Tillbaka på jobbet

Första dagen tillbaka på jobbet idag då. Tog inte lång tid förrän man var inne i allt igen. Dock var det jobbigt med rökningen. Kom på hur mycket jag hinner röka medan jag jobbar egentligen... Det är mycket. Så det har varit massa substitut idag!

Var på mors jobb och käkade lunch innan jag åkte hem och satte mig och myste med Evert. Tyvärr så hade min hallonbåt migrän så vi träffades inte idag.

Min mor kom sedan till stan och vi hämtade upp syrran och har nu varit på shoppingtur samt tillhörande fika. Hittade en bh jag inte kunde motstå på Lindex.

Nu ska jag strax bege mig till Lillbitch för att  ta nån öl och spela lite kanske. Ledig tills på måndag nu. Skönt.

Uppe med tuppen

Jaha, då börjar man jobba idag igen. Gick faktiskt hyfsat att gå upp. Trött som satan. Ändå somnade jag strax före 12 igår och har alltså fått nästan sex timmars sömn. Vilket är tidigt i säng för mig. Enda gångerna jag lägger mig i tid är när jag är med Martin typ.

Blev en väldigt slö dag igår. Var ute en sväng med syster men annars var det mest soffan som gällde. Önskar jag hade kunnat njuta av den mer. Hehe. Planer för dagen är jobb, lunch med mor och förhoppningsvis hinner jag träffa Hedvig och Saga. Var längesen nu.

Jaha. Dags att bege sig. Se hur det är på jobbet efter att jag varit ledig därifrån nästan en månad.

Shoppingtur och Martin

Igår försökte jag och Jojjo komma upp i tid för att bege oss till Skövde på en liten shoppingtur. Det gick väl sådär. Vi kom iväg 40 minuter senare än planerat, ganska bra med andra ord.

Hittade lite roliga saker, var tvungen att köpa en snygg tröja jag hittade på Backyard samt gosiga armvärmare H&M. Som tur var så passade jag även på att köpa lite olja till bilen för när vi kom till stan så började bilen klaga på oljenivån. Och jag vet att man inte ska behöva fylla på oljan i bilen men min bil är som den är.

Sen åkte jag iväg och myste med Martin lite. Passa på nu innan jag börjar jobba igen imorgon. Ser inte fram emot att tvinga mig upp klockan 6 och sätta mig i bilen. Dessutom så borde man kanske snart byta däck på bilen... Ska bara hitta nånstans att vara. Och en domkraft. Jaja.

Den stora frågan idag är om man ska satsa på att städa eller slappa. Slappa låter mest lockande faktiskt. Fast städningen är mer behövlig. Jag slappar nog lite tills jag bestämmer mig.

I'm a girl!

Kände förut idag att botten är nådd nu. Jag och Jojjo var framme på stan. Vi skulle fika men kom fram till att det var smartare att äta riktig mat. Det blev Wokstugan och massa god mat, Jojjo slogs lite och vi pratade massa vettiga saker som vi brukar.

När jag sedan gick till Lindex för att fylla på med lite livsnödvändiga saker såsom överlack och foundation och kom ut med ett paket lösnaglar med så kände jag verkligen att nu är jag så mycket tjej jag bara kan bli. I'm a girl! Så nu har jag två naglar som är kortare än resten men de är inte vidrigt korta. Och jag känner mig väldigt tjejig. Lika bra att fortsätta dagen i denna andan då eller?

Söndagsbus

Jaha, när Åsa mår som hon gör så kan hon inte bara sitta hemma och deppa ihop. Därför har kvällen förutom Guitar Hero bestått av besök av Jossan och Anni. Bra besök som låter Åsa äga i Guitar Hero. Hehe. När dom sen åkte fick jag den briljanta idén att åka upp och hämta Jojjo på jobbet då hon slutade. Det slutade i att vi åkte runt i rosthögen och pratade en massa. Jojjo fick tag på min mobil och skickade vad hon tyckte jätteroliga mess.

Ja, jag är inte helt normal men vad gör det? Jag är egentligen jätteglad. Jättelycklig. Jag tycker massa om honom. Så det så. Jag är bara inte van vid detta. Men men...

La dolce vita.

Sjukt...

Sitter här hemma under en filt och fryser och funderar på hur jag egentligen är funtad. Spelat en del Guitar Hero för att tänka på annat men det kan man ju inte spela hur länge som helst.

Ska strax gå ut i köket och torka av kaklet en gång till. Mitt kök börjar se ut som ett kök igen. Jag sa det tidigare idag att det är så att man börjar fundera på att röka igen så att man kan sitta vid fläkten och beundra köket. Haha.

Allt är toppen för tillfället. Bara för det så mår jag ganska pissigt. Går verkligen inte ihop men så är det. Jag är nog inte riktigt normal fast det vet man ju om sen tidigare. Egentligen mår jag jättebra men vill ändå bara krypa ihop i hörnet på soffan och låta tårarna forsa. Hur kan man vara så ledsen när man är så glad? Jag kanske bara är ovan vid att må såhär bra. Vem vet...

Ond onsdag

När jag vaknade i morse så hade jag riktigt ont i axlarna efter två dagar i kassan. Det tog en timme för mig innan jag orkade gå upp.

Satt vaken till två igår, röksugen som bara den. Riktigt jobbigt var det.

Nu ska jag göra mig en till kopp kaffe och göra mig klar för dagen. På schemat står kontaktpersonsuppdrag, handla samt ta med all pant som inte får plats hemma längre, ljusparty och eventuellt spela ikväll. Nice.

Njutbar tisdag

Jag har en riktigt skön tisdag idag. Började med att snooza lite när klockan ringde, bestämde med Jojjo att vi skulle fika så jag klev upp sen. Tog det ganska lugnt, sminkade mig lite och tog med mig mitt gamla kakel och åkte och hämtade henne.

Gjorde mig äntligen av med kaklet från rivningen nästa vecka innan vi satte oss på Lilla Blå. Pratade med Stina och Mikke som kom för att fika med. Fick värsta överraskningen när Marjana helt plötsligt kom in. Blev ganska paff eftersom jag inte sett henne på ett väldigt bra tag. Senast så jobbade jag på LärCenter.

Väl hemma så har jag diskat och bara slappat sen. Lyssnar på skön musik, sitter på msn, spelar, gjort kaffe. Ja, livet leker. Det enda som saknas är en Martin att kramas med. Men det får jag väl snart göra så jag är glad ändå.

Wake up!

Vaknade för lite mindre än två timmar sen av att det plingade på dörren. Gick upp och kollade vem det var och såg att det var min farbror som stod där utanför. Hade helt glömt att han skulle komma. Han var ganska nöjd över att komma och väcka en bakis Åsa men inåsg ganska snabbt att så var inte fallet.

Åsa skulle gått på fest igår men precis när hon skulle göra sig klar för fest kom mensvärken tillbaka från tidigare på dagen. Och nu var den mycket värre då den inte ens ville lugna sig av tabletter. Hälän kom förbi och kollade på film med mig. Jag satt i hörnet med en vetekudde på magen när jag inte var ute i köket och värmde på den.

Ibland suger det verkligen att vara tjej!

En hel dag avklarad...

Har klarat en hel dag som rökfri. Fick dock Hälän att bli lite orolig förut idag när vi fikade. Jag fick min psykotiska sluta-röka-blick. Johanna blev inte lika chockad men hon slog mig några gånger under fikat. Men det berodde mer på mitt lyckliga flin.

Haft besök av Andreas idag med. Vi satt och pratade en stund och kollade på Jeff Dunham. Slog även in det sista paketet till Martin. Ser fram emot att träffa honom imorgon. Men jag borde verkligen sova lite tills dess..

Kakelrivning och rökstopp

Igår var det en stor dag. Jossan kom när vi hade vaknat och vi satte igång att riva kaklet i köket. Det satt som berget, grannen undrade vad vi höll på med, ciggen var få men det gick bra ändå. Lite skador blev det både på mig, Jossan och spisen... Men men. Det är sånt som händer. Finns kort på min bilddagbok på rivningen och spacklingen.

Blev fem cigg igår. Skulle blivit fyra men kunde inte låta bli att ta en på kvällen då vi efter att slitit så mycket drog bort till Johnny och spelade lite Guitar Hero och jag drack en god öl som faktiskt krävde en cigg till. Men nu är jag tillbaka på mina sugtabletter. Junkie försökte få dit lite mer folk men det var ingen som orkade så det blev bestämt att de skulle dricka öl på torsdag istället. Då jag inte är hemma så klart. Martin fyller ju år då.

Idag har jag massor att göra. Köket ser hemskt ut, AF bråkar med mig som vanligt, ska hålla mig borta från att röka. Jaja, bara att ta en minut i taget.

Eller...

Efter en kväll på en kompis soffa tillsammans med massa prat och cigaretter så funderar jag nästan på att sluta röka redan imorgon. Har nu rökt så att jag knappt kan andas mer. Inte bra. Så det kan hända att rökstoppet kommer redan imorgon.

Skulle haft filmkväll med Jossan men det blev hastigt och lustigt inställt efter typ tio minuter in i filmen. En vän i nöd är viktigare än en film.

Nu ska jag försöka slå bort alla tankar efter kvällen/nattens diskussioner och istället sova.

På onsdag...

Ok, nu är det alltså bestämt. På onsdag blir det inget röka utan istället ska jag skaffa nåt substitut tills dess.

Det är redan måndag nu. Hjälp! Varit i Tidaholm idag och fixat spackel till köket samt köpt ett linne Avanna. Riktigt snyggt. Och jag är glad över att jag äntligen slog till då jag dragit ut på det ganska länge. Fick mess från Jojjo på vägen så jag hämtade upp henne i Falköping på min väg mot Tidaholm. Vi hann med massor medan vi var där. Massa gamla minnen kom till liv och vi hade riktigt kul.

Nu är det snart budgetmöte med Miljöpartiet. Vet inte riktigt om min hjärna pallar det idag... Hm... Filmkväll med Jossan ska det bli med, uppvärmning på vårat köksprojekt imorn då vi ska riva ut mitt gamla kakel och spackla. Det är alltså sista dagen jag röker. Vilket nog är passande för mitt kök kommer inte vara så vackert sen tills det nya kaklet är uppe. På lördag!

Funderingar över livet

Idag har jag haft en sån där dag som bara flytit på. Igår hade jag en dag då jag var väldigt trött. Slutade kvällen på soffan tillsammans med Bänken och vaknade inte förrän strax innan ett idag. Därefter försökte jag ta ett tag i min lägenhet. Vilket resulterade i att jag diskade och tvättade.

Var i Tidaholm igår och hälsade på farmor och farbror. Farmor satt jag länge och pratade med. Det är alltid lika trevligt. Hon är så klok och rolig. Hon berättar gärna saker och jag lyssnar gärna på dessa saker.

Vi åkte sen till farbror där jag kollade på hans överblivna kakel. Vi bestämde sen att han ska komma med kaklet nästa lördag och sätta upp det åt mig. Tills dess ska jag riva det gamla samt spackla. Till min hjälp har jag frågat Bänken. Hon har ju faktiskt en kofot i verktygslådan. Det har ju inte jag, fast sen har inte jag gått bygg heller.

Och sen har jag faktiskt bestämt mig nu. Ska faktiskt sluta röka. Nästa vecka är planerat. Har dock inte bestämt vilken dag. Jag har valt att ta detta beslut då min astma har börjar återkomma lite och då jag absolut inte vill börja med massa mediciner igen så tänkte jag sluta röka och se om jag mår bättre av det. Och så skriver jag om det på bloggen nu bara för att folk ska kunna läsa det och jag inte ska få för mig att inte stå fast vid det. Stort beslut. Det är trots allt typ tre år sen jag slutade senast. Och höll upp i över nio månader. Och började igen. Hoppas på bättre tur denna gången.

Nu kommer strax Bänken och vi ska kolla på film och mysa lite. Börjar inte jobba förrän 14.00 imorn och det är inte mycket städning kvar. Tänkte försöka ta en tur i lägenheten med snabeldraken bara innan jag får besök i helgen.

Vart tog bättringen vägen?

Jag hade bestämt mig för att bli bättre på att blogga men tydligen är jag ute och ränner lite väl mycket för att hinna med det dagligen. Haha. Nu tänkte jag dock skriva några rader innan jag ska träffa Jossan för att fika. Har varit uppe sen strax efter sex så idag behövs det en del kaffe för att jag inte ska somna stående. Känns väldigt konstigt när jag tittar på klockan och inser att hon inte ens är 10 och jag är ledig och uppe. Är uppe så här tidigt eftersom jag var ute på äventyr igår. Tycker ju om att vara ute på äventyr när jag är ledig. Det är så mycket jag tycker om.

Nu ska jag ta tag i mitt liv igen efter att slöat och gosat med Evert lite. Han har ömsat nu igen, han växer så det knakar och gör mig så stolt. Haha. Har dock lite dåligt samvete att jag lämnat honom så mycket det sista men samtidigt så ska ormar vara ifred när det är dags att ömsa. Men nu kan man leka med honom igen.

Ha en underbar onsdag!

Städ- och datordag

Idag har jag koncentrerat mig på städning och datorn. Började med att städa toaletten. Sen kom Lillbitch, Junkie, Slynan och Sparris på besök för att greja med min dator. Alltså de tre förstnämda gjorde det, jag och Sandra pratade mest. Junkie tog sig en dusch och skitade ner mitt nystädade golv med flagnor från hans nya tatuering.

Men jag har fått ljud på min dator idag tack vare pojkarna. Den externa hårddisken är oxå igång nu. Fast det är väl bara tillfälligt. Får inte stänga av den eller datorn så ska det ju funka. Haha. Därefter blev det ett besök på Lilla Blå och intag av lite föda. Samt ett besök på systemet för att fylla på kylskåpet.

Nu är det städning som gäller. Har disken och dammsugning kvar. Sen är jag klar med den. Sen ska jag se om jag kan göra iordning mig lite med.

Sista dagen

Idag jobbar jag sista dagen på mitt sommarjobb. Sen är jag ledig nästan en månad innan jag får mer jobb där. Sen vet jag inte hur länge jag har jobb. Har till jul och sen mer efter jul. Långt sommarjobb.

Torteras idag igen... Ska till tandläkaren. Men det ska väl gå bra.

Tog tag i min lägenhet igår och började städa. Dock massa kvar. Så får fortsätta ikväll. Måste bli snyggt här! Har panik över hur det har sett ut det sista. Men har ju haft panik över det mesta.

Massor att fixa idag, papper som ska fyllas i, papper som ska lämnas in. Detta tänkte jag fixa innan tortyren. Borde ha gått upp tidigare. Men alla som känner mig vet att jag inte är någon morgonmänniska.

Och det enda som fattas till Evert nu är en klätterpinne. Men jag känner att jag kan börja inreda ändå.

RSS 2.0