevlig kväll med andra ord.

Nu ska jag göra mig iordning och dra till Tidaholm för att fixa balfrisyr på Mikaela. Ses ikväll!

Ojoj...

Sitter vid en gammal dator med en hårddisk på 12 GB och 128 i ram... Hehe... Samt modemuppkoppling... Känns som om man kommit tio år tillbaka i tiden. Studentfest på våningen nedanför. Ska strax gå ner igen. Är bara uppe lite snabbt nu för att installera en brandvägg. Imorgon ska jag fortsätta jobba med datorn. Men först tårta!

Studenten

Håller på för fullt... Eller ja.. Slöar kanske lite under tiden men ändå.... Att förbereda mig för att åka och fira kusins student. Ska hämta syrran om en stund. Nu har jag bara smink och hår kvar... Och naglarna men det hoppas jag kunna måla på plats... Ska nämligen träffa mor lite innan.

Nä, nu är det bråttom. Som vanligt. Ha en bra fredagen den 13:e allihopa!

Ser fram emot...

Kom nyss hem från en myskväll hos Chassen. Kom dit vid sju, lagom trött efter två jobb. Hungrig var jag med och Chassen orkade inte laga mat. Som tur var så kom Nanna från jobbet när vi satt på balkongen och rökte och hon kom upp och lagad mat åt oss medan jag försökte få ordning på Chassens nyinköpta fläkt. Den fick dock Texas (med Kuken) ordning på sen efter att han hämtat fler verktyg.

Blev även hårfärgning och film. Riktigt nice kväll.

Nu ser jag fram emot morgondagen. Sovmorgon först sen student för att sen avsluta dagen med mys. Jag har skaffat vin, filmer och maten/godis skaffar vi imorn. Det ska bli så kul att träffa Sara igen. Men först sova några timmar... Om en stund.


Frukost

Sitter just nu med min frukost, ska strax bege mig till jobb nr ett.. Därefter träffa morlunchen och äta ute för att sen dra till nästa jobb. Det som tröstar är att det är sista dagen jag arbetar denna veckan. Det är fredag imorn men det är även studenten. På jobb nr ett vet de att min kusin tar studenten så jag har inte blivit tillfrågad om jag vill jobba, bara typ frågan om min kusin tar studenten. På jobb nr två så har de studentstängt.

Därefter en del ärenden i Tidaholm innan jag beger mig hemåt. Ska mysa med Chassen ikväll sen med. Vi har massa planer... Hihi.

Imorgon kommer sötaste Sara hit och myser med mig. Det är inte ofta vi träffas men vi har våra mail och mess. Innan hon kommer så kommer jag ta mig en liten sovmorgon innan det är dags för student. Det ser jag fram emot då jag känner att jag är lite ledsen och samtidigt extra känslig bara för att jag är så trött så minsta grej kan ta ut mig massor.

Men nu dags att åka till jobbet med min nya väska. Har äntligen orkat plocka ut alla användbara saker ur min gamla och lagt i den nya. Ingen ordning what so ever... Men det lyckas jag ju aldrig ha i mina väskor... Hehe

Ha en supertrevlig dag allesammans!

Min sämsta sida...

Skulle lägga mig tidigt idag för att jag är aptrött, men nu sitter jag här för att fixa det jag inte hunnit tidigare idag. Eller hunnit, inte orkat. Efter att jag kommit hem från jobbet och blivit klar med alla ärenden så hamnade jag på Nannas soffa. Tog ett kort på mig medan jag låg där så snällt...Det var kaffe och kakor. När jag väl kom upp från min liggande position. Två olika jobb på en dag är tufft. Nu på kvällen har jag varit på Donken med Lillbitch. Köpte ett HappyMeal med ett spel i, dock gav vi upp att spela då ingen vann...

Och självklart måste jag ju visa min nya väska!

  

  

Jobb, jobb, jobb

Satt på personalmöte till 10 igår. Väldigt segt att komma hem och varva ner. Och så upp idag. Fast jag tycker faktiskt mer synd om Nanna som började klockan 10 på förmiddagen igår, fick vara kvar till 10 på kvällen och så upp idag och jobba.

Nu har jag bråttom. Ska strax bege mig till Tidaholm i rosthögen. Massor att göra denna veckan... Urk!

Men först hade tänkte jag visa bilder på den snygga Åsa-väskan som Anna hjälpte mig hitta igår. Men bloggen vill tyvärr inte ladda upp bilder så det får vänta tills ikväll...

Jobb, ännu mera jobb och Väskcity

Kom till jobbet i tid idag. Fick en liten rundvandring på biblioteket och sen började jag. För er som inte vet så jobbar jag som lokalvårdareTidaholms bibliotek i sommar.

Efter jobbet åkte jag hem till mor. De ringde från det andra jobbet i Tidaholm, bokbinderiet, och undrade om jag kunde jobba nåt i veckan. Så det bestämdes att jag skulle vara där på eftermiddagarna. Så ännu mera jobb alltså.

Åt på Hotellet tillsammans med mor och Lena innan jag drog till Väskcity och träffade Anna, i bloggvärlden mer känd som Pyttis. Det blev massa prat och även en väska köpt. Kort på väskan kommer, dock så får ni se underbara Anna och Väskcity så länge.

Nu ska jag bege mig till personalmöte med mitt jobb här i Falköping... Många jobb blir det...

 

Mys och jobb

Åkte ner till Göteborg igår. Var lagom glad på SJ när jag fastnade i Herrljunga... Jag hade sån tur så jag träffade på Kristin, en kompis syrra. Vi åt glass och pratade medan vi väntade på ytterligare besked. Helt plötsligt satt vi på tåget igen och åkte i snigelfart mot Götet. Kom ner halv fyra istället för ett. Lite tråkigt eftersom jag skulle åka hem på kvällen igen.

Men det var jättemysigt att träffa Bennie. Såg kort från Sweden Rock, kollade på film och myste. Lite jobbigt var det allt att åka hem nästan direkt igen.

Jag hade nog stannat om det inte var för att jag börjar jobba idag. Introduktion på nytt jobb idag. Uppe tidigt, har säkert glömt nåt jag ska göra. Dock snart dags att bege sig.

Trött, tröttare, pigg

Var jättetrött tidigare i kväll. Kände för att gå och lägga mig redan vid 10. Men jag gjorde inte det. Istället sitter jag här nu. Lagom pigg. Men ska försöka ta mig i kragen så jag inte är helt död imorn när jag träffar Bennie.

Fattar inte varför dom alltid måste rengöra kaffemaskinen på Donken när vi kommer upp på kvällarna och vill ha kaffe??!

Blev att jag och Chassen åkt runt i rosthögen och rökte istället idag.

Lite kylig sådär...

Cizzi kom förbi förut och vi drack kaffe och snackade skit. Efter att fått fram lite godis med så kom vi på att vi borde äta mat oxå. Så vi åkte iväg och köpte mat och tog med ut och satte oss. Blev väldigt kyligt faktiskt. Lånade en av hennes tunna skjortor men den värmde inte mycket, men dock lite som tur var.

Imorgon ska jag åka ner till Göteborg. Hämta min kamera och pussa och krama på den underbare innan jag börjar jobba på tisdag.

Gah!

Allt bara krånglar... Kunde inte somna igår, kom i säng först efter fem. Vilket resulterade att jag sov väldigt länge i dag.

Håller på att greja med min dator som inte vill vara med just för tillfället. Det gör mig galen! Tur att jag har Leena i telefonen som hjälper mig att hålla uppe humöret =)

Nationaldagsfest

Igår ställde Johanna till med fest. Folk strömmade dit. Jag var allmänt off efter alldeles för lite sömn och mat. Men humöret gick uppåt medan alkoholen gick ner. Det blev utgång på Dagnys, massa prat och dans. Stod den del ute på balkongen och rökte på dom som rökt på mig det sista.

När det stängde drog jag och Lillbitch med hem till Jossan. Det var dock ingen lång bit att gå. Och hon får skylla sig själv när man säger till en person som inte ätit att man har smörgåstårta hemma. Hehe. Gott som attan var det. Lillbitch mamma kom farande och vi satt och pratade vänskap på Jossans balkong allihopa.

Väl hemkommen så somnade jag som en stock och sov länge. Så allt löste sig väldigt bra till sist.

Fullt med tankar

Just nu virvlar det massa tankar i mitt huvud. Det finns ingen klarhet. Jag vet vad jag måste reda ut, vilka frågor jag måste söka svar på. Men det är jobbigt. Matlusten har försvunnit igen. Som tur är så har jag börjat lära mig att tycka om Nutrilettes pulverdrycker. Med tanke på hur länge jag har haft dom så är det väl på tiden.

Strax iväg på fest. Hoppas att mina funderingar inte kommer förstöra kvällen. I så fall är det ju bara att bege sig hem. Men ska försöka ha kul och släppa alla tankar.

Mera minne!

Nu har jag fått hem den externa hårddisken som jag beställt. Riktigt nice att ha plats på datorn igen. Innan jag hämtade den var jag och Jojjo och solade i Plantis. Skönt men ack så varmt!

Idag ska tydligen min sambo komma hem igen... Det var ju det här med minnet som hon skrev till mig i messet när jag frågade vart hon var... Som vanligt så trillar allt bort. Kan man inte köpa till minne till sin hjärna så att man inte glömmer allt? Då kanske jag skulle kunna ha lite koll på om hon är hemma eller i Stockholm eller om hennes kille ska komma hit. Hon berättar för mig och jag glömmer det lika snabbt...

Men nu ska jag byta om och traska hem till Lillbitch för att dricka lite öl och spela. Får dock bli lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorn. Hämta pizza på vägen med... Hungrig... Och det är längesen jag åt pizza nu...

Sol, vind och vatten

Mötte upp Johanna förut och vi åkte och la oss i Pantis en stund. Tills jag var tvungen att sticka iväg på möte. Men jag var snabbt tillbaka i solen efteråt. Till slut så valde vi att ta oss fram till Lilla Blå för att äta frukost och glass. Och självklart dricka kaffe. Då Johanna köpte en isglass på pinne och inte ville ha hela så blev jag påmind om en annan sak jag inte tycker om förutom myror. Pinnar! Dessa vidriga saker de bestämmer sig för att sätta glassen på. Det gäller även andra pinnar, såsom grillspett och sånt. Jag tycker verkligen inte om att ha pinnar i munnen!

Åkte upp till Panka. Jag hoppade i med en gång. Sen kom även Jessica och Eldor och gjorde oss sällskap strax innan Lisa och Anna även dök upp. Jessica var besviken över att hon missade när jag var i vattnet men jag kom i en gång till sen.

Nu har jag kommit hem, tagit av mig den blöta bikinin. Dags att äta lite, diska och så är jag sugen på en promenad sen. Får se om jag hittar nån som kan tvinga ut mig sen efter jag ätit och lusten försvunnit... Hehe

Sol, sol och sol

Igår åkte jag upp till berget med Nanna en stund innan jag åkte på möte med Miljöpartiet. Fullt med bilar var det, förklaringen fick vi när vi kom fram till sjö. Som tur var så hade inte alla tänkt som oss utan det var Happt Mil där uppe. Efter mötet åkte jag hem till Nanna igen, köpte med mig lite choklad och lät henne bjuda mig på kaffe.

Letade igenom hennes filmhög och det slutade med att vi kollade på 13 snart 30. Texas (med Kuken) var dock lite raslös och sprang och gjorde andra saker genom hela filmen.

Nu är det snart dags för solen igen. Och möte kl 13. Som tur är bara ett kort möte.

Abonnenten du har ringt....

....går inte att nå för tillfället. Hur kan man få det meddelandet efter att man pratat med någon i två timmar och fyrtio minuter?? Det händer ju ibland att samtal bryts av olika anledningar men det meddelandet efter den tiden passar verkligen inte!

Pratat med Leena en stund. Ringde henne för att jag kände att jag behövde prata av mig lite. Slutade med massa bus och skratt :) Underbara vänner man har!

In pain I trust

Vaknade av telefonen vid 11 i dag. Gick upp och fortsatte sedan i telefon med Leena tills jag kom fram till Plantis och mötte Anna och Johanna. Anna stack iväg på lunchträff och kvar låg jag och Johanna i solen. Riktigt skönt var det.

Funderade på att bada men det slutade med att jag åkte hem för att laga mat. Och här är jag nu. Maten står på spisen och dilemmat är om jag ska sitta inne eller ute och äta. Kolla på tv eller läsa.

Jag försöker allt vad jag kan att passa på att njuta av solen. Tack vare samtalet med Leena så kom jag ner på jorden igen efter nattens ångest. Det är underbart att ha vänner som förstår en och som kan hjälpa en ut från de svarta molnen. Dessa svart moln av ångest som kan komma över en helt plötsligt då och då. Och det är inte en grej man får ångest av, det är allt och inget. Men idag kan jag hantera det. Det går över efter några timmar. Några jobbiga timmar. Och sen känner jag mig ganska lycklig igen.

Flyttstädning och kamerasaknad

Idag körde jag Bennie till tåget så han kunde komma hem och göra sig klar inför Sweden Rock. Lite avis är jag allt eftersom jag hade velat åka dit själv. Han fick låna min kamera iaf så jag hoppas på att få se lite bilder därifrån sen.

Precis när jag var på väg till Pressbyrån för att köpa cig så ringde syster. De undrade när jag kom och om jag kunde fixa kaffe. Medan jag står där och fixar fyra koppar kaffe på Pressbyrån så dyker farbror John upp. Riktigt trevligt att prata med honom en stund. Som tur är så är ju deras kaffe så varmt så man kan behöver ju inte ha bråttom... Hehe. Även Papy hann jag byta några ord med.

Väl hos syster så hamnade jag på golvet tillsammans med min kopp kaffe medan dom andra städade. Jag körde stenhårt på att först dricka kaffe sen städa. Tänkte tagit en bild på mig där men kom ju på att min kamera är utlånad...

Kom igång att städa sen. Torkade massor. Fastnade med t-röden sen med. Upptäckte att det funkade ganska bra att rengöra mina skor med... Hehe. MatShell och sedan städade vi det sista.

Lördag med grillning

Igår var det dags att ta fram grillen efter några timmar på gräsmattan tillsammans med Bennie, Ramona och Vadim.

Alla var sena som vanligt. Men folket började sedan dyka upp, det kom folk från både höger och vänster. Trevligt som satan var det. Maten blev lite bränd men god ändå.
Lillbitch och Calle gjorde det bästa av sina korvar, Texas (med Kuken) kom i full stridsmundering. Och kostigt nog så höll gungbrädan hela kvällen.

För mer bilder kolla in min bilddagbok.

  
   
  
  

RSS 2.0