"Åsa är smart"

Åh vad glad jag blev av att läsa det idag. Hade fått en kommentar från Anna efter en kommentar jag hade lämnat på hennes blogg efter inlägget Mr Pig där jag kommenterade den politiska tonen i texten. Författaren hade blivit glad över att jag hade kommenterat det politiska och Anna hade svarat "Åsa är smart". Hihi. Det är så härligt att få höra sådana underbara kommentarer!

Och inte var jag ledsen efter bilbingon heller. Humöret var på topp. Jag, mor och syster hade sprungit i affärer och retat gallfeber på varandra men ändå haft det ganska trevligt. Var med syster när hon handlade på systemet för första gången i sitt 20-åriga liv. Jag var inne på Lindex och köpte mössan och sjalen oxå. Så jag satt med nya mössan på och myste med sjalen tills den oxå åkte på. Ficklamporna åkte och fram, det är ju inte direkt ljust på kvällarna längre och lyktorna där satt inte som vi ville ha dom. Eb väntade, jag satt länge och väntade på två nummer. Och helt plötsligt i det allra sista spelet fick jag bingo!

Tyvärr inte ensam vinnare men en liten slant fick jag. Planer? Jo, de senaste dagarna har jag känt ett otroligt sug efter att klippa av mig håret och färga det svart. Det enda som har saknats har varit pengar till det. Hihi!

Här kommer kvällen återigen, fast i bilder;
image137

Kommentarer
Postat av: Nanna

GRATTIS till vinsten! =)
En hemlis...jag tänker nog köpa samma sjal idag...

2007-09-13 @ 06:33:53
URL: http://moonglow.blogg.se
Postat av: Chassen

FAN VAD ni härmas, jag köpte den sjalen för flera veckor sen =P
Alla vill vara som Chassen, alla vill vara som Chassen ;)
Puss på er!

2007-09-13 @ 17:02:28
URL: http://chassen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0