Mys och arbete

Igår hade vi en minimyskväll, jag och Bitch. Tittade på tv och pratade en massa om helgen, om veckan som kommer och om livet. Samt satt på msn med de andra bitcharna. Lite halvsent blev det, som tur var inte jättesent eftersom kära Nanna ringde och väckte mig och frågade om jag ville jobba. Och jag är inte den som tackar nej till sånt.

Så upp och sätta på sig ansiktet och ge sig iväg. Nanna verkade lite chockad över hur fort jag kom. Jag kan vara snabb, bara jag får på mig ansiktet och kläder så är jag klar.

Kunde inte jobba så länge, mamma kom på besök och vi var ute och åt. Även syster var med. Vi var även på sjukhuset, mitt nya jobb och Mio.

Jag känner igen mig....
image360


Vi behöver alla varandra

Helgen har varit en stor kavalkad av vänner, älskade vänner. Det började redan i fredags. Det var en lagom pissig dag som förbättrades avsevärt genom ett besök på bion med vänner. Vi började på Norma Jean´s där vi fikade och pratade och sen efter filmen var det Dagnys.

       
     



Lördagen så träffades vi alla för att luncha på Wokstugan. Från början var det vara jag och Bitch men vi blev bara fler och fler. Chassen bestämde sig för att haka på och även Nanna. Det var hungriga miner, stark mat och sega människor.

 



Efter det så skingrades vi för att sedan mötas under kvällen. Jag och Bitch vandrade hem till Chassen för att förfesta lite, Nanna var upptagen med personalfest så hon strålade samman med oss först på Terrassen. Och jag kan ju säga att jag aldrig mer går till Terrassen. Ok att sångaren i BWO är hot, men det var ju den enda på stället! Det var dyrt att gå in, man blev armbågad på dansgolvet, fick även en armbåga i skallen och alkoholen var även den dyr. Och inte serverade dom Comsopolitan i Cosmoglas...
Men vi var tillsammans... iaf större delen av kvällen. Tappade man bort varandra där så var det enklaste att messa varandra för det gick inte att hitta varandra igen. Och vi fick ju se en snygging iaf.

        
 
     
       


Tequila Rose

Jag har massa Tequila Rose, härliga kompisar, biljetter till BWO och ont om tid.

Igår var det bio med Bitch, Nanna och Fredrik. Vi tittade på Härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Vi hade jättekul, bilder kommer när jag har lite mer tid. Vi skrattade massor och vi var dom enda i hela salongen som skrattade varje gång dom kallade någon bitch.

En nykter sväng till Dagnys med tillhörande dans efteråt. Mådde dock illa efter alla popcorn jag och Nanna hade smällt i oss. Så jag gick hem efteråt istället för att åka med de andra. Men vi kom hem ungefär samtidigt och jag och Bitch hamnade på trappan och satt och pratade. Läste morgontidningen med som kom medan vi satt där.

Himla rolig diskussion mellan Nanna och Mike bland mina kommentarer! Skrattar varje gång.

Redan fredag

Denna veckan har gått snabbt. Tänkte blogga igår men hade ont i armen så jag orkade inte. Jag satt hemma hos Chassen istället och blev servad. Hon skar min pizza och hjälpte mig med allt som det krävdes två händer/armar till. Det är bra att ha förskollärare som kompisar, de kan sånt! Tyvärr är min förskollärare väldigt hostig och inte speciellt pigg.

Och vi har inte bestämt oss för vart vi ska gå imorn än. Vi bestämde för att skjuta den beslutet på framtiden.

Det jag är bäst på...

Är det något jag kan så är det att göra av med pengar. Återigen så har jag kommit på mig själv med att göra av med mer än vad jag har råd med, som väl nästan inte är något. Jag får helt enkelt fortsätta att skära in på maten.

Jag har dock gått ur en bokklubb idag, bara en kvar. Vilket påminner mig om att jag måste betala månadens bok med. Skulle kanske inte lagt en beställning på Panduro? Men det är ju kul att pyssla. Har en skuld till min käre fader med... Men det får han så fort jag har pengar som jag inte shoppat upp.

Det kostar att ligga på topp, trots att Nanna stod för gårdagens mersugande till Mikes förtret. Hehe.

Nu ska jag strax fram till stan med syster. Kommer gå åt lite pengar men det är bara att bita ihop och se framåt. För om tio år kanske jag har tillräckligt med pengar för att leva som jag gör nu? Haha...

Lördag... Linda Bengtzing eller BWO? Fredag blir det iaf bio. Dock har vi inte bestämt vad vi ska se. Bara att vi ska åka och insupa den härliga biokänslan.


Min soffa...

Den är gjord för myskvällar. Det enda som fattas är en stor filt som alla kan krypa ner under. Fast det kanske inte blir så bra eftersom alla ligger åt alla möjliga håll under en myskväll. Men mer filtar behövs ändå! Tre är alldeles för lite.

Igår bestämde jag och Chassen oss för att ha Hugh Grant-maraton. Notting Hill gick på trean med början klockan 9 så vi började med Music and lyric. Det var jag, Chassen och Paul som tittade på den, samt Nanna som såg de sista 45 minutrarna och vill se början sen med medan vi andra var sugna på Notting Hill. Lagom till den andra filmen kom Bitch och det blev lite mat. Jag ställde mig och stekte hamburgare. Till det fanns det massa saker att ha på samt chips. Men vi får inte glömma alla dessa Mer som Nanna hade med sig som resulterade i en riktig sugkväll. När kvällen var slut var alla helt slut och Chassen hade knullrufs. Våra myshögar i soffan är bland de bästa högarna.

En helt vanlig myskväll med andra ord, precis som livet ska vara med alla underbara vänner!

     

           

Återigen själv

Idag åkte Ramona hem till Stockholm igen så jag är åter själv hemma. Lägenheten ser förjävlig ut så nu blir det till att städa. Har börjat sprida ordet om myskväll imorn, det krävs många att fylla tomrummet efter Ramona.

Dagen idag annars har bestått av softa i soffan med Ramona innan hon åkte, plugga trygghetssystem samt sitta på möte. Långt möte blev det, nästan tre timmar och ändå hann vi inte med allt vi skulle.

Nu i veckan ska jag försöka fördjupa mig lite i Mp:s nya kampanj, Byt politik inte klimat.

Men först ska jag sova. Tänkte hälsa på mina gamla arbetskamrater imorn eftersom jag lovat hjälpa Eb med en grej. Hoppas det blir lite kaffe med och trevligt prat.

Jag saknar Nathalie, vill verkligen åka upp till Stockholm. Kanske ska kolla lite på biljetter och se om man kan ordna något, men får kanske prata med gänget innan så att dom inte dör av chocken att jag lämnar dom ett litet tag... haha.

Ramonahelg

I fredags var jag i Skövde och hämtade Ramona. Vi åkte hem och hade en myskväll med Bitch och Nanna sen tog vi bilen fram till Dagnys och dansade. Jag var nykter eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter och försöka hålla mig vaken under ett möte.

Det var kul att dansa med Ramona igen. Det är kul att träffa henne och prata.

På lördagen tvingade jag mig upp så jag kom till partilokalen typ i tid. Vi åkte ut till Ekehagens forntidby. Började med smörgåsar och bullar. Sen pratade vi politik och åter politik. Men vi hann även med att äta lunch, få en guidad tur samt fika. Jag behöver väl knappast säga att jag kom mätt därifrån...

   


När jag kom hem var jag väldigt trött. Även Ramona var väldigt trött så vi la oss på varsin ända av soffan och sov ändå tills när Chassen ringde och frågade om det var okej att dom kom snart. Strax efter det kom Helen, då hade vi knappt tagit oss upp från soffan. Men vi kom igång igen och folket strömmade in. Vännerna är underbara, Chassen var lite emo i början på kvällen, Paul ollade, killarna blev kajalade, tjejerna blev heta och alla hade roligt. Speciellt kul är det att det droppar in lite allt möjligt folk. Kvällens stjärngäst, förutom Ramona då det var ju hennes fest, var Therése.

       
       
   

Sofforgie

Igår bakade jag kladdkaka och gänget droppade in en efter en för ytterligare en myskväll. Det blev kaddkaka och Grease och sedan satte vi på Casanova. Vi upptäckte att det enda som behövs för en sofforgie är jag, Chassen, Nanna och Bitch. Höga stön, dunkningar i väggen och alltmänt galna. Underbara vänner man har!

   


Idag var jag uppe tidigt för besök på AF. Inte så kul. Speciellt inte heller när man haft myskväll till halv 2. Träffade Nanna för en fika på Lilla Blå. Vi satt ute invirade i varsin filt och myste. Kallt som satan, men vad gör det när man har värmande kompisar? Helen kom förbi med. Passade på att bjuda henne på Ramonafest hos mig. Lite förvirrande eftersom det vanligtvis kallas Åsafest.


 


Städar och grejar nu inför Ramonas hemkomst. Fast det inte är hennes hem längre. Men hennes andra hem kanske. Hämta henne i Skövde ikväll och sen blir det myskväll. Vad skulle man göra utan alla myskvällar?

Brud söker lammkött

Igår så satte jag mig och pysslade. Gjorde bl a ett döskallehalsband till Chassen. När jag sen skulle gå och köpa cigaretter så såg jag att plånboken var tom. Eftersom jag inte ville ta bilen eller gå över halva stan för att ta ut pengar så gick jag till Chassen och lånade. Efter jag varit på kiosken gick jag tillbaka till henne och vi tittade på Bonde söker fru. Vi drack gott kaffe och åt rostade mackor.

Vi kände oss dock lite mobbade eftersom vi inte får vara med i Bonde söker fru och kom istället på programmet Brud söker lammkött, med tillägget Gärna med kajal eftersom Chassen likes it...

Nanna kom med. Vi tittade på The wedding singer medan Chassen fastnade framför datorn.

Började dagen idag med att pappa ringde och väckte mig. Eller väckte och väckte, jag låg mest och blundade för jag hade redan vaknat, doock ej gått upp.
Sen har jag ätit, grejat i förrådet, vilket jag aldrig verkar bli klar med, samt fastnat en stund framför datorn.

Nu är det snart dags att börja tänka på kvällen, jag har lovat att baka en kladdkaka till vår Greasekväll. Med kladdkaka kommer besked. Vad kommer att hända ikväll?

Myskväll

Igår messade jag bitch och frågade om han ville komma över och kolla på tv. Jag får tillbaka att det är Moulin Rouge på tv. Vi bestämmer oss att se på den och jag börjar skicka inbjudningar över msn. Nanna och Chassen hänger på, det var ju så mysigt sist. Jag gjorde varma mackor och popcorn, Bitch hade med sig chips, Nanna hade med sig choklad och lite annat godis och Chassen hade med colasnören. Vi satt och kollade på filmen och pratade en massa. Chassen förstörde filmen för all framtid för Nanna genom meningen Kom och ät mig.
Det blev en sen kväll med mycket tv, passiv röka, fejkade orgasmer och underbara vänner!

   
   

Dags igen!!!

Ja, jag vet att jag varit jättedålig på att blogga. Jag har varit dålig på att göra många saker det sista förutom att stressa.

Även i fredags så blev det massa stress. Åkte direkt till Jojjo efter jobbet och hämtade hennes samt hennes växter som jag ska vara fostermamma åt tills hon kommer hem igen. Hem och duscha och göra sig klar för att gå på lillbitchs fest.

Mycket folk, blev något av en köksfest för min del. Träffade massa nytt folk men även några av dom gamla.

   
    


På lördagen var det dags för det omtalade sexpartyt. Tiden som var sagt var klockan 18. Klockan 18 var vi bara fyra här. Som vanligt kan ju folk inte komma i tid. Men jag tycker om dom ändå. Mike kände av vibrationerna av alla dildosar långt efter, Bitch var kletig både högt och lågt och alla var facinerade av Rödluvan. Festen fortsatte, jag och Chassen, som var hög på hostmedicin istället för alkohol, åkte iväg till hennes syster som hade utflyttningsfest och sa hej. På vägen tillbaka hämtade vi Sanning eller konsekvens och fick veta massa saker om varandra och se varandra göra massa konstiga saker. Stackars Tom trillade nog av stolen av mitt samtal, Cizzi fick en juckandes Mike mot benet och Chassen lät mig avslöja hennes hemlighet, mest för att hon inte kom på nåt själv och absolut inte tänkte på det jag tänkte på. Sen drog vi som vanligt iväg till Dagnys och dansade och var glada, alla utan Mike, Chassen och Bitch som ingen av dom mådde så bra.

            
   
     


Söndagen blev en riktig slappdag. Dock blev jag uppkörd ur sängen ganska tidigt (typ nån gång efter 12) av syster och hennes pojkvän som var här och hämtade och lämnade saker. Men jag kröp ner i sängen igen efteråt och sov ända till 3. Det var riktigt skönt efter att man stressat i över en vecka.
Sen började vi messa och diskutera över msn om kvällen. Det slutade med att dammsugaren fick åka fram, hade ju popcorn här i lördags, samt fönsterputsen för att få rent bordet. Sen hämtade Chassen upp mig, Bitch och Nanna. Vi drog till Filmstallet, kom ut med godis och dricka och så hade vi faktiskt bestämt vilken film vi skulle se. Åkte fram till stan, tjejerna drog till Wokstugan och Bitch till pizzerian för att köpa mat. Chassen tog en sväng hem och hämtade Dagboken, hon hade filmen som vi beslutade oss för att se. Sen blev det soffa, film, mat och godis för hela slanten i älskade vänners sällskap.

fredag fredag

Fredag nu igen. Vilket betyder helg! Dock känner jag att jag lätt kunde klämt in ett par dagar till för att hinna med allt. Som påpekats för mig, vilket jag även är fullt medveten om, är att jag bloggat väldigt sällan det sista. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att igår var första dagen på en vecka som jag satt och slappade framför tv:n längre än tio minuter. Igår satt jag nämligen och kollade på CSI en hel timme. Kändes skönt efter att man missat massa bra serier i veckan bara för att man inte haft tid eller ro till att sitta still. Bättring!


Sista dagen på jobbet. Sitter och planerar kvällen som består av födelsedagsfest hos vår yngsta bitch ikväll. Hur man ska hinna dit eller orka med det är ett kapitel för sig, men det löser sig. Imorgon är det sexparty hemma. Börjar redan kl 6 och det är massor som ska fixas innan. Alltid dessa saker som ska fixas. Och jag som är så bra på att planera... öh?

Söndagsplanerna består av soffa samt kanske lite dator. Behöver bara slappa lite. Men det skulle inte förvåna mig om jag skulle få ett städryck eller nåt. Bara för att jag har hållt igång så mycket det sista.


Minneskortet tömt, batteri finns. Hoppas det kommer bli många roliga bilder i helgen som kommer upp på bloggen sen, med tanke på att förra helgens bilder lyser med sin frånvaro. Detta inte endast på min blogg...


Hm...

Trött, tröttare, tröttast.

Men glad.

Japp.

Trött

Jobbat fyra dagar. Varit sjuk en vecka. Så kan det gå.

Grooming

Ännu en dag har förflutit på jobbet. Riktigt svårt att komma upp idag men det gick. Precis. Men på jobbet var det trevligt. Vi pratade och var glada. Mycket att göra, mindre hosta. Men dock hosta.

Fikade med Jojjo efter jobbet. Satt på Lilla Blå och drack kaffe och rökte massor. Och självklart massor med snack! Dock hostade jag så jag nästan fick upp maten efter alla de ciggen.

Nu känner jag att det är dags för lite grooming som jag inte har gjort på hur länge som helst. Behöver ta hand om mig lite med. Ska bara lista ut hur jag ska packa in örhängena först... Vågar inte riskera något. Ska ta och färga håret och vill inte få färg i mina relativt nya hål.

Och så kommer Nanna. Hon var kaffesugen så jag måste diska perkulatorn efter gårdagens fika.

Pratat med min älskade förra sambo idag. Det finns nog inget bättre än att bo ihop med en av sina bästa kompisar. Tyvärr är det ju slut. Men fortfarande diskuterar vi allt. Kom fram till att jag bara får baka och äta kladdkaka en gång till med tanke på resultatet.

Dags att få lite fart... Mycket att göra och så lite tid. Men imorn är det fredag och det betyder att det sen är helg. Ska bli skönt att sova ut på lördag.

Kladdkaka

Igår kom Cizzi förbi när jag hade kommit hem från jobbet. Vi bakade en kladdkaka och åt som galningar. Och som vanligt kommer nyheter tillsammans med kladdkaka. Jaja.

Trött och sjuk och jobbar heltid. Bloggar lite när jag orkar...

Fy och blä

För att vara sjuk.

Sitter på jobbet med en öm hals och en röst som är på väg bort. Men snart är det dock lunch och rösten får en paus.

Så är det.

Kan man inte få vara sjuk?

Blev väckt tidigt idag av telefonen, det var mitt gamla jobb som behövde personal i veckan. Jisses. Jag bad att få tänka på det, var ju tvungen att känna efter hur jag mådde. Skulle jag verkligen klara av att sitta i telefon hela dagarna? Kom fram till att jag kanske inte klarar det men valde att tacka ja till att jobba ändå. That's me.

Jag har äntligen tagit tag i mig själv, duschat och sminkat mig. Fy vad man ser hemsk ut! Förkylning går verkligen hårt på en. Ser nu fram emot att fika med min älskade syster. Dock ser jag inte fram emot att visa mig bland folk. Men jag är inte så knusslig. Som Chassen citerade efter Jonas Gardell "Knusslig får inte knulla". Vad det nu har med saken att göra.

Japp, lite väck är jag allt. Men vad gör det, jag är ju aldrig normal.

Helgens plågor

Ja, denna helgen har bestått av en del festande men även av en del plågor. Mentala och kroppsliga. Dom mentala är osäkerheten som ibland dyker upp oanmält. De kroppsliga plågorna var dock fler.


Det började på fredagen när jag gick ut i mina nya fina skor. Det gick jättebra. Tills jag började dansa. Ajaj vad ont jag fick. Men de var ju snygga.

image286
Vaknar på lördagen med värsta förkylningen. Men ingen förkylning har väl hindrat mig förr. Jag klarade att gå ut, jobbigt att gå dock för det regnade och kom in vatten i skorna. Väl framme på Dagnys kunde jag ju inte annat än att dansa loss till Liptones vilket resulterade i flera hostattacker på dansgolvet. Men kan man göra annat till den låten? Till resten gick bra att dansa men till just den låten blir man ju lite vild. Dessutom så fick jag ont i benet efter fredags tur i de nya skorna. När man gick hem så regnade det än, fötterna blev ännu våtare.

Vaknade på söndagen. Fortfarande dålig. Om inte sämre. Ont i kroppen dessutom tack vare min förkylning. Fötterna mår hemskt efter att jag gått med blöta skor. Dessutom så börjar min näsa kännas lite öm. Lyckats sova nästan en timme på soffan men inte mer. Men nu ska jag strax försöka igen.

Tankarna mal ungefär lika snabbt som snoret rinner. Men så är det. Och nu har jag klagat tillräckligt.


RSS 2.0