Fredagens Singstarfest

Tack vare Lillbitch så har jag nu fått alla mina bilder. Så här kommer fredagens fest i bildformat.

   
   
   
   

Jädrans skit!!!

Den där förbannade pissråttan till bänkskiva vill ju inte lossna! Nu är en sida loss, men inte resten. Jädrans skit alltså. Irriterad blir jag!

Puh

Precis efter mitt inlägg så fick jag idén att jag lägger mig en stund på sängen och bara kopplar bort allt. Kom på tanken att jag kanske skulle sätta på lite musik.

Då slog det mig! La jag dom inte på cd-spelaren i sovrummet. Och har de då inte trillar ner bakom byrån. Och visst var dom där. Tillsammans med massa damm. Dammet fick ligga kvar, tror inte grannarna vill höra min dammsugare nu men presentkorten ligger nu halvt under mitt tangentbord där jag hoppas de ligger säkra.


Jakten

Jag har två presentkortbokhandeln i Tidaholm som jag fick i julklapp. Dessa la jag på ett bra ställe i väntan på bokrean. Och självklart hittar jag inte detta bra stället nu.

Istället har jag hittat:
- 1 strumpa
- min mp3
- en uttagslapp med Johannas konto
- ett gammalt arbete från Globalisering och värderingsförändringar
- ett halsband jag fick när jag tog studenten

men inte hjälper det mig? Bokrean är ju nu!!! GAH!!!!


My Cool

Sitter och myser framför datorn med musik efter en riktigt härlig dusch. Jobbar kväll idag och kom hem riktigt frusen. Kan bero på att jag inte ätit ordentligt... eller sovit ordentligt. Men det är trevligt att kolla på film hela natten!

Ska laga mig lite mat nu med. Lagom tid på dygnet för middag. Och imorgon så kommer kanske Chassen hit med frukost åt mig. Tidigt. Men för att träffa vissa så är tiden på dygnet inget!

Nu är det slut på det roliga....

Min kamera fungerar inte så det kan inte bli mycket bilder här. Jag har börjat ordna så att jag kanske kan komma igång att fota snart igen. Får se om jag kanske kan få som jag vill. Men hur troligt är det? Når kan väl aldrig gå min väg fullt ut?

Samtidigt som jag sitter och gråter blod över alla räkningar denna månaden (jävla csn som ruinerar en) så har jag vunnit en auktion på Tradera. Hm... Jag som har shoppingförbud... Dessa snygga armvärmare kommer förhoppningsvis snart hem till mig!
image823


Snygga!


Så för kort från helgen får jag hänvisa till Helens blogg, trots att hon är så taskig och lägger upp DÅLIGA bilder på oss.

Och idag är det städning och My Chemical Romance som gäller i nån timme nu.

Mina vänner är de bästaste

När allt annat känns kaos så vet man att man åtminstone kan lita på sina vänner. De där som är något alldeles extra. I helgen har jag haft lyxen av att ha besök av en sådan. Men nu så har älskade Nettan åkt hem. Det var så underbart att träffa henne igen, önskar bara att man kunde ha allt iordning när hon kommer.

Snart hämtar Chassen upp mig och vi ska ha söndagsmys. Att ha en vän att luta sig mot på söndagskvällar är GULD VÄRT!

Bilder från helgen kommer. Ska bara fixa iordning så vi kan föra över dom till datorn.

Singstar och årsmöte

Gårdagskvällen var full med alkohol, trevliga människor och singstar. Kort blev tagna och dess kommer att komma upp på bloggen när tid finns. Just nu lämnar jag bara ett snabbt inlägg för att sen umgås så mycket jag bara kan med Nettan.

Idag gick jag upp vid 12, årsmötet med Miljöpartiet startade kl 13.30 med information om Citta Slow. Riktigt intressant. Fick dessutom äran att vara ersättare i styrelsen samt bli chefsredaktör för Moroten. Känns spännande.

Nu ska vi laga lite mat.

Hon är här!!!!

Nu är älskade Nettan här!

Igår drack vi vin, spelade Singstar samt pratade. MYS!

Längtan efter vännen

Idag kommer alltså hon! Underbart! Det var alldeles för längesen nu. Jag ser fram emot att krama henne efter att vi inte träffats på säkert ett år.

Jag har städat  bort det värsta hemma, ställde precis undan dammsugaren. Om man bortser från mitt papperskaos och kaoset i köket som blivit i väntan på att byta bänkskivor så ser det ganska vetigt ut.

Nu ska jag göra mig iordning och dra fram till stan. Fika och köpa rödtjut.

Kalas

Idag tog rosthögen mig till Tidaholm för att vara med på Sagas barnkalas. I natt är det nämligen 6 år sedan vi åkte in till bb och Saga föddes på morgonen. Så det är alltså egentligen först imorgon hon fyller.
Kalaset var på Barnens Hus. Det var paket, lek, fika och massa maskeraddräkter. Jag var inofficiell klädhållare och allt var bara jättetrevligt! Dock går tiden väldigt långsamt till slut efter några timmars lek... Tur att det finns maskeraddräkter som kunde underhålla oss vuxna med. Hedvig hade väldigt kul åt att se mig i alla dräkter. Barnen med... Fick jaga dom när jag var utklädd till trollkarl, men jag fick inte vara bland kuddarna för det var deras bo. Barn och deras regler...




Hur mer VI kan det bli???

Efter att Chassen sa till mig att kolla på dagens Nemistripp på Helgon så var jag bara tvungen att låna den och lägga den här på bloggen.

Så här har ni mig och Chassen i ett nötskal:

image809

Fundera tills på lördag

Efter mötet med Miljöpartiet idag så har jag en del att fundera på tills på lördag då vi ska träffas och ha årsmöte. Dock så har jag nästan helt bestämt mig, på torsdag kommer mitt beslut vara fullständigt eftersom jag efter torsdagen kommer vara upptagen med en underbar knas!

Det har varit en bra dag, fast den började lite senare än vad jag velat. Jag har fått lite timmar framöver, dock passar dessa timmar perfekt in med resten av mitt schema. Riktigt skönt. Fikade på Lilla Blå, fick en pratstund med Jojjo. Blev väldigt sur över att någon går och säger saker om mig som inte är sant. Men då vet jag ändå vad folk säger och jag kan dementera det.
Därefter blev det en kopp kaffe hemma hos Cizzi där hon fick in mig på Tradera igen. Hoppas jag vinner auktionen!!! Hon blev väldigt förvånad över min punktlighet (första gången det hände?) dock så var jag inte punktlig till mötet men det var med flit. Alla där är nämligen lika dåliga på att vara punktliga så det kan bli lite kallt medan man väntar.

Nu ska jag kolla lite på Tradera igen, dreggla över vad jag vill ha. Egentligen har jag ju köpstopp men de är ju såååå snygga!

Där regnbågen slutar

Blev riktigt glad i natt när jag blev trött vid 2 och lade ifrån mig Putins Ryssland som jag är på de sista sidorna på. Gissa om jag inte var glad när jag vaknade två timmar senare och inte kunde somna om.

Två cig och 296 sidor senare somnade jag återigen. Då var klockan ungefär 9. Boken som jag läste i natt var Där regnbågen slutar av Cecilia Ahern. Riktigt bra bok. Tror jag kommer läsa ut del 3 under dagen. Boken lånade jag av Chassen igår eftersom jag sträckläste PS Jag älskar dig efter jag hade köpt den. Detta var dock innan jag upptäckte att de har gjort film av den som snart kommer ut.

Idag är det fika och möte på agendan. Om det blir en eller två fikor vet jag inte än. Blir ett möte med miljöpartiet ikväll ändå. Så det är väl bara dags att vakna till och göra nåt med livet.

Mys, mys, mys

Denna söndagen förgylldes av min underbara vän Chassen. När jag väl slet mig från datorn så åkte jag och hämtade Chassen så hon hann lägga på brev innan lådan tömdes. Vi ringde och beställde lite mat och åkte och bytte bil. Några strög medan vi väntade på maten och sen åkte vi hem till henne. Det var mat, kakor, cola, kaffe, Singing Bee, Wallander, cig och massa mys.

Eftersom vi inte lyckades ta en enda bild på oss som vi var nöjda med så kommer en bild från förra veckans söndagsmys istället.

image808

Dagens låt: Lyssna till ditt hjärta- Friends

Bästaste vänner

Igår fikade jag med Johan sen kom Chassen förbi och vi pratade ut lite. Bästaste vänner är alltid totalt ärliga mot varandra, på gott och ont. Ibland kan man säga sårande saker men man gör det av KÄRLEK.

Efter att jag och Johan varit en sväng på ÖoB och handlat lite och pratat skit med Nanna och Stina så körde han hem mig och jag tog en lugn eftermiddag på soffan tillsammans med Cosmopolitan som damp ner i brevinkastet i veckan.

Skämde därefter bort mig själv lite innan Chassen kom. Vi pratade massa skit och drack öl. Därefter kom Våfflan som varit på en annan fest men värden hade somnat så han drog kosan hit. Även Bea kom för att följa med oss ut och dansa. Chassen skippade dock det. Jag och Våfflan körde på handbojjor och när vi kom hem jämförde vi handlederna. På vägen hem så ringde vi Bitch då vi såg att det lyste i hans fönster. Han informerade om att det stod en räv strax bredvid oss. Var lite svårt att få med den på bild. Därefter gick vi alla upp till mig och lagade mat. Sen åkte Ronny & Ragge på denna helgen med.






Discoglasfest

Igår jobbade jag kväll och när jag kom hem så fastnade jag på msn. När Helen kom vid nio hade jag inte kommit in i duschen än. Tog en snabbdusch och gjorde mig iordning väldigt snabbt för att vara mig. Bitch kom hit och sen kom även Beatrice. Vi satt och drack öl, cider, whiskey och likör. Likören intogs i de läckra discoglasen och då släckte vi ner och imponerades av dom än en gång. Vi pratade massor och lyssnade på bra musik. Hade supertrevligt som vanligt. Pratade även med min supercoola pappa en stund.
Därefter drog vi ner till Dagnys, Beatrice var nykter och körde. Underbart! Så kallt som det är nu.





40-year old virgin

I onsdags samlades en del av bitchgänget för att kolla på film. Denna gången blev det 40-year old virgin. Trevlgit som attan hade vi. Massa godis och mys. Precis som det ska vara. Nanna och Niklas gick dock tidigt då Nanna skulle upp och jobba dagen efter medan Martin och Helen var kvar till ett eller nåt.



Sova, äta, jobba och dö

Sov riktigt länge imorse, var inte uppe förrän vid 12. Somnade ganska tidigt oxå (för att vara mig) kl 2. Hade lite bråttom till jobbet sen.

Idag är det den hemska dagen som kallas Alla hjärtans dag. Ett hemskt påfund för att få fart på kommercialismen. Som om man inte handlar nog ändå.

Jag har verkligen försökt att inte handla så mycket men kontot sviktar ändå. Och frågan är vad som är inpulsköp och inte. Funderar på att köpa en ganska nödvändig grej. Som inte andra tycker är lika nödvändig. Jo, kanske Jojjo.

Kors i taket

Texas (med kuken) och Nanna kom först! Han lyckades komma i tid. Fast sen sa vi ju halv åtta så att de kanske skulle dyka upp i tid till 8...

Fika och Bitchmys

Idag ringde Jojjo och väckte mig vid kvart i två. Borde kanske sova på nätterna istället för att lägga mig på morgonen? Det blev en fika på Lilla Blå. I några timmar. Jag fick den smarta idén att ha filmkväll medan jag satt där och messade Texas (med kuken) och vi bestämde oss för att ha det. Sen messade jag resten av the bitches, förutom Nanna som kom till fiket och gjorde oss sällskap.

Så sen körde jag hem Nanna och åkte hem för att duscha och ordna innan mitchmyset, dock så fastnade jag i telefon med sötaste Leena i lite över en timme. Så nu väntar jag på att Helen och Bitch ska dyka upp. Texas är ju alltid sen så...
Kommer dock sakna Chassen ikväll, hon har ju rymmit stan och är därför inte med på bitchmyset. Vi som ska se 40-year old virgin.

Men kommer snart mina bitches för att göra min soffa osäker och jag ska försöka göra mig iordning. Det är väl på tiden.

Chasing Cars

Jag är fortfarande inne på att lyssna på lite myspys-musik. Fast sen så är ju mysmusik olika andra för alla, jag tycker personligen att Marilyn Manson kan vara väldigt mysigt att lyssna på.

Jobbat idag. Har dock varit så fruktansvärt slö på jobbet de två senaste dagarna. Tror jag var slö i söndags med på jobbet.

Nu sitter jag framför datorn och väntar på att mitt rosa fina nagellack ska torka. Tur att statoil har öppet till 24 så man slipper stressa. Vilket jag fick göra i lördags ändå eftersom vi hade så gott om tid tills det stängde...

Sökt en massa jobb idag. Håller tummarna att jag får det jag vill ha. Jag vill ju ha heltidsjobb så jag kan byta ut rosthögen. Eller så får man göra som Anna och starta eget och prenumerera på alla bra tidningar genom företaget.

EMOPOWER

Igår åkte jag hem till Chassen efter jobbet där vi kollade på film, Rush hour 2 samt en Wallanderfilm, lutade oss mot varandra, åt kakor och testade på att röka inne. Mysigt hade vi det. Vi var inte pigga men glada över att vara med varandra. Och vi är alltid snyggast!

Det är bra att ha en kompis att luta sig mot när allt känns fel och hemskt.




God put a smile upon your face

Har nu varit på Shell och ätit tillsammans med mor, syster och Peter. Sitter framför datorn och röker och mår lite illa för att jag åt så mycket nu. Lyssnar på riktigt bra musik, Coldplay, Multicyde och Hellström bla. Ska strax dra till jobbet och anstränga mig en liten stund. Blir inte länge men det är ju dubbel lön på helgen så det är ju värt det.

Sitter och drömmer mig bort till andra tider, kanske bättre tider, vad vet jag. Just nu är jag bara en liten fis i rymden, en liten fis som gått vilse. Det positiva med att vara en liten vilsen fis är att denna fisen gått ner nästan 2 kg på två veckor. Kanske inte på det mest hälsosamma sättet men alla sätt är bra förutom dom dåliga. Motsäger mig själv men det är jag ganska bra på just nu. Men nåt måste man ju var bra på.

Dags att ta sig i kragen och dra till jobbet. Ta på sig lite varmare kläder innan bara för jag sitter och fryser och skjortorna på jobbet är inte de varmaste. Denna söndagen kanske kommer bli ganska bra ändå.

Diskussioner med en basist

I fredags träffades vi några stycken här och förfestade lite. De flesta förfestade inför Dagnys medans Dennis förfestade för att ta sig till en annan fest sen.

Det var mycket snack om allt mellan himmel och jord. Och bänskivor så klart. Denna bänkskiva som gäckar mig. Basisten erbjöd sig dock att komma över i veckan och ta itu med den om jag bjöd på kaffe. Jag erbjöd mig att baka med.

Fredags lärdom var att basister dricker whiskeyn ren, gitarrister har i en skvätt vatten och jag tar den on the rocks.

    

   

(N)emopower

I veckan så fyllde ju som sagt min käre bror år. Jag var där och firade honom tillsammans med familj, älskade och vännen Nemo.

Det var tårta, delocatobollar och värmeljus på bordet. Presenten från mig blev en liten Herr Nilsson samt två sedlar eftersom det inte är lätt att få tag på riktiga apor.

Lika trevligt som alltid när man träffas.

    
  

Dagen Creatures in my Head

Svårt att hålla mig borta, det är ju ganska kul. Varje gång så trycker jag tre gånger på random och får fram dagens Creatures in my Head och detta är tydligen dagens:

image736

i just don't know what to do with him anymore...

Hur illa är det...

När ens vänner tycker att man ändå är någolunda anständig när man har på sig leggins och bh? De är tydligen vana vid det... Att jag aldrig kan vara klar i tid...

Idag har jag mina nya sockar på mig som jag fick av Isse, kommer sticka upp en snygg rosa kant över kängorna.

Jag har massor med kort att lägga upp, det kommer snart.

Och jag har inte orkat bry mig om mitt bänkskiveproblem idag. Käkat pizza och fikat med Helen istället. När jag kom hem städade jag undan lite och satt sedan och pratade med underbaraste Nettan på msn. Tack för att du finns gumman! Det finns vissa saker som jag bara kan prata med dig om...

Nu dags att återgå till mitt festande i min snygga bruna bh.

A better day will come

Sitter och grubblar på hur jag ska få loss den andra bänkskivan samtidigt som jag lyssnar på A better day. Underbara Jojjo, Texas och Nanna har varit här och stött mig i mina bänkskiveproblem.

Jaja, ny dag imorgon och alla problem kommer att finnas kvar.

Räddaren

Sen mitt sista inlägg har jag och mina gamla bänkskivor blivit rejält osams. Försökte ge mig på att byta bänkskivor men de gamla vill verkligen inte bort.

När man sitter på golvet och är som mest frusterad så ringer underbara Ramona och räddar mig från min frustration. Istället pratade jag en halvtimme med henne och gjorde mig en kopp kaffe efter många om och men. Jag har satt på vattenkokaren tre gånger tidigare men glömt bort det eftersom jag varit så upp i bänkskivorna.

Så med en god kopp pressokaffe i magen ska jag nu strunta i att köket ser hemskt ut och istället diska och göra lite mat innan jag beger mig till Mariestad.

Kort och svart

Igår njöt jag riktigt. Först massage, riktigt hårdhänt massage, riktigt skönt men ändå riktigt ajaj ibland. Därefter drog jag fram till stan för att få håret klippt. När jag var klar så gick jag runt på stan lite och letade födelsedagspresent till älskade bror, Grattis på födelsedagen! När jag var klar med det satte jag mig på Lilla Blå och väntade på Jojjo och Eldor. Messade lite med förra inneboende, Helen, som var på stan och kom och fikade med mig.

Riktigt trött åkte jag hem till syrran och låg på hennes soffa i några timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Så som två systrar som älskar varandra gör.

Väl hemma kom Jojjo förbi och vi färgade hår. Och rökte och pratade. När hon hade gått la jag mig på soffan där jag legat tills i morse. Myssoffan är världens bästa soffa!

Nu på morgonen var Christer förbi med mina nya bänkskivor. Ska bara försöka få dit dom med.


Mmm

Idag kommer nog bli en riktigt skön dag. Efter några få timmars sömn är jag nu uppe för att få massage om ca 45 min för att därefter åka till Pilorum och få en helt ny frisyr. Därefter ska jag kanske träffa Jojjo på en fika på stan.

Igår var det måndagsmys hos Nanna som hade bakat. Dels chokladbollar men även sockerkaka med daim i. Riktigt skönt var det att slappa hos henne. Dock var filmen vi såg ingen höjdare alls. Den var riktigt konstig men ändå fortsatte vi att titta för att försöka finna lite logik eller nåt kanske men inget sånt kom. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad filmen hette.

Frukosten idag bestod av en riktigt god apelsin, vill inte äta massor precis innan massagen. Dags att ta sig i kragen och göra sig klar för den brutala massagen.

Familjemys

Idag styrde rosthögen mot Mariestad för att hälsa på min älskade Mariestadsfamilj. Eftersom det är sååå tråkigt att sitta i bilen själv den vägen så frågade jag Jojjo om hon ville hänga på. Det var musik, daim (alltid denna daimen nu för tiden... fattar inte varför...) och massa prat hela vägen. Väl framme stod min pappa vid spisen och fixade med en tacomiddag. Jojjo blev jätteglad när hon upptäckte att det fanns massa djur i huset, närmare bestämt fyra katter och en hund. Bra för henne men det är ju lite svårt för mig eftersom jag är ganska allergisk... Men vad gör man inte för att få träffa sin älskade familj?


Inflyttningsfest med SingStar

Igår var det dags för Cizzi och Mikes inflyttningsfest. Jag och Chassen kom ca en halvtimme efter festen börjat med en liten gåva till det nyblivna samboparet, en flaska bubbelvin och ett grattiskort. GuitarHero spelades för fullt men det dröjde inte länge förrän SingStar kom fram och nästan alla visade sina talanger, antingen bra eller mindre bra, i sång. Då jag fortfarande inte är bra från min förkylning så lyckades jag sjunga mig hes på tre sånger. Alkoholen flödade, massa daim, chips och salta pinnar på bordet.

Svärdet kom fram när Bitch sjöng När vindarna viskar ditt namn, Texas visade att man faktiskt kan headbanga till Hos dig är jag underbar med Patrik Isaksson och vanan trogen så mäter Mike något. Om någon vet vad det är han mäter kan ni ju höra av er för det vet varken jag eller Mike.







Bilfest på Betong

I fredags så var det återigen dags för Betong. Hade lite förfest här hemma med massa daim i det "lilla" ölglaset, dock så var ju inte folk klara i tid (hm) så det var jag, Helen och Johanna som umgicks här innan vi tog taxi dit i vilken även Bitch följde med. Väl där ringde vi till Chassen som kom med hennes systers bilnyckel så vi kunde dumpa alkoholen eftersom Betong är alkoholfritt.

Inne var Frida och Kent som hade hittat till Falköping denna dagen för att gå på Betong. Dock var det inte bara vi som lockade, Fridas bror spelar trummor i Memoria.

Sociala som vi var (öh) så hamnade vi i Johannas bil (alltså syster Johanna) där vi sörplade både öl och cider och var sociala mot dom som hamnade i bilen med oss. Det var riktigt trevlig stämning och jag och Chassen satt och ritade hjärtan på den igenimmade framrutan till Johanna.

Därefter blev det Dagnys och dans. Riktigt trevligt. Mmmm....




 

Fredagsfika

I fredags så skulle jag och Helen fram till stan för att handla på systemet. Pratade med Chassen och hon skulle lämna in sin bil en stund samma dag. Alltså perfekt att vi hämtade henne, grejade lite på stan och sen lämnade av henne vid bilen igen.

Så jag och Helen tog rosthögen upp till Peugoet där Chassen lämnade in Emopärlan för att sen bege oss till stan. Började på systemet där jag handlade för alldeles för mycket, men det positiva är att jag har kvar till nästa helg. Efter det blev det en fika på Lilla Blå där Helen drack varm choklad, Chassen te och jag kaffe. Riktigt trevligt. Helen fick höra mig och Chassen vara oss själva och vi blev glada när hon inte tog sin jacka och gick.

Därefter blev det en sväng för att beställa klipptid, en sväng till affären och sen åkte vi runt lite på stan.
Alltid trevligt att umgås med brudarna!



Anti typ

Fan, gått och blivit lite anti såhär innan inflyttningsfest hos Cizzi och Mike. Inte bra alltså. Ska försöka kurera det med en cider samtidigt som jag gör mig iordning för att nångång, förhoppningsvis snart, ta mig till Chassen.

Fika på stan igår med brudarna sen Betong på kvällen. Massa bilder tagna och dessa kommer att komma upp när jag har tid. Förhoppningsvis imorn.

Nu bråttom som alltid. Blir ju inte mindre stressad av att tänka på att jag inte ätit nåt än...

Betongkväll

Ikväll är det alltså Betong. Innan dess så är det fika, systemet, försöka fixa klipptid och handla som gäller. Innan man kommer hem för att fixa iordning sig och sen börja festa.

Eftersom håret inte blev helt svart, min gamla färg lyser igenom, så ska jag köpa en till och får se när jag hinner färga. Ska även försöka få en klipptid så att håret blir lite kortare igen. Jag har aldrig haft så här långt hår innan när jag varit svarthårig så det känns lite konstigt. Dessutom kan jag ju inte ha så mycket längre hår än Chassen eftersom vi är likasamma. Alla som känner oss förstår ironin, ni andra kan dra åt helvete eller nåt.

RSS 2.0