Bakismys

Nyårsdagen var man väl inte så jättepigg. Första beviset kom när jag äntligen hade lyckats ta mig till stadshuset för att hjälpa till att städa och det var praktiskt taget klart. Så jag gick vidare efter en stund och gick hem till Chassen och hamnade på hennes soffa där vi myste under täcket.
Nanna kom och eftersom vi i två timmar pratat om hur hungriga vi var så gav vi oss ut på matjakt. Äntligen hade vi någon som inte varit jättefull kvällen innan och festat fram till nästan halv sex och som då kunde köra. Vi bestämde oss för hamburgare. Stängt. Då bestämde vi oss istället för kinamat för pizza var vi ju inte så sugna på. Stängt. Så det fick bli pizza. Vi åt, vi drack, diskuterade nyårsfesten, satt vid datorn, kollade igenom alla bilder från kvällen innan och kollade på tv. Två flaskor med cola gick ner, varsin liten Loka och även varsin liten whiskey eftersom vi är så sjuka.
En riktigt trevlig myskväll med älskade vänner.



Kommentarer
Postat av: Helen

Festade ni så läääänge??

ok då .. vi var inte så mkt bättre vi heller.... vi var väl vakna tills typ 8 på morgonen utan en blund... satt o pratade typ hela natten.. men men

Ha det toppen nu
kram kram från Helen

2008-01-02 @ 22:34:56
URL: http://kjellin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0