Vi behöver alla varandra

Helgen har varit en stor kavalkad av vänner, älskade vänner. Det började redan i fredags. Det var en lagom pissig dag som förbättrades avsevärt genom ett besök på bion med vänner. Vi började på Norma Jean´s där vi fikade och pratade och sen efter filmen var det Dagnys.

       
     



Lördagen så träffades vi alla för att luncha på Wokstugan. Från början var det vara jag och Bitch men vi blev bara fler och fler. Chassen bestämde sig för att haka på och även Nanna. Det var hungriga miner, stark mat och sega människor.

 



Efter det så skingrades vi för att sedan mötas under kvällen. Jag och Bitch vandrade hem till Chassen för att förfesta lite, Nanna var upptagen med personalfest så hon strålade samman med oss först på Terrassen. Och jag kan ju säga att jag aldrig mer går till Terrassen. Ok att sångaren i BWO är hot, men det var ju den enda på stället! Det var dyrt att gå in, man blev armbågad på dansgolvet, fick även en armbåga i skallen och alkoholen var även den dyr. Och inte serverade dom Comsopolitan i Cosmoglas...
Men vi var tillsammans... iaf större delen av kvällen. Tappade man bort varandra där så var det enklaste att messa varandra för det gick inte att hitta varandra igen. Och vi fick ju se en snygging iaf.

        
 
     
       


Kommentarer
Postat av: anna

tycker att det är du som är helvetiskt vacker åsa!
massa kram!

2007-10-28 @ 23:17:50
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad är det ja mäter för något tro ?
Minns inte riktigt.

2007-10-29 @ 13:11:20
Postat av: ögonstenen

Inte är det din lille iallafall! :)

2007-11-01 @ 08:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0