Ett hångel, två drickor

Sällskapssjuka Åsa fick igår sedan sällskap, först kom Bitch (aka grannen, Martin, M-type, Brunlund... kärt barn har många namn) och vi kollade på lösningar inför kvällens musikdilemma. Massa musik på datorn och ingen lust att bränna ut tjugo skivor för en kväll... Så efter många om och men så kopplade vi in dvd:n till stereon och nu bränner jag en mp3-skiva som jag hoppas ska funka! den ena funkade inte igår...

Sen kom Chassen och Nanna. Chassen tog upp en gammal grej och tog med växten i trapphuset upp. Och det var verkligen inte Chassens dag idag. Förstår att hon deppade, men man älskar henne ändå! Hon var deppig, men dubbelt så ful i munnen, gav henne äggsmörgås och satt och snackade medan Nanna fick tag på min kamera och gick runt och tog egokort.


         
       
     
         
     

. Sedan drog vi ut till Chassens bil när vi hittade en lapp..... Kan ju säga att Chassen knappast blev gladare...




Sedan drog vi till Dagnys, inga snygga killar att kolla på, ingen bra musik att dansa till. Men kamerorna åkte ju fram ändå. Vi blir fler!


     
   

Kommentarer
Postat av: Slussen

"Sedan drog vi till Dagnys, inga snygga killar att kolla på, ingen bra musik att dansa till. Men kamerorna åkte ju fram ändå. Vi blir fler!
"
HAHA, hon Chassen är ju bra snygg själv ? vad förväntar hon sig?
Nått annat inlägg än "VA FIN DU ÄR

2007-09-27 @ 14:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0