Illamående!

Idag är jag mest illamående. Detta beror på att jag ätit massor! För att vara mig alltså.

Dagen började med att jag tvättade och diskade lite innan Jenny hämtade upp mig och vi drog fram till stan och kollade lite i affärer innan vi satte oss på Wokstugan och gav oss på buffén. Massa gott som alltid! Och jag kände mig som att jag vägde minst 100 kilo när jag kom ut därifrån.

Väl hemma igen så fick jag lite fart med städningen och fick fram ett vardagsrumsbord. Jippie! Dessutom åkte alla julsaker ner igen. Riktigt skönt! Massa städning kvar men känns verkligen som att jag kommit en bit på vägen nu.

Evert fick mat idag med. Sen fick han komma fram lite så Johanna fick kolla på hur stor han har blivit. Men han är fortfarande en liten bebis. Hihi.

Blev baguetter med räksallad tillsammans med filmen Zack and Miri make a porno med ett avbrott för att titta på Lars Winnerbäck. Underbar!

Och efter en del tankar hit och dit så har jag nåt som liknar en framtidsplan i huvudet. Den ska bara få mogna lite till. Den liknar inte den jag hade innan men är lite närmare i tiden. Om jag kunde bestämma mig nångång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0